• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

sagol canım..peki nerde yaptırırsan yaptır aynı sonuçlar çıkıyor degil mi????
şunun için diyorum........bana 1 sene önce yaptırdigimiz genetik test için ''' bunlara biz çok önceden bakıyoduk...çok eski teknolojiyle yapılmış falan demişlerdide..''''..şimdi burda yaptırıp sonra memorıale yada başka bir tüp bebk merkezine gidince yine öyle bişi demesinle bana....
üniversite hastanesinden şaşma. bir prof. a git en fazla 120 tl alır. işlemide kndi yapsın.

Allaha sukur iyizz,tabi beni cok bulandiriyor bebis ama cani sagolsun... Nasil gizz,senin 3 ler buyuyorlarmi,hepside iyilermi ??

NZYHMN Sen ne yaptiracaksinki hastanede,ben gene kacirmisim galibaa.. CADIARZU

sagol canım..peki nerde yaptırırsan yaptır aynı sonuçlar çıkıyor degil mi????
şunun için diyorum........bana 1 sene önce yaptırdigimiz genetik test için ''' bunlara biz çok önceden bakıyoduk...çok eski teknolojiyle yapılmış falan demişlerdide..''''..şimdi burda yaptırıp sonra memorıale yada başka bir tüp bebk merkezine gidince yine öyle bişi demesinle bana....

cnm benım ssk varsa bence hıc durma dırek zeynepkamıl hastanesıne gıt ben orda olmuştum bak sımdıde hamıleyım ınan bana ozelden hıç bır farkı yok paralarını tup bebek ıçın sakla ayrıca ayrı ayrı amelyat olmayacaksın ıkısınıde aynı anda yapıyorlar anestezıyıle korkmana gerek yokkı

arkadaşlar kaç saatdir sizi okuyorum,keşke bende daha önce görseydim sizleri,neyseki geç degil hemen hemen olmasada aynı dönemlerde tedavi görüyormuşuz,ben tedavimi bursada sürdürüyorum.bende pko var 5yıllık evliyim.eşim normal.biriki denemeden sonra tüp bebege karar verdik.ilk denememiz.benim 25 yumurtam oluştu.yalnız burda sag yumurtalıgımın olmadıgını ögrendim.oysaki okadar dr gitdim kimse farketmedi burdaki dr farketdi.şaşırdımmm.ama dediki sol yumurtalık iki yumurtalıga bedelmiş.neyse 25 yumurtanın 11döllendi.7si 1.kalite 4de arkadan glenmişmi neymiş.3gün transfer oldu.3 yumurta kondu 1.kaliteymiş biri 8 bölünmüş digerler 4 e yapışmış mı neymiş anlamadım sadace sordum kötümü diye biyolog yok dedi çok iyi dedi.SİZ ÇOK BİLGİLİ OLDUGUNUZ İÇİN AYRINTILI YAZIYORUM.şimdi 8 agustosta testimi yaptırcam heyecanlıyım bugün 5 günüm trasferi saymazsak tabi SİZDEN DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM ŞU BEKLEME GÜNLERİMDE BANADA IŞIK OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM...ALLAH HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN...

arkadaşlar kaç saatdir sizi okuyorum,keşke bende daha önce görseydim sizleri,neyseki geç degil hemen hemen olmasada aynı dönemlerde tedavi görüyormuşuz,ben tedavimi bursada sürdürüyorum.bende pko var 5yıllık evliyim.eşim normal.biriki denemeden sonra tüp bebege karar verdik.ilk denememiz.benim 25 yumurtam oluştu.yalnız burda sag yumurtalıgımın olmadıgını ögrendim.oysaki okadar dr gitdim kimse farketmedi burdaki dr farketdi.şaşırdımmm.ama dediki sol yumurtalık iki yumurtalıga bedelmiş.neyse 25 yumurtanın 11döllendi.7si 1.kalite 4de arkadan glenmişmi neymiş.3gün transfer oldu.3 yumurta kondu 1.kaliteymiş biri 8 bölünmüş digerler 4 e yapışmış mı neymiş anlamadım sadace sordum kötümü diye biyolog yok dedi çok iyi dedi.SİZ ÇOK BİLGİLİ OLDUGUNUZ İÇİN AYRINTILI YAZIYORUM.şimdi 8 agustosta testimi yaptırcam heyecanlıyım bugün 5 günüm trasferi saymazsak tabi SİZDEN DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM ŞU BEKLEME GÜNLERİMDE BANADA IŞIK OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM...ALLAH HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN...
hoşgeldin canım aramıza.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.bende iki yumurtalık var 6 yumurta oluşmuştu.önemli kapasitesi.

gnaydın kızlar bi sorum olacak ben artık mide bulantısından duramıyorum gece gündüz hiç bişi yemiyorum sudan bile tiksindim serum almaktanda bıktım acaba napayım daha düşük olup olmadığıda kesinleşmedi niye bu kadar midem bulanıyor bebek yoksa onuda anlamadım siz naptınız bu bulantıyı

eylül cüm hoşgeldin canım. hayırlı olsu tedavin.

mihriban bebişler büyüyo 15 gün sonra tekrar ultrason var. bakalım nolcak.

hiram tuzu çubuk kraker var ya şimdi adı crispi oldu galiba. çok bulantım olursa bastırıyooooo.

miden bulanıyorsa vardır. benim komşum iki kere boş gebelik yaşadı midesi bulanmadı. ilk hamileliğinde çok bulanmış oysa.

Kızlar günaydın, nasılsınız bakalım?
Momiciğim inşallah anneciğin biran önce sağlığına kavuşur.
Sırmacığım sen yemene bak, herşey yolunda gidecek ve kontrolden çok mutlu döneceksin inşallah.
Nzmyhn, sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun operasyonu? Hemen yaptıracak mısın adetin bitince (adet sonrası yapılıyormuş çünkü) yoksa biraz ara mı vereceksin?
Kayracığım sen nasıl oldun kızancıklar nasıl?
İlayda senden de güzel haberler bekliyoruz ne zaman yaptırıcaksın testi tekrar?

Canlarım bende bugün öğleden sonra test tekrarı için gideceğim. Hastaneden size mail atmaya çalışacağım ama atamazsam eğer pazartesi görüşürüz inşallah hayırlı haberlerle, benim için dua edin çok endişeliyim ya artmazsa değerim ya yine geçen sefer ki gibi kaybedersem bebeğimi diye....

cnm kan verdım sonucunu beklıyorum

hayırlısıyle tutmuştur inş sadece stres yapma agır kaldırma agır iş yapma yeter gerısı allahın ızınıyle gerısı gelır sıkma canını

inş kayracım artık bulantıdan 2 kilo verdim doktorumda öle söledi bol dua et dedi gerisini ancak Allah bilir tıp buraya kadar sonuçta

çok sagolun arkadaşlar.annemlerdeyim zaten öyle takılıyorum burda zamanımı bekliyorum.beklemek zor sürekli kendini dinliyosun.şu an kendimi normal hissediyorum.sizleri okuyunca ümitlendim biraz.

çok sagolun arkadaşlar.annemlerdeyim zaten öyle takılıyorum burda zamanımı bekliyorum.beklemek zor sürekli kendini dinliyosun.şu an kendimi normal hissediyorum.sizleri okuyunca ümitlendim biraz.

canım hoşgeldin......ne güzel taze anniş olarak gelmişsin......test gününü sabırsızlıkla bekliycez.....yumurta sayın güzelmiş maaşallah...3 tanede transfer etmişler.....yaşın kaç??? ......ama diger embriyolarını dondurmadılar mı?????
sen şimdi sadece tevekkül et....Allah ne dilerse öyle olur.......ama gerinme uzanma fazla egilme....haa bide kabız olma canım.....annenlere selam....

inş kayracım artık bulantıdan 2 kilo verdim doktorumda öle söledi bol dua et dedi gerisini ancak Allah bilir tıp buraya kadar sonuçta

canım benim yaaa....2 kiloda bayagı fazla.....bence yinede serum al yani...bişey yiyemezsen bebigini düşünerek ye....diyorum ama hiç başıma gelmedigi içinde nasıl bir hal oldugunu bilmiyorum....

ya kızlar bakın ne diycem......hiramın bebegi için aynı saatte dua edelim...yada bir tesbih çekelim...
ama hepbirden yapalım.....mesela hani vardır ya '''la havle vela kuvvete illabillahil aliyyilazim'''bunu herkes 1000 er çeksin 2 gün içinde.....ne dersiniz......kuvvet versin Rabbim bebeişimize.....

canım hoşgeldin......ne güzel taze anniş olarak gelmişsin......test gününü sabırsızlıkla bekliycez.....yumurta sayın güzelmiş maaşallah...3 tanede transfer etmişler.....yaşın kaç??? ......ama diger embriyolarını dondurmadılar mı?????
sen şimdi sadece tevekkül et....Allah ne dilerse öyle olur.......ama gerinme uzanma fazla egilme....haa bide kabız olma canım.....annenlere selam....

teşekkür ederim.canım.8 tane daha vardı onlarda 1.kaliteydi.ama dondurmak için çok para istediler.bizde istemedik.bide benim trasferde rahim kalınlıgım 10.6 dıydı.nasıl sence.bugün 5.günüm.trasfer günüm hariç.banyo yaptım bişey olmaz dimi.35 yaşındayım.

Back
X