Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar günaydın,
Dün akşamdan bu yana kasıklarım ağrıyor sizce normal mi? Böyle adet ağrısı gibi ve ara ara batmalar oluyor.
Kızlar günaydın,
Dün akşamdan bu yana kasıklarım ağrıyor sizce normal mi? Böyle adet ağrısı gibi ve ara ara batmalar oluyor.
amandacım tek kesemiydi senin bebiş.
amin canım inşaallah Rabbim bahtınızdan güldürsün............cumartesi bir hamiş haberi daha geliyo oley oley oley
kızlar hiram sevinçten bizi unuttu galiba haaaaa..........
Ve gelincik...............lütfen bir ses ver..............seni çok merak ediyorum...................
Kizlar merhaba .. nasilsinizz... Ben fazla giremiyorum gunlerim cok yogun geciyor eltimlerle filan gelip gidiyorum hava cok sicak pek evde durmuyorum...
Kizlar dun ve bugun benim cok hafif kahverengi lekelenmem geldi tuvalette,oyle ic camasirima filan gelmiyo.. birde gun boyu degil,dun bi defa cok hafif boyle akintiyla karisik,birde bugun biraz once .. Biraz korktum insallah hayirdir.. aryica karniminda cok kasildigini hissediyorum boyle icten esniyor gibi iyce,acaba rahim genisledigi icinmi oluyor bu agrilar ve lekeler.. cunki cok hissediyorum gerildigini...