gonlu guzel dostlarim allah hepinizden razı olsun. sırasıyla hepimizi yavrularımıza kavuştursun inşallah. isyan etmem hiçbir zaman ne gelirse rabbimden amenna. tevekkül etmeyi küçük yaşta öğrendim. en güzeli de hep böyle oldu. elimizden geleni yaptik. duadan ayrılmadık, bundan sonra da ne geliyorsa elimizden yapacağız. bir gün annelik de kısmet olur inşallah.
çok seviyorum sizleri. güzel rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
siz şimdi benimle moral bozmayın sakın tamam mı... transferi olan yumoşları büyüyen ve bebeklerini bekleyen bir sürü güzel insan var burada. hepinizin çok yüksek moralli olması gerekiyor. o yüzden üzülmek yok. herşey bizim için siz kendinize ve bebişlere çok iyi bakın .....
çok seviyorum sizleri. güzel rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
siz şimdi benimle moral bozmayın sakın tamam mı... transferi olan yumoşları büyüyen ve bebeklerini bekleyen bir sürü güzel insan var burada. hepinizin çok yüksek moralli olması gerekiyor. o yüzden üzülmek yok. herşey bizim için siz kendinize ve bebişlere çok iyi bakın .....