• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

rabbim vesileni verecek muhakkak. bak ramazan geldi. bol dua zamanı....bu arada bir dinlensin vücudun. şu kürleri de unutma. şimdi hastane falan düşünme. hep beraber araştıracağız. zamanı gelince.....

gnaydın kızlar doktordan geldim bende iki bebişide gördüm şükür doktorum birinin çok küçük olduğunu söyledi bakalım ne zamana kadar dayanacak dedi çok üzüldüm çoğul gebelik istenmeyen birşeymiş meğer tehlikesi fazla oluyormuş bizde hep ikiz olsun istiyoruz hayırlısı olsun demek lazım Rabbim inş sağlıklı doğumlar nasip eder hepimize

canım hiramcım...........hayırlı olsun o iki minicik kalp..................Rabbim ömür verirse bişicik olmaz........merak etme sen........canım duana amin diyorum binlerle amin.....

kayracım seybayın üçüzlerini diyorsun herhalde........gerçekten çok ama çok üzüldüm bende.....ben aslında üçüz topigindeki herkesi tanıyorum....hikayelerini hep takip ediyorum...sanki onlarla birlikte bende hamileymişim gibi okuyup duruyorum...ama hiç bir zaman yazmadım.....yazamadım.............
benim orda ne işim var...onlar kim ben kim diye.....

Canim benim,niye oyle soyluyorsunki,bende senin gibi 4 yil boyunca hep oyle takip ettim,hatta ilk 3 yil tedavi bile olamadim ben,oturumum yoktu ve tedavi etmiyorlardi,sorunumun bile ne oldugunu bilemeden ve tedavi olamadan gecen 3 koca yil,dile kolay ustelik bana ilk gittigim doktor erken menopoz demisti yasim 23 idi ozamanlar ustelik.. Dusunebiliyormusun,ben artik kendimi hic cocugum olamaz dusuncesini bile kabul etmeye baslamistim hernekadar zorda olsa.. Ama gorelim mevla neyler neylerse guzel eyler dedim hep... Cunki elden birsey gelmiyor Rabbim ne dilerse o olurrr.. Tabiki zaman zaman bunalima girdim, eltileirm benim ustume 2 ciyi dogurdu. Zaman zaman icim acidi benim hic cocugum olmayacak diye,(menopozda saniyordum kendimi) Ama genede silkinip vardir rabbimin bir bildigi dedim..

Sende cok bilgili bilincli bii insansin hatta benden cok daha fazlan var bence.. Canim kendini biraaakkmaaa sakinn,silkelen kendine gel,bak ben ne dusunurken ne oldu,once oturumumu aldim,sonra testler,sonra menopoz olmadigim icin sevindim once,rabbime sukretttim cunki en azindan sansim vardiii,dusunsene bazilarinin tedavi olmaya bile sansi YOK !!! direk donor deniliyorrr,sonra yumurta takipleri vs derken tupe karar verdik Ve hic gerek kalmadan Rabbim hediyemi gonderdi. Ama tabi belkide imtihan benim icin hala devam ediyordur kim bilir Su anda hamileyim ama sonu ne olacak kimse bilmiyor.. Ama bugunume sukrediyorum... Her an icin durumumuza sukretmeliyizzz... Beterin beteri var. ALLAH sabir versin sana ve senin durumunda olan herkese her daim dularimdasinizzz herkes butun evlat hasreti ceken arkadaslar.. Saglicakla kal canim.. optum..

selam kızlar
yazmasamda pek gelip okuyorum arada. ama hep dediğim gibi iki haftadır işlerim çok yoğundu. arada okuyup sizlerden hableri alıp gidiyordum. iyiyim çok şükür. negatif sonucu çoktan atlattım. bundan sonrası için neler yapacağız rabbim ne gösterecek diye bekliyorum.

dualarımı ediyorum her akşam abdest alıp oturup okuyorum. meryem suresi duymuşsunuzdur belki. diğer kıymetli sureleri de okuyorum rabbim kuran hürmetine gönderir inşallah evladımızı.

nzmyhn niye bu kadar ümitsiz bu kadar karamsarsın. kızlar haklı boş yere üzüp yıpratıyorsun kendini. hadi ama artık. senin gibi inançlı güçlü bir insanın bu kadar kendini salması normal değil yakışmıyor sana. hayatta herşey bizler için. önce elimizden geleni yapalım geresi tevekkül. bırakacağız rabbime o en hayırlısını verecek inşallah.

selam kızlar
yazmasamda pek gelip okuyorum arada. ama hep dediğim gibi iki haftadır işlerim çok yoğundu. arada okuyup sizlerden hableri alıp gidiyordum. iyiyim çok şükür. negatif sonucu çoktan atlattım. bundan sonrası için neler yapacağız rabbim ne gösterecek diye bekliyorum.

dualarımı ediyorum her akşam abdest alıp oturup okuyorum. meryem suresi duymuşsunuzdur belki. diğer kıymetli sureleri de okuyorum rabbim kuran hürmetine gönderir inşallah evladımızı.

nzmyhn niye bu kadar ümitsiz bu kadar karamsarsın. kızlar haklı boş yere üzüp yıpratıyorsun kendini. hadi ama artık. senin gibi inançlı güçlü bir insanın bu kadar kendini salması normal değil yakışmıyor sana. hayatta herşey bizler için. önce elimizden geleni yapalım geresi tevekkül. bırakacağız rabbime o en hayırlısını verecek inşallah.

Canim benim,iyi olmana sevindim.. Allah kabul etsin,insallah dualarin karsiligini alirsin .. Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursun...

Bende,dua ediyorum sizler icin Rabbim tez zamanda versin diye,hamile olan butun anne adaylarinin saglikli dogumu icin....insallah rabbim dualarimizin karsiligini verir.. Canim kendine cok iyi bakkk,Allaha emant ol.. :1hug:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,................ 4 tane olmus seninkileeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr :)))) Bende bakiyorum bakiyoruuuummm anlayamadim birde 4 taneyi gorunnceee soook oldum kiizz

buralardayım kayracım yazdığım gibi iyiyim çok şükür. şimdi bitirdim duamı gitmeden bir bakayım dedim yazdıklarınızı gördüm.

mihribancım sagol canım benim güzel dileklerin ve güzel duaların için inşallah bir gün hepimiz sağlıkla alacağız yavrularımızı kucağımıza rabbim kolaylıkla tez zamanda göndersin inşallh.

kayracım birşey söyliyeyim mi... senin ilk gün testin çok yüksek çıkmıştı ya o gün demiştim sana bu ciddi bir çoğul gebelik sanırım diye. sen üçüz demiştin bir süre sonra. ama nedense benim içimde hep üçüde tutmuştur ama biri de kendiliğinden bölünüp tek yumurta ikizi olduysa diye geçirmiştim.

sonra sen hep üçüz deyince dedim herhalde benim içime yanlış doğmuş hatta son haftalarda hiç düşünmedim bunu. ama bak şimdi çizelgende 4 tane yavruş var. nedense bu aralar içime doğanlar hep karşıma çıkıyor.

rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

mihribancım ve momi......teşekkür ederim canlarımsınız yaaaa..............
ama herkese zaman zaman olur böyle şeyler.....buda bir imtihan......evet dediginiz gibi atlatmam lazım ama yapamadım işte........bu aralar eksiklerim çogaldıgı için şefkat tokatları yiyorum......Rabbim affetsin.......

kayranın haberi duydunuz degilmi??????????
canım benim yaaaaaaaaaa.........ne kadar zor bir süreç...............doktorla ilgili bazı problemleride var...........Rabbim yardımcısı olsun........inşaallah onun için istihareye yatalım kızlar............

nzmyhn canım benim ben sana inanıyorum hepsi geçecek.... sen yeterki güçlü. zaten sığınacak bir tek yerimiz var. o da hep bizlere açık yeterki isteyelim.

güzel bebeğini kucağına aldığında hepsini unutacaksın birtanem

kafam çok karışık kızlar. bir tanesi ikiye bölünmüş. tek yumurta ikizi. işte o ikizleri doktorumuz redüksiyon yapalım. yani öldürelim diyor. aksi takdirde bu doğum mucizze olur diyor. bende bu gebeliği takip edemem diyor. doktorumuz prof. üniversitede eğer o bakmazsa kimse bakmaz. eskişehir küçük yer. küvez sorunu erken doğum zor diyor. ben bugün gördüm onlar kollarını bacaklarını oynatıyorlar. söylesenize nasıl kıyayım. sizi istemiyorum. diğer ikisini istiyorum nasıl diyeyim.....rabbim sen verdin ama ben istememmi diyeyim.

ufffff kayram uffff.............ilk söylediginde sevinmiştim ama şimdi sevinemiyorum......
üçüzken dördüz.....senin dedigin gibi hepsi ayrı ayrı bir can bir ruh......nasıl kıylır......bence en iyi yol ve hep iyi yol istihare......

kafam çok karışık kızlar. bir tanesi ikiye bölünmüş. tek yumurta ikizi. işte o ikizleri doktorumuz redüksiyon yapalım. yani öldürelim diyor. aksi takdirde bu doğum mucizze olur diyor. bende bu gebeliği takip edemem diyor. doktorumuz prof. üniversitede eğer o bakmazsa kimse bakmaz. eskişehir küçük yer. küvez sorunu erken doğum zor diyor. ben bugün gördüm onlar kollarını bacaklarını oynatıyorlar. söylesenize nasıl kıyayım. sizi istemiyorum. diğer ikisini istiyorum nasıl diyeyim.....rabbim sen verdin ama ben istememmi diyeyim.

aa cnm kıyamam sana tabıkı kıyamazsın allahın dedıgı olur cnm ben senın yerınde olsam aldırmam yanı zaten bır tane kızın var ....allah sabırını verır bende kızlar genetık test yaptırmaya karar verdım ondan sonra dondurulmuş yumosumu transfer edecam ıkıncısı de duserse kaldıramam zaten psıkolojım bozuldu bu arada maltepe unıv. prof. umıt bey var onun hakında bılgınız varmı?

ufffff kayram uffff.............ilk söylediginde sevinmiştim ama şimdi sevinemiyorum......
üçüzken dördüz.....senin dedigin gibi hepsi ayrı ayrı bir can bir ruh......nasıl kıylır......bence en iyi yol ve hep iyi yol istihare......

sen neler yaptın dr la konuştunmu ne dıyor neden tutmuyor genetık test yaptırdınmı neye karar verdın bır dahakı denemeyı nr dusunuyorsun hangı hastane

kayracııııımmmm...çok güzelll...süper ya...ama ne olcak şimdi seninkide çok zor karar...ALLAH YARDIMCIN OLSUN.BENCE aile konseyini toplayın hepberaber karar verin bu tek başına verilcek bi karar degil zor bi durummmmm yada başka drlara gidin ne bileyim çok şaşırdım bende....

kayracım kıyılmaz tabi çok zor bir karar. rabbim kararlasın inşallah. acaba doktora sorsan ne kadar bekleme süremiz var diye bildiğim kadarıyla çoğul olunca bazen bazıları devam edemiyor yola... sağlıklı olanlar kalıyor. sağlıksız olanlar bir süre içinde kendiliğinden gidiyor. senin bir önceki gebeliğinde böyle değil miydi?
ama böyle olunca allahtan gelen takdir. ne zamana kadar bekleyebilirmişsin hiç konusu geçti mi? belki biraz beklesen rabbim kendiliğinden kararlar canım. karar verme zorunluğu da sana kalmaz. o zaman allahtan dersin dayanması daha kolay olur

Back
X