• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

eylülcüm.......tebrikler.......çok sevindim canım..........değerin çok güzel.........ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin........darısı bana inşallah.......ve tüm bekleyenlere........:1hug:

çok teşekkürler....henüz tam sevinemiyoruz pazt gününü bekliyorum.İNŞALLAHH...İKİYE KATLARR.darısı sana canım.yalnız sana demeyi unutdum ben çok ananas yedim.bu dönemde.tutunmaya yardımcı oluyomuş.istersen sende araştır ben yedim.

Eylulll..... tebriklerrrrrr,caniiimmmm.. Allah tamamina erdirir insallahh... Degerin guzel canim,insallaah pazartesi gunu ikiyede katlar keseyide gorursssuuunn kalp atiminida duyarsin insalllaaahhh... alkisalkisalkis

eylulcum cok sevındım canımmmm tebrıklerrr
benımde p.tesı kan testı var ıhsallah degerlerımız yukselır
darısı tum ısteyenlere

bugun 11.gunum
7.8. gun ıdrar testı yapmıstım çok sılık cıktı
8.gun kanda baktırdım 111 cıktı
dun yıne ıdrar yaptım bu sefer koyulastı 2.çizgı şimdi p.tesıyı beklıyorum

canım kayranın sonucu galiba 500 lü bişey çıkmıştı..........bence seninki tek embriyo gibi duruyo............ama belli olmaz.........

bugun 11.gunum
7.8. Gun ıdrar testı yapmıstım çok sılık cıktı
8.gun kanda baktırdım 111 cıktı
dun yıne ıdrar yaptım bu sefer koyulastı 2.çizgı şimdi p.tesıyı beklıyorum

aaa senin bayagı yüksek heralde bakalım ,kaç embriyo konulmuştu.benim böyle ilerlerse tek heralde.senin bayagı yüksek çıkcak gibi...hayırlısı canım.mutlaka hbrlerini bekliyorum.

ArkadaŞlar hepınıze Çok teŞekkÜr edıyorum.daha paztsıde varrrr.ondan sonra rahat sevıncem.dualarınızı beklıyoruz.allah herkese en yakın zamanda nasıp eder ınŞallah.

tek çift oluşu ultrasonda belli olur cnm benim 136 idi yani çok yüksek değil çift ama ikinci testinde belli olur benim ikinci 686 olmuştu doktor ikiz olabilir demişti

tek çift oluşu ultrasonda belli olur cnm benim 136 idi yani çok yüksek değil çift ama ikinci testinde belli olur benim ikinci 686 olmuştu doktor ikiz olabilir demişti

aman kan sayımım düşmesinde arkadaşım.doktorum transferden sonra umarım tek tutar demişti belki onun dilegi kabul oldu....

kızlar benim sag kasıgım ve sag bacagım agrıyor.kötü bişey degildir inşallah.bugün klinige otobüsle gittik çok salladıııı.umarım geçer.

:CüvCüv: listemiz
1===:CüvCüv:kayra :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
2===:CüvCüv:hiram :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
3===:CüvCüv:mihriban :emir_bebek:
4===:CüvCüv:sırma :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
5===:CüvCüv:asude :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
6===:CüvCüv:tanyeli80 :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
7===:CüvCüv:burge :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
8===:CüvCüv:eminenisa malesef degeri düştü........
9===:CüvCüv:xemrevin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
10===:CüvCüv: amanda29 :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
11===:CüvCüv:zümmin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
12===:CüvCüv:ilayda255 malesef degeri düştü........
13====:CüvCüv:eylül :emir_bebek::emir_bebek: :emir_bebek:
14====:CüvCüv:::devamı geliyo:teytey::teytey::teytey:

maaşallah nazar degmeye:nazar:

Back
X