• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

iyi etmissin aradigina en azindan kafanda suphe kalmadi bak... Hem artik kafana takma, doktorunda cok guzel demis,bosu bosuna yorma kendini,hamileliginin tadini cikar kizzz.. vereliniortak

çok teşekkür ederim arkadaşım.25de tam ohhhhhhhhhhh diycem inşallah.ALLAH HERKESİN DUASINI KABUL EDER UMARIMMM...HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.HEP YANIMDA OLDUNUZ SAGOLUN...

ahhhh asicim ahhhh............inşaallah bizde görürüz o günleri...............sıfır çeke çeke sıfırcı oldum ya...........

eylül degerin çok güzel artmış maaşallah............artık korkulacak bişi kalmadı bakçççççççççhadi bakalım anniş sende artık bebişe iyi bak emi.........

kızlar çok yorgun ve güçsüzüm..............sabahtan beridir halı yıkadık...annemlerin babannemin bizim halılar.................ooooooooooooooo bayagı bi yatmam lazım benim...................hadi hepinizi öpüyorum...........sonra hepinize tek tek yazarım ama şuan agrımayan bir tarafım yok galiba...............

canım niye kendini bu kadar yoruyosun..illa bu işi yaptırmamızdamı dinlenecegiz..canım bırak annemgile onlar yapsın ..sende yemeklerini yapardın ..o kadarcık yani.. ben de negatif aldım ama artık alıştım .şimdi bilem kendimi fazla yormuyorum ..belki ilaçların etkisi olupta kendiliğinden olabilir ..ALLLAH büyüktür...

eylülcüm......bizim topiciğede yazdım......maşallah değerin çok güzel yükselmiş......inşallah keseyide görünce rahatlicaksın.........darısı bana olur inşallah........:nazar:

kızlar çok yorgun ve güçsüzüm..............sabahtan beridir halı yıkadık...annemlerin babannemin bizim halılar.................ooooooooooooooo bayagı bi yatmam lazım benim...................hadi hepinizi öpüyorum...........sonra hepinize tek tek yazarım ama şuan agrımayan bir tarafım yok galiba...............

Aferin sana diğer günlerin suyu mu çıktı? Hepsini aynı gün yıkamanız farz mıydı? Ayrıca öyle yorucu bir dönemin ardından kendini dinlenmeye alacağına full tıme çalışmaya programladın sanırım. Yapma arkadaşım canının kıymetini bil azıcık yaaaa..... :oklava:

evet gerçekten amanda senin dedigin gibi kendimi full tıme çalışmaya programladım.......yoksa kafamı dagıtamıycama karar verdim....o yüzden netede fazla girmiycem............yoksa daha çok üzülüyorum........

nzmyhn nete girmemekle avutamazsın kendini. senin durumunda olanlarla paylaşacaksın ki hem hafifleyip hemde tecrübe edineceksin. ayrıca çok ağır işler yapma sağlığına daha çok zarar verirsin. sen inançlı birisisin . vesile yi bulamadın canım. aramaya devam....duaya devam. bak ramazan geldi. hatimlere tesbihatlara devam edelim .katılmak isteyen çok bana özelden yazıyolar. hem şu kürleride dene nolursun. ben inanıyorum. belki hastaneyede gerek kalmıcak.

özel mesajlarına bak sanırım hastane konusunda yanlış anladın beni.......

Son düzenleme:
kayracım bugün şu proluton depont ignesinden vuruldum dr haftada 1 kez vurulmam için 3 tane verdi ama bi kaç saat sonra rahmim öyle bisancılandıki çok korktum çünkü geçen ayın 12de adet olmuştum.ondanda korktum dinlendim biraz geçti gibi sence bişey olmazdimi

NZYHMN ne oldu yaaa, niye girmiceksin.. Gerci sen bilirsin,belki biraz bu ortamdan uzak durmanda senin icin iyi olur canim.. Rabbim sabrini versin,maddi manevi guc versin insallah.. Az daha sabretmeni istiyor,daha cok yakarmani istiyor Rabbim demekki,insallah mukafatini alacaksin ben bunnaa inaniyorummm,hatta cifter cifter gelecek insallah.. Ama su anda sen onemlisinnn,senin sagligin sihatin onemli,eger senin sagligin yerinde degilse hersey viiz gelir .. Kendine cooook iyi bakk..

evet gerçekten amanda senin dedigin gibi kendimi full tıme çalışmaya programladım.......yoksa kafamı dagıtamıycama karar verdim....o yüzden netede fazla girmiycem............yoksa daha çok üzülüyorum........

cnm benım senı o kadar ıyı anlıyorumkı benım de goz yaşlarım hala dınmedı o kadar kotu durumdayımkı bu kadar psıkolojım bozulucucagına hıç tahmın etmemıştım .... herkez bana sasırıyor ben o kadar guçluyken nasıl o kadar guçsuz olabıldım dıye herkez bana saşkın saşkın gozlerıyıle bakıyorlar ve ne yazıkkı ben cvp veremıyorum... ama yapılacak bırsey yok ne yazıkkı .... yınede allaha sukurler olsun ..... beterın beterını varmış...kendını uzme bende uzulurum sonra cunku kader arkadasım benımmm...

Hayatım başka işlerle meşgul olman kafanın dağılması açısında iyi ama sen vucudunu da dağıtıyorsun anladığım kadarıyla.... :olmaz: Nete girmemek kendini daha iyi hissettirecekse girme canım arkadaşım benim ama biz seni çok merak eder ve özleriz bunuda unutma... Vakti zamanı gelince herşey yoluna girecek bunu sende biliyorsun. Bu arada Kayra'nın fikirlerini yabana atma Abla sözü dinlemek her zaman iyidir... Kendine çok dikkat et olur mu?

Back
X