• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

momicim hoşgeldin....canım nasılsın......
adet oldum bugün sabah.....ya bana hiç hastane öyle gel falan demedi....sen nereye gidiyodun....bizimkiler hiç ilgilenmeyecek herhalde.....

Sorma canım ya ben dünden beri kendimi motive edeceğim diye didinip durdum, arayıp moralimi bozdu. Bir görsen hiç umutlu değil sanki. Oysa ben çok umutluyum. Tamam 100'ün altında ama 91 işte 19 değil ki anlamadım gitti. Neyse yarın yaptırayım da testi Allahın izni ile daha mutlu olacağım.
Histeroskopi'yi isim olarak duydum ama nasıl bir operasyon bilmiyorum. Sen biraz toparlanda araştırırız.

amaaaannnn sen boşuna üzülüyon.....benim bırak 91 i 19 çıksa bile ben derdimmm...oley hamileyim diye.....sırnaşık şeysırnaşık şey

topik açmış eminenisa.......orda yazıyo.....
kayracım....çok acı çekiyorum manevi olarak....o yüzden bu kadar çabuk birşeyler olsun diyorum içimden ama buna imkan yok......7 milyar verdik bu tedaviye...borç almıştık zaten....şimdi artık nerden bulup yapıcaz hiç bilmiyorum.....Allah var hepsi var diyorum ben.....mutlaka bize bir yol gösterir...

nzmyhn üzülme be güzelim. çoğumuz aynı durumdayız ama napalım elden birşey gelmiyor kısmet değilmiş. bizde ev kredisi ödüyoruz o yüzden elde avuçta para yoktu zaten. arkadaştan borç aldık yaptırdık tedaviyi ama napalım olmadı. bizde bekleyeceğiz bir süre hemen yaptıramayız önce bu aldıklarımızı ödememiz lazım doğal olarak. ama doğal yollarla bitkisel vb. desteklerle denemeye devam etmeliyiz tedavi olmayacaksa bile.

histereskopiyi polip, miyom, rahim için yapışıklık, perde vb. varsa yapıyorlar ve gebeliğin oluşmasını yada devam etmesini engelleyecek birşey varsa onu temizliyorlar. ama zaten polip, miyom vb. ultrasonda da görünüyor. çok zor bir operasyon değil. 3. denemeden sonra doktorlar tavsiye ediyorlarmış duymuştum. ama illaki özelde yaptırmak zorunda değilsin. devlete ait çok iyi tıp fakülteleri oluyor. iyi proflar. vb. onları araştıralım istersen... nerede yaptıracaksın?

evet yakalandııııımmmm :kedi: uğrayamadım bir süredir düzenli annemin sağlık sorunlarından baktım ne olmuş ne bitmiş diye seni gördüm sana yazdım hemen...
canım ben bursa acıbademde tedavi oldum yarın akşama kontrol için çağırdı doktorum. bende ona soracağım şimdi ameliyat veya başka birşey yapılabilir mi tüp bebeğe hazırlık için diye. bende endometriosis var tüpler tıkalı falan filan... beklerken para denkleştirmeyi ne yapmalı diye danışacağım.....

kayracım geçmiş olsun canım daha iyi misin?

mihriban, sırma, tanyeli, hiram iyisiniz değil mi sizlerde bebeklere iyi bakın haaa!!!

ilayda ve amanda sizde hiç üzülmeyin ikinizinde değerleri çok güzel... morali yüksek tutun kendinize dikkat edin bebekleri büyütmeye devam... o doktorların da her dediğine kafanızı takmayın tamam mııııı

ya bu arada amerikalı ve zümmin nerelerde hiç görmedim yazıklarını iyilerdir inşallah... haberi olan var mı?

canım zümmin hamile......amerikalı pek gelmiyo bu aralar......hiram nerde çok merak ediyorum dogrusu.......bizi korkuttu ama öyle degil inş.

ahanda hiram gelmiş........nasılsın hiramcım.......bebişlerde iyi inş.....moralin düzeldi degil mi??????????

yaaa okudum şimdi hiramin açtığı topikte olanları.

hiramcım hiç üzülme yahuu daha erken bak ne güzel değerin yüksek kesede var. içinde bebekte vardır merak etme minyon olur kız belki mini miniş bir kız meselaaaaa... üzülme canım benim kalp atışını da duyarsın inşallah.. biraz sabır.

kayracım geçmiş olsun canım daha iyi misin?

mihriban, sırma, tanyeli, hiram iyisiniz değil mi sizlerde bebeklere iyi bakın haaa!!!

ilayda ve amanda sizde hiç üzülmeyin ikinizinde değerleri çok güzel... morali yüksek tutun kendinize dikkat edin bebekleri büyütmeye devam... o doktorların da her dediğine kafanızı takmayın tamam mııııı

ya bu arada amerikalı ve zümmin nerelerde hiç görmedim yazıklarını iyilerdir inşallah... haberi olan var mı?

merhaba canım annen nasıl oldu çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin sen nasılsın iyi ol tamam mı ben şimdilik iyiyim sadece şikayetim iştahım çok açıldı haftaya kısmet olursa doktora gidicez ALLAHIN izniyle bi sorunla karşılaşmayız inşallah kendine iyi bak
NZMYHN sen nasılsın canım sende biraz dinlen en kısa zamanda hayırlı haberler alırız sendende inşallah rabbim gönlüne göre versin

merhaba canım annen nasıl oldu çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin sen nasılsın iyi ol tamam mı ben şimdilik iyiyim sadece şikayetim iştahım çok açıldı haftaya kısmet olursa doktora gidicez ALLAHIN izniyle bi sorunla karşılaşmayız inşallah kendine iyi bak
NZMYHN sen nasılsın canım sende biraz dinlen en kısa zamanda hayırlı haberler alırız sendende inşallah rabbim gönlüne göre versin

teşekkür ederim canım.....sen yiyeceksin tabiikide....hemde 2 kat ye kız....ye ki yegenlerimiz tombiş tombiş olsunlar...çabucak büyüsünler...:emir_bebek::emir_bebek:

laporoskopı ve hıperoskopı bır arada olmuştum hemde devlet hastanesınde hıç para vermedım korkucak bır sey yok agrın sızın fazla olmaz zaten uyuytuyorlar kıstın varsa temızlıyorlar tuplerın kapalıysa acmayı denıyorlar rahımde yapısıklık varsaacıyorlar ama en onemlısı hıç zor bır amelyat degıl cnm bence hıç korma bana guven...

sagol cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin. pek bir degisiklik yok annemin durumunda ama bugunumuze sukur diyecegiz artik.

iştahın açılsın bırak boşver... derdin iştahın olsun. iki kişilik beslenmen lazım doğal açılması..... kontrole de için rahat git sıkıntı yapma hiç.... herşeyin maaşallah güzel gidiyor...

Kızlar günaydın, nasılsınız bakalım?
Momiciğim inşallah anneciğin biran önce sağlığına kavuşur.
Sırmacığım sen yemene bak, herşey yolunda gidecek ve kontrolden çok mutlu döneceksin inşallah.
Nzmyhn, sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun operasyonu? Hemen yaptıracak mısın adetin bitince (adet sonrası yapılıyormuş çünkü) yoksa biraz ara mı vereceksin?
Kayracığım sen nasıl oldun kızancıklar nasıl?
ılayda senden de güzel haberler bekliyoruz ne zaman yaptırıcaksın testi tekrar?

Canlarım bende bugün öğleden sonra test tekrarı için gideceğim. Hastaneden size mail atmaya çalışacağım ama atamazsam eğer pazartesi görüşürüz inşallah hayırlı haberlerle, benim için dua edin çok endişeliyim ya artmazsa değerim ya yine geçen sefer ki gibi kaybedersem bebeğimi diye....

amanda sen dogumunu hesapladinmi? hangi güne denk geliyo

Hesaplamaz olurmuyum 4 Nisan 2010'a geliyor Allah kısmet ederse.
Son adet tarihim 28 Haziran adetlerim düzenli benim 29-30 günde bir olurum. Seninle aşağı yukarı aynı zamana denk geliyor. Ben bu günü sağ salim bir atlatırsam çok ama çok mutlu olacağım.

benimde 3 nisana geliyor....sen kan vercektin demi...ben verdim dün iyi ikiye katlanmis dedi doktor...bugün cuma hayirli gün....RABBIM sevindirsin seni

kızlar hesapladığımız haftalar tutmayabiliyormuş bende adete göre 6+3 günlüğüm ama dün doktor 5+3 dedi yumurtlama gününe göre döllenme gününe göre değişebiliyormuş

benimde 3 nisana geliyor....sen kan vercektin demi...ben verdim dün iyi ikiye katlanmis dedi doktor...bugün cuma hayirli gün....RABBIM sevindirsin seni

Çok sevindim canım darısı başıma inşallah. Akşam üzeri belli olacak benimde.
4 Nisan Çıkıyor hesaplamalarda ama bir sitede yapmıştım 21 Mart - 18 Nisan arası doğum görünüyor. Sağlıkla gelsinde gerisi çokta mühim değil.

Kızlar günaydın, nasılsınız bakalım?
Momiciğim inşallah anneciğin biran önce sağlığına kavuşur.
Sırmacığım sen yemene bak, herşey yolunda gidecek ve kontrolden çok mutlu döneceksin inşallah.
Nzmyhn, sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun operasyonu? Hemen yaptıracak mısın adetin bitince (adet sonrası yapılıyormuş çünkü) yoksa biraz ara mı vereceksin?
Kayracığım sen nasıl oldun kızancıklar nasıl?
İlayda senden de güzel haberler bekliyoruz ne zaman yaptırıcaksın testi tekrar?

Canlarım bende bugün öğleden sonra test tekrarı için gideceğim. Hastaneden size mail atmaya çalışacağım ama atamazsam eğer pazartesi görüşürüz inşallah hayırlı haberlerle, benim için dua edin çok endişeliyim ya artmazsa değerim ya yine geçen sefer ki gibi kaybedersem bebeğimi diye....

12.cı gun degerım 71.34

Back
X