• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

amandacım canım hoşgeldin. çalışman güzel ama nolur kendini yorma olur mu... zorlayacak harketler sakın yapma. stress yapma... güzel güzel keyifle çalış. eğilip doğrulup birşeylere uzanmak vb. yok...
ben 10 gun dikkat ettim cumartesi pazar biraz yoğun geçti pek dikkat etmedim sonra da üzüldüm niye dikkat etmedim kendime diye. neyse rabbim ne kararladıysa onu göreceğiz yarın bir umutla yine test yaptıracağım inşallah.

dikkat et kendine güzel güzel bekle tamam mı....

Dikkat etmeye çalışıyorum ama pek başarılı olduğum söylenemez. :utangac: Birde üstüne bugün grip oldum ne yapacağımı bilmiyorum. O kadar halsizim ki anlatamam. Şu dakika itibari ile kendimi çok iyi kollamam lazım çünkü gidişat pek hayırlı değil iyice yoruldu bünye.
Canım umarım senin bugün ki testinde güzel çıkar ve bebişin seninle yola devam eder, Allah yardımcın olsun opuyorumnanaktan

arkadaşlar merhaba ben yeni geldim aranıza önceki sayfaları okuyordum artvinli isimli nbir arkadaş yazdım gülmeyin bana .....bu arada bende bu ay başladım tedaviye şu anda iğneler falan 7. gün yarın sabah kontrolüm var alman hastanesine gidiyorum.....

hayırlısı olsun canım. seninle aynı zamanda başlamışız. benim bugün 8. günüm ve kontrolüm var. ben de memorial hastanesine gidiyorum. senin kaç yumurtan gelişti???

amerıkalrtabbım yardınmcın ols.............bebışın tutunsun sana sıkısıkı..................ınşşşşşşşşşşşş du ıleı

Dikkat etmeye çalışıyorum ama pek başarılı olduğum söylenemez. :utangac: Birde üstüne bugün grip oldum ne yapacağımı bilmiyorum. O kadar halsizim ki anlatamam. Şu dakika itibari ile kendimi çok iyi kollamam lazım çünkü gidişat pek hayırlı değil iyice yoruldu bünye.
Canım umarım senin bugün ki testinde güzel çıkar ve bebişin seninle yola devam eder, Allah yardımcın olsun opuyorumnanaktan

canım bu tedavilerden sonra bağışıklık istemin zayıf düşüyor grip olman normal.çok ağır kaldırmadıktan sonra birşey olmaz.strese girme yeter.

yüce rabbime binnlerce şükürler olsun günün birinde bende hamileyiim yazmayı hep hayal etmiştim rabbime sığındım hayırlısını istedim çok şükür dualarımı kabul etti 12. sonucum 611 çok şükür ALLAHIM devamını getirir inşallah burada tedavi gören ve gün sayan arkadaşlar hepinizin dilerim ki sonu pozitif olur ALLAHIM hayırlı sağlıklı iyi ahlaklı evlatlar nasib etsin cümlemize momi sana çok dua ettim dün akşam inşallah değerin yükselir.

yüce rabbime binnlerce şükürler olsun günün birinde bende hamileyiim yazmayı hep hayal etmiştim rabbime sığındım hayırlısını istedim çok şükür dualarımı kabul etti 12. sonucum 611 çok şükür ALLAHIM devamını getirir inşallah burada tedavi gören ve gün sayan arkadaşlar hepinizin dilerim ki sonu pozitif olur ALLAHIM hayırlı sağlıklı iyi ahlaklı evlatlar nasib etsin cümlemize momi sana çok dua ettim dün akşam inşallah değerin yükselir.

canım hayırlı olsun.değerin yüksek büyük ihtimalle çogul gebelikŞenizŞeniz

Maşallah canım Kayra'yı bile geçmiş değerin. Seninki de çoğul gebelik büyük ihtimal. Allah sağlık, sıhhat ve afiyetle kucağına almayı nasip etsin.
Hadi hamişler bize dua etmeye yoğunlaşın. Sizlerin anneliği bize moral veriyor...
:teytey: :teytey: :teytey: Buyrun halaya

hayırlı olsun sırmayerimsenibeninşallah hayırlısıyla kucagına da alırsın.

kayra,senin 12.gün degerin kaçtı?acaba benimki kaçız merak ediyorum da,karşılaştırma yapıcamkaydirigubbakcemile3

canım bu tedavilerden sonra bağışıklık istemin zayıf düşüyor grip olman normal.çok ağır kaldırmadıktan sonra birşey olmaz.strese girme yeter.

İlgin için teşekkürler canım,
Hasta olmak değilde bu halde iş yerinde çalışıyor olmak çok kötü. O kadar izin aldım ki 1,5 aydır şimdi cesaretim yok izin istemeye... :1no2:

Sırmacım tebrik ederim canım benim :teytey::teytey::teytey: ne güzel çıkmış değerin en az üçüz bence bu değerle. hadi bakalım allah sağlıkla kucağına almak ve mutlu huzurlu büyütmek nasip etsin inşallah. darısı başımıza inşallah en kısa zamanda.

duaların için ayrıca teşekkür ederim. allah razı olsun. bende dun akşam kalktım dua ettim. rabbim hayırlısını versin diye. sabah da kan verdim geldim işe bakalım son 20 dakika ararlar herhalde birazdan.

İlgin için teşekkürler canım,
Hasta olmak değilde bu halde iş yerinde çalışıyor olmak çok kötü. O kadar izin aldım ki 1,5 aydır şimdi cesaretim yok izin istemeye... :1no2:

canım dr işiniz ağır degilse çalışın dedi.stresiniz azalır diye.çoğu kişi çalışıyor zaten.kaydirigubbakcemile

amandacım ah canım yaaa grip olmanın tam sırasıydı şimdi nereden gelmiş bu hastalık sanaaaa..... ama neyse üzülme vucudun güçlüdür yenersin inşallah bol bol taze meyve ye... kivi al özellikle hem C vitamini çok yüksek hem onunda ananas gibi bebeğin tutunmasına faydası var diyorlar. sen kendine ve bebişlerine çok iyi bak hattta hastalığı bahane edip bence izin al git evine dinlen.....

test sonucu için bekliyorum bakalım artık ne çıkarsa bahtımıza diyorum.

Back
X