• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Hayırlısı olsun arkadaşım, geç olsun güç olmasın... Canını sıkma bu süreçte iyice dinlen ve stres at inşallah sende en kısa zamanda mucizene kavuşacaksın...

sağol amandacım. inşallah... senin hamişliğinide nasıl sevindim anlatamam arkadaşım. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.transferini nur hanımmı yaptı. transferden sonra işe başladınmı hemen canım.

olsun ucunda ölüm yok . yumoşların dinlenmede ayrıca kalştesi düşmez. çok var öyle hamile kalan. hayırlısı olsun inşalah. hep beraber dua ederiz. rabbimden ellerimizi boş çevirmez inşallah.

dinlenmedemi diyosun kayracım. hiç öyle düşünmemiştim inan. sağol canım dularında unutma benide...

gelincik canım hayırlısı olsun..........eger nasibinde varsa onlara bişicik olmaz zaten korkma sen..........hadi hayırlı haberler ver bize inşaallah..............bu arada transfer tarihin tam bellimi............

inşallah arkadaşım.nasip işi hiç aklıma gelmezdi ohss olacağım. sorsalar bilmezdim ne olduğunu ama insanın başına gelince herşeyi öğreniyor. transferim ramazandan sonraya daha doğrusu bayrama denk geliyor. oda kafamı karıştırıyor doktorlar izindemi olur bayramda çalışyorlarmı hiç bilmiyorum.ertelemeyide istemiyorum açıkcası bakalım o zaman gelsinde nasip artık...

Gelincik gecmis olsun canim,hakkinda hayirlisi olsun insallah,kayraninda dedigi gibi vucudun iyce din,enmis olurr,bu arada guzelce beslenirsin vitaminleri depolarsin,bedenin daha hazir olur,ve embriyolari daha iyi kabul eder insallah..

eylüllllllllllllll.........................hala gelmedin mi??????????????????
yaaaaa hadiiiiiiiiiiiiiiii................çok merak ediyorum...............inşaallah güzel haberler getireceksin........................

ama sonucun çoktan çıkmış olmalı............sevinçten unuttun degil mi bizi kayra gibi..................

kız bende hiram nerelerde diyodum......canım çok geçmiş olsun.........bebişimiz seninle olsunda annesi sen katlanırsın bulantılara...............ama yinede dua edelim.....Allah dayanabilecegin kadarını versin......amin

gelincigim artık sen nete rahatcça girebilecek misin.............sanki öyle gibi çok sevindim..........canım valla bence memorıal bayramdada çalışır ama yinede bir arayıp sorarsın..ne güzel mübarek bir zamanda transferin olucak........

ya eylül nerde kaldın..............gidecem gidemiyomda............gel ve yaz ..........................hadiiiiiiiiiiiiiii

ama sonucun çoktan çıkmış olmalı............sevinçten unuttun degil mi bizi kayra gibi..................

yok arkadaşım unuyurmuyum sizleri ailemden sonra sizler vardınız bu 12 gün boyunca yanımda....daha tedavi oldugumdan arkadaşlarımın hbri yok sizlerin var..dualarınıza çok inanıyorum....nasıl sonucum.saat 2.30 aradılar bende ablamı aradım kardeşimi derken sıra anca geldi.....sabah hemşire şimdilik 50 nin üstünde çıksın yeter demişti.asıl paztsi günü önemli....bide kan sayımım düşmezde yüksek çıkarsa kese günü... hemen yaşasın demiyoruz dedi.

oley yaaaaaaaaaaaa.............kızlar bir hamişimiz daha var.........................:CüvCüv:
eylülcüm tebrik ederim...........çok çok sevindim..............Allah eline ayagınada kavuştursun sizi inşaallah..................hadi halaya:teytey::teytey::teytey:

yok canım degerin güzel..........takma kafana bunlları sen.............inşaallah pazartesi iki katı olması gerkiyo...............

eylülcüm.......tebrikler.......çok sevindim canım..........değerin çok güzel.........ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin........darısı bana inşallah.......ve tüm bekleyenlere........:1hug:

Back
X