• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

kızlar hepinizin cuması mübarek olsun.....
hamile arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum size çok kızıyorum . çünkü okadar zorluklardan sonra bu güzellikleri yaşıyorsunuz kıymetini bilmiyorsunuz. bırakın kim ne derse desin saten olana kadar kimlerin düşüncelerinin stresi şimdide olduktan sonra yine onların düşüncesi boş verin kimseyi kafaya takmayınnnn....
rabbim hepimize nasip etsin bebişlerimizi...rabbim kimseyi çoçuksuz koymasın . hayırlı sağlıklı evlatlar versin AMıNNNNNNNNNNN
kızlar rabbim inşallah banada o günleri nasip edecek o zaman ben iş yapmayı bırak yürümeye bile korkarım herhalde ....
ALLAHIM BıZLERıDE TEZ ZAMANDA YAVRULARIMIZA KAVUŞTUR .EVLAT HASRETı ÇEKEN BU KULLARINA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VER BıZLERıNDE YUVALARINDA ÇOÇUK SESLERıNıN DUYULMASINI ONLARLA BERABER VE TÜM SEVDıKLERıMıZLE BıR ÖMÜR BOYU SAĞLIKLI HAYIRLI GÜNLER GEÇıRMEYı NASıP ET . BıZLERE KENDı EVLATLARIMIZI KOKLAMAYI SEVMEYı HAYIRLISIYLA GÖSTER BıZLERE ..... AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNN

eylülcüm biraz sakin olmaya çalış............çok panik yapıyosun sen ya.......bak bebişlerinde hisseder bu gergin halini...............
evet mihriban içimizde mucizesine tam bir mucizeyle kavuşan bir arkadaşımız.......

canım arkadaşım bu benim en sakin halim.yanlış anlamışsın.ben arkadaşa yardımcı olmak için ayrıntılı yazdım kahveleke gelince klinigi aramamın sebebide öyle demişlerdi iyiki armışım hemen aspirini kestiler.ben okadar rahatdımki tedavi dönminde yumurta toplama zamanında herkese genel anestesi önerdiler bana size gerek yok deyip lokal yaptılar....kendimi iki sonuca alıştırdım.ama negatif olursa çok üzülürüm.ilk denemem.ve yaşım 35 zamanım çok yok.anlıycagın aslında benim çok panik olmam gerekiyor bu durumda...HAYIRLISI OLSUN DİYE DUA EDİYORUM...

kızlar hepinizin cuması mübarek olsun.....
hamile arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum size çok kızıyorum . çünkü okadar zorluklardan sonra bu güzellikleri yaşıyorsunuz kıymetini bilmiyorsunuz. bırakın kim ne derse desin saten olana kadar kimlerin düşüncelerinin stresi şimdide olduktan sonra yine onların düşüncesi boş verin kimseyi kafaya takmayınnnn....
rabbim hepimize nasip etsin bebişlerimizi...rabbim kimseyi çoçuksuz koymasın . hayırlı sağlıklı evlatlar versin AMİNNNNNNNNNNN
kızlar rabbim inşallah banada o günleri nasip edecek o zaman ben iş yapmayı bırak yürümeye bile korkarım herhalde ....
ALLAHIM BİZLERİDE TEZ ZAMANDA YAVRULARIMIZA KAVUŞTUR .EVLAT HASRETİ ÇEKEN BU KULLARINA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VER BİZLERİNDE YUVALARINDA ÇOÇUK SESLERİNİN DUYULMASINI ONLARLA BERABER VE TÜM SEVDİKLERİMİZLE BİR ÖMÜR BOYU SAĞLIKLI HAYIRLI GÜNLER GEÇİRMEYİ NASİP ET . BİZLERE KENDİ EVLATLARIMIZI KOKLAMAYI SEVMEYİ HAYIRLISIYLA GÖSTER BİZLERE ..... AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Aminnn canim benimmmm.... Insallah en kisa zamanda nasip etsinn,cok bekletmeden saglikla gelsin bebisler insallaaahhh, cok dua ediyorum hepimiz icinde evlat hasretiyle yanann butun bacilar iciiinnnn, cok zoooorr insanin ici sizliyorrr,aciyorr.. Insalllaah en kisa zamanda gelecek bebisler canim..

mrb arkadaşlar, hayırlı cumalar..
sizlere iyi haberler vermek isterdim ama malesef veremiyorum.
yumişlerim toplandı ama transferim yapılamadı. söylemiştim ya sizlerede ohss oldum diye.
ilk başta durumum iyi idi böyle giderse transfer yapabiliriz demişti doktorum fakat olmadı. benim e2 değerim çok yükseldi. opu işleminden sonra bile düşmedi. o yüzden transferim 2 ay ertelendi. yani ben sizler gibi temmuzda mucizeme kavuşamadım. emriyolarımız donduruldu. transferin ertelendiğine çok üzülmüyorum aslında tek düşüncem emriyolarımızın kalitesinde düşüş olacak beni üzen o. ne yapalım vardır bundada bir hayır diyorum.
ama maşallah temmuz ayı bereketli bi ay olmuş hamişlerimiz artmış.sizlerin adına çok sevindim dualarınızda bizleri unutmayın kızlar. inşallah bizlerde arkanızdan geliriz.

yumişlerim toplandı ama transferim yapılamadı. söylemiştim ya sizlerede ohss oldum diye.
ilk başta durumum iyi idi böyle giderse transfer yapabiliriz demişti doktorum fakat olmadı. benim e2 değerim çok yükseldi. opu işleminden sonra bile düşmedi. o yüzden transferim 2 ay ertelendi. yani ben sizler gibi temmuzda mucizeme kavuşamadım. emriyolarımız donduruldu. transferin ertelendiğine çok üzülmüyorum aslında tek düşüncem emriyolarımızın kalitesinde düşüş olacak beni üzen o. ne yapalım vardır bundada bir hayır diyorum.
ama maşallah temmuz ayı bereketli bi ay olmuş hamişlerimiz artmış.sizlerin adına çok sevindim dualarınızda bizleri unutmayın kızlar. inşallah bizlerde arkanızdan geliriz.

Hayırlısı olsun arkadaşım, geç olsun güç olmasın... Canını sıkma bu süreçte iyice dinlen ve stres at inşallah sende en kısa zamanda mucizene kavuşacaksın...

olsun ucunda ölüm yok . yumoşların dinlenmede ayrıca kalştesi düşmez. çok var öyle hamile kalan. hayırlısı olsun inşalah. hep beraber dua ederiz. rabbimden ellerimizi boş çevirmez inşallah.

gelincik canım hayırlısı olsun..........eger nasibinde varsa onlara bişicik olmaz zaten korkma sen..........hadi hayırlı haberler ver bize inşaallah..............bu arada transfer tarihin tam bellimi............

blussue seninde gün bekleme zamanın gelmiş............zor geçiyo degil mi günler...............inşaallah en hayırlısıyla 9 gün sonra alıcaz senden mutlu haberi...................

eylülcüm......daha önce okumadım........ben acıbademde yaptırdım.......bugün 3.cü günüm hayırlısıyla senin gibi sonuç bekliyorum.........sen nereye yaptırdın.........:1hug:

bluesuu...ben bursa tüüp bebekde armagan ulubaşa yaptırdım.uluyolda bu merkez.dr eli çok hafifdi.hemşireler çok tatlı....seninki nasıl.bu sefer olmazsa (ALLAH GÖSTERMESİN)BAŞKA MERKEZDE denemeyi düşünüyorum ama ancak seneye yaz...benim yarın bu saatlerde belli olmuş olcak içimde çok sıkıntı yok.ALLAH HEPİMİZE YARDIMCI OLSUN.senin 3.gününmüş ya sakın ters hareket yapma int.de okuduguma göre embriyoların rahme yapışma dönemi en çok 3 ve 4.günlermiş.hep yat.bu dönemde öyle araba otobüs merdiven bu dönemlerde tehlike.dr söyledi embriyolar sıvı içinde verildigi için ancak bu dönemlerde kendilerine uygun bi yer bulurlarmış...sen dikkat et KENDİNE VE BOL BOL DUA ETTTT...

Kızlar bakıyorum yıne kımsecıkler yok.benım yarın bellı olucak bakalım sonuÇ ne olucak...sızlerden benden dualarınızı eksık etmeyın dıyorum....gÖrÜŞmek Üzere...

Sizlere iyi haberler vermek isterdim ama malesef veremiyorum.
Yumişlerim toplandı ama transferim yapılamadı. Söylemiştim ya sizlerede ohss oldum diye.
Ilk başta durumum iyi idi böyle giderse transfer yapabiliriz demişti doktorum fakat olmadı. Benim e2 değerim çok yükseldi. Opu işleminden sonra bile düşmedi. O yüzden transferim 2 ay ertelendi. Yani ben sizler gibi temmuzda mucizeme kavuşamadım. Emriyolarımız donduruldu. Transferin ertelendiğine çok üzülmüyorum aslında tek düşüncem emriyolarımızın kalitesinde düşüş olacak beni üzen o. Ne yapalım vardır bundada bir hayır diyorum.
Ama maşallah temmuz ayı bereketli bi ay olmuş hamişlerimiz artmış.sizlerin adına çok sevindim dualarınızda bizleri unutmayın kızlar. Inşallah bizlerde arkanızdan geliriz.

arkadaşım bundada vardır bi hayır diye düşün...üzülme lütfen...bu arada moral depolarsın bol vitamin alırsın dinlenirsin...

blussue seninde gün bekleme zamanın gelmiş............zor geçiyo degil mi günler...............inşaallah en hayırlısıyla 9 gün sonra alıcaz senden mutlu haberi...................

evet canım.......tedavi sırasında insan anlamıyor günlerin nasıl geçtiğinide,bu bekleme süreci zor be tatlım......:1hug:

eylülcüm........ inşallah sonucun güzel olur......dualarım seninle..........acıbademdeki dr.umu soruyorsan,çok iyi biri,güleryüzlü ,sempatik ve işini çok iyi yapan biri......ekip olarakta çok uyumlular.......ben 3.cü kez oraya yaptırdım canım.......dr.umu değiştirmeyi hiç düşünmedim.......eğer hamile kalıpta hamileliğim devam ederse doğumumuda yine dr.umda,şahin zeteroğlunda yapma:1hug:yı düşünüyorum.........

eylülcüm........ inşallah sonucun güzel olur......dualarım seninle..........acıbademdeki dr.umu soruyorsan,çok iyi biri,güleryüzlü ,sempatik ve işini çok iyi yapan biri......ekip olarakta çok uyumlular.......ben 3.cü kez oraya yaptırdım canım.......dr.umu değiştirmeyi hiç düşünmedim.......eğer hamile kalıpta hamileliğim devam ederse doğumumuda yine dr.umda,şahin zeteroğlunda yapma:1hug:yı düşünüyorum.........

ÇOK SAGOLASIN CANIM duaların için.bide nekadara yaptırdın sen ?benimki 4.5 5 civarı tutdu.

Kızlar bakıyorum yİne kİmsecİkler yok.benİm yarın bellİ olucak bakalım sonuÇ ne olucak...sİzlerden benden dualarınızı eksİk etmeyİn dİyorum....gÖrÜŞmek Üzere...

Hadi canimm.. Insallah guzel haberler vereceksinn.. Bence pozitif soylemedi deme. kaydirigubbakcemile2 Kacta cikiyor sonucun ... ??

Hadi canimm.. Insallah guzel haberler vereceksinn.. Bence pozitif soylemedi deme. kaydirigubbakcemile2 Kacta cikiyor sonucun ... ??

sabah 9.30 orda olcazda heralde sonuç ögleden sonrayı bulur gibime geliyor.İNŞALLAH CANIM HAYIRLISI OLSUN EGER SAGLIKLI SIHATLİ ALLAH TAMAMINA ERDİRECEKSE OLSUN DİYORUM.....AMA BENDE HİÇ HEYECAN YOK...KENDİMİ İKİ SONUCADA HAZIRLADIMMMMMM....AMA YİNEDE OLURRR İNŞALLLLAHHHHH YAAAAAAAA...YARIN SİZE HBRLERİ VERMEYE ÇALIŞCAM...

gnaydın kızlar giremedim bayadır her zamanki gibi hastanede geçiyor günlerim serum alıyorum benim kadar midesi bulanan yoktur heralde ne zaman geçer acaba bu bulantılar hap kullanıyorum artık sizler napıyorsunuz bebişler nasıl kayra mihriban amanda nzmyhan sen naptın bak senide aldım bebişler derken Allah söyletti galiba

ya kızlar benim bu baby ticker olmadı galiba günleri artırıyor haftam aynı bilen varmı neden olabilir bana hayrına bi hamilelik çizelgesi hazırlayan olursa çok sevinirim ben beceremedim :))

Back
X