• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

hayırlısı olsun canım. seninle aynı zamanda başlamışız. benim bugün 8. günüm ve kontrolüm var. ben de memorial hastanesine gidiyorum. senin kaç yumurtan gelişti???

canım benim yumurta sayısını bilmiyorum ama dr. milyonlarca yumurta var burada dedi espriyle çok dedi bende sormadım heycandan aklıma gelmedi sanırım:) bugün kontrolüm vardı iğnenin dozunu düşürdü cuma yine gidicem ve kısmetse pazar günü toplanacak ......inşallah hayırlısı olur hepimiz için

arkadaşlar bende listenize eklermisiniz inşallah ilk denememde tutar ... tedavi gören arkadaşların allahım yüzünü güldürür kucaklarını o tertemiz günahsız sevimli yumuk yumuk elleriyle bize gülümseyen bebeişlerle doldurur inşalalhhhhhhhhhhhh....arkadaşlar dualarım sizinle ....

momicim canım kardeşim...........seni seviyorum..........
bu nazlı bebişlerle çok ugraşacaz anlaşılan........ama deger be güzelim........
sen şimdi biraz kafanı dagıt sonra burdan yine çok güzel şeyler paylaşıcaz.......
canım inan şuan dua ediyorum..hepsini yazmıycam....çünki gönülden olanı daha güzel.'''''rabbim sabır kuvvetinizi artırsın.''''''''

kızlar benim çok büyük bir hatam oldu......
oda gece uyanamadım............herkes lütfen hakkını helal etsin...............ama evimde olmadıgım için istedigim saatte yatamadım ve de uyanamadım............
tekrar yapmayı teklif ediyorum.........kabul edenler???????????????????

canım amerikalı............... sana dua ettim canım ama keşke yazını dün okumuş olsydım...........anca şimdi okudum........ama şuan ediyorum......hadi bakalım taze anniş senden güzel haberler bekliyoruz.....

sırmacım çok çok tebrik ederim.......aslında yasak ama senin için başlıyorum halaya
:teytey::teytey::teytey::teytey:

nzmyhn canımdua her zaman dilimizde zaten birbirimizehep dua ediyoruz. ben kalktım gece..tekrar derseniz yine varım..ama bence gün içinde de birer yasin okuyabiliriz birbirimize...

ben dün gece kalktım gece namazımı kıldım. sabah vakti girene kadar yasini şerif va fetih suresini okudum. sonra sabah namazımı kıldım. seher vakti melekler yeryüzne iner dua eden yokmu duanızı alalım diye uyanık olanların dualarını alırlarmış. camlarımı açıp bol bol dua ettim. perşembe gecesi tekrarlayabiliriz.

Canım momi çok geçmiş olsun çok üzüldüm buna inan. Rabbim sabır versin.Hakkında böylesi hayırlıymış.Tevekkül etmen çok güzel güçlü bir kişiliğin var aynı zamanda.Diğer denemende ınşAllah mutlu socucu alıp bizlerle paylaşırsın .Allah her şeyi gönlüne göre versin.

Kızlar dünden buyana siteye giremedim.ınternet bağlantısında problem vardı.Bugün transverimin 4.günüydü bende pek bir belirti yok göğüs hassasiyetinden başka sanırım progesteron hormonundan nadiren kasıklarımda hafif ağrılar oluyor.Sabırla test günümü bekliyorum.Yatarak geçirmiyorum zamanımı yemeğimi yapıyorum ağır olmayan işleri yapıyorum anlayacağınız.Yoksa zaman geçmiyor.Sürekli dua ediyorum tüm arkadaşlar için.Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasib etsin.

canım efsane hadi hayırlısı.....4 ü gitti 8 kaldı........
Rabbim yüzlerimizi hayırla güldürsün..

ben dün gece kalktım gece namazımı kıldım. sabah vakti girene kadar yasini şerif va fetih suresini okudum. sonra sabah namazımı kıldım. seher vakti melekler yeryüzne iner dua eden yokmu duanızı alalım diye uyanık olanların dualarını alırlarmış. camlarımı açıp bol bol dua ettim. perşembe gecesi tekrarlayabiliriz.

Kayracım dün siteye giremedim gece namazı kılmışsınız Allah kabul etsin.Yine kılalım bence. Bende kalkarım o saatte zaten sabah namazına kalkıyorum 1 saat önce kalkmış olacağım.Yaradana sarılmaktan başaka çaremiz yok.Allah herkesin ettiği duayı kabul etsin.Amin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım efsane hadi hayırlısı.....4 ü gitti 8 kaldı........
Rabbim yüzlerimizi hayırla güldürsün..

AMİN.Canım benim test günüm 28 Temmuz Salı. Doktorum testimi 10.gün yaptırmamı istedi.yani 6 günüm kaldı.Sabır ve duayla bekliyorum o günü.

niyekine gıııııııı 10.gün

Canım bilmiyorum doktorum öyle istedi birde tek benimki değil aynı gün yapılan diğer kişilerinkide 10. günü testi olacak.Belkide hastanenin uygulaması öyledir.Bende hep 12. gün diye biliyordum ama....

arkadaşlar o kadar mesaj yazdım kimse benimle ilgilenmedi herkes birileriyle konuşuyor ama bana kimse bişey yazmadı ...bende paylaşmak istiyorum sadece başka bişey istemiyorum..bu önüne gelenle konuşulacak bir konu değil sadece başından geçen anlar diye düşünüyorum ....yanlışmı düşünüyorum ...

Back
X