Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma canım ya ben dünden beri kendimi motive edeceğim diye didinip durdum, arayıp moralimi bozdu. Bir görsen hiç umutlu değil sanki. Oysa ben çok umutluyum. Tamam 100'ün altında ama 91 işte 19 değil ki anlamadım gitti. Neyse yarın yaptırayım da testi Allahın izni ile daha mutlu olacağım.
Histeroskopi'yi isim olarak duydum ama nasıl bir operasyon bilmiyorum. Sen biraz toparlanda araştırırız.
topik açmış eminenisa.......orda yazıyo.....
kayracım....çok acı çekiyorum manevi olarak....o yüzden bu kadar çabuk birşeyler olsun diyorum içimden ama buna imkan yok......7 milyar verdik bu tedaviye...borç almıştık zaten....şimdi artık nerden bulup yapıcaz hiç bilmiyorum.....Allah var hepsi var diyorum ben.....mutlaka bize bir yol gösterir...
kayracım geçmiş olsun canım daha iyi misin?
mihriban, sırma, tanyeli, hiram iyisiniz değil mi sizlerde bebeklere iyi bakın haaa!!!
ilayda ve amanda sizde hiç üzülmeyin ikinizinde değerleri çok güzel... morali yüksek tutun kendinize dikkat edin bebekleri büyütmeye devam... o doktorların da her dediğine kafanızı takmayın tamam mııııı
ya bu arada amerikalı ve zümmin nerelerde hiç görmedim yazıklarını iyilerdir inşallah... haberi olan var mı?
merhaba canım annen nasıl oldu çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin sen nasılsın iyi ol tamam mı ben şimdilik iyiyim sadece şikayetim iştahım çok açıldı haftaya kısmet olursa doktora gidicez ALLAHIN izniyle bi sorunla karşılaşmayız inşallah kendine iyi bak
NZMYHN sen nasılsın canım sende biraz dinlen en kısa zamanda hayırlı haberler alırız sendende inşallah rabbim gönlüne göre versin
merhaba canım annen nasıl oldu çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin sen nasılsın iyi ol tamam mı ben şimdilik iyiyim sadece şikayetim iştahım çok açıldı haftaya kısmet olursa doktora gidicez ALLAHIN izniyle bi sorunla karşılaşmayız inşallah kendine iyi bak
NZMYHN sen nasılsın canım sende biraz dinlen en kısa zamanda hayırlı haberler alırız sendende inşallah rabbim gönlüne göre versin
amanda sen dogumunu hesapladinmi? hangi güne denk geliyo
benimde 3 nisana geliyor....sen kan vercektin demi...ben verdim dün iyi ikiye katlanmis dedi doktor...bugün cuma hayirli gün....RABBIM sevindirsin seni
Kızlar günaydın, nasılsınız bakalım?
Momiciğim inşallah anneciğin biran önce sağlığına kavuşur.
Sırmacığım sen yemene bak, herşey yolunda gidecek ve kontrolden çok mutlu döneceksin inşallah.
Nzmyhn, sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun operasyonu? Hemen yaptıracak mısın adetin bitince (adet sonrası yapılıyormuş çünkü) yoksa biraz ara mı vereceksin?
Kayracığım sen nasıl oldun kızancıklar nasıl?
İlayda senden de güzel haberler bekliyoruz ne zaman yaptırıcaksın testi tekrar?
Canlarım bende bugün öğleden sonra test tekrarı için gideceğim. Hastaneden size mail atmaya çalışacağım ama atamazsam eğer pazartesi görüşürüz inşallah hayırlı haberlerle, benim için dua edin çok endişeliyim ya artmazsa değerim ya yine geçen sefer ki gibi kaybedersem bebeğimi diye....