• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

geçmiş olsun mihriban cım progestan türünde fitil yada hap vermedi mi doktor. düşük olmasın diye biz kullanıyoruz. normal hamile kalanlarada kanama gelince veriyorlar. aman dikkat et canım yat kalkma. yüksek yerlerede uzanma sakın....geçen hafta bendede geldi bişey olmaz inşallah....

herkese hayırlı günler....mihribancığım sanada geçmiş olsun hemen telaşa verme kendini ben hamile değilim ama { inşallah en tez zamanda rabbim nasip edecek hepimize] duyduğum kadarıyla gebelikte olabn birşeymiş.... sakin ol...istemeyerek bebie zarar verirsin.... bu panik halinle... inşallah bebişin sağlıklıdır seninle beraber bir ömür boyu güzel günleriniz olur.... o güzellikleri bizlerde yaşarız...inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

ya kzlar nerdesiniz ya.....nzmyhn. amanda. momi.zümmin.ve diğerleri..... hamile kalanlar kaçtı.... diğerleride oruç tutuyo... yoksa oruçmu onları tutuyooooooooooooooooo.....

canım ben buralardayım iyiyim çok şükür ilk günü tuttum sonra lekelenme başladı. cumartesiden beri tutamıyorum ama bir türlü de tam başlamadı. ne tam regl olabildim ne de oruç tutabiliyorum sinir oldum kaldım arada. mübarek günler geçiyor boş boş. canım sıkıldı yani anlayacağın.

sen nasılsın? napıyor dördüzler? kızın nasıl?

Amin canim rabbim onu bana bagslar insallah... Doktor geldi biraz once,eger agrili degilse birsey olmaz dedi,yatacaksin ve bol su iceceksin dedi.. Eger kanama devam ederse acil hastaneye ultrasona gidecez dedi.. Su anda agrim yok,kanamada yok.. Zaten tuvalete gittigimde kagida gelmisti,beni korkutan kan pihtisi oldu... DUa edin insallah .. senağlama

mihribancım canım üzülme ne olur. hamilelikte olabiliyormuş arkadaşlarda yazmış. dualarımız seninle canım.

nasılsın bugün daha iyi misin? yok dimi ağrı kanama?

saolasın canım iyiyim. dördüler iyidir heralde... bir daha görmedim. eve ultrasonmu alsam diyorum..... bende merak ediyorum. 5 eylülde göreceğim inşallah.... kızımda iyi maşallah evde benim başıma nöbet tutuyor yavrum.... sen nasılsın.

ne olsun işte çalışmaya devam aynı tas aynı hamam. ne güzel ramazan geldi diye sevindim. ilk günü orucumu da tuttum ama dediğim gibi cumartesiden beri gelsin diye bekliyorum. bu şekilde az da olsa lekelenme varken oruç tutulmaz değil mi?

Selam Kızlar,
Bende bu aralar biraz ihmal ettim siteyi. Mide bulantıları ve aşırı uyku eğilimi nedeni ile tuşlara dokunmak bile zor geliyor. Mevcut olan enerjimide işyerinde çalışarak kullandığım için sizlerden biraz ufak kalıyorum...
Mihribancığım Allahın izni ile birşey olmayacak bebişine sen canını sıkma yeter... Bol bol dinlen ve doktorun söylediklerinden dışarı çıkma...
Bende Çarşamba günü doktora gideceğim bakalım benim ufaklık nasıl?
Allahım bu mübarek günlerde el açıp dua eden tüm kardeşlerimin duasını kabul eder inşallahhhhhh....

Selam Kızlar,
Bende bu aralar biraz ihmal ettim siteyi. Mide bulantıları ve aşırı uyku eğilimi nedeni ile tuşlara dokunmak bile zor geliyor. Mevcut olan enerjimide işyerinde çalışarak kullandığım için sizlerden biraz ufak kalıyorum...
Mihribancığım Allahın izni ile birşey olmayacak bebişine sen canını sıkma yeter... Bol bol dinlen ve doktorun söylediklerinden dışarı çıkma...
Bende Çarşamba günü doktora gideceğim bakalım benim ufaklık nasıl?
Allahım bu mübarek günlerde el açıp dua eden tüm kardeşlerimin duasını kabul eder inşallahhhhhh....

canim insallah,icimde kotu bi his yok... dua edin insallah bisey olmayacak...

mihribanım çok çok geçmiş olsun....haberin beni korkıtmuştu ama şükürkü bugün geçmiş.........çok sevindim.......kız yoksa o kaynanan mı seni üzdü.........ona mı takıldun....datlum ben gelir döverim onu...sen bebişine bak takma onu................
haaaaaaa bu arada ben sana üzülürken benim kaynanada geldi........ramazanın başınan beri burdalar.....o yüzden gelemiyorum ben..........ne demişler birine çok fazla üzülmüycen al işte başıma geldi................bana dua ediverin kızlar sabrımın artması için.......

nzmyhn ve mihriban boş verin onlar nederse desin herzaman susmak erdemliktir sizlerede o yakışır.onların hayır dualarını almaya bakın bu mübarek günlerde ....ne yapsan onlar yaşlı bizler nasıl olacağız kimbilir... kızlar benim kayınpederimin babası duruyor 109 yaşında biz zaman oluyor onun yaptığı idrar kabını alıp döküyorduk üzerini değiştiriyorduk.... hep bize derlerdi hayır dualarını alın of demeyin benim kayın pederim allah razı olsun çok iyi bakıyor annesine babasına rabbim bizede öyle evlatlar nasip etsin ...başına o kadar kötü olaylar geldi ölümlerden döndü çevredekiler diyor mehmet o yaşlıların duasına kurtuluyor bütün kötü olaylardan....

kızlar kusra bakmayın çok bilmişlik yapmak istemedim ...sizi sıktıysam özür dilerim sadece yaşadıklarımı yazmak istedim....

mihribanım çok çok geçmiş olsun....haberin beni korkıtmuştu ama şükürkü bugün geçmiş.........çok sevindim.......kız yoksa o kaynanan mı seni üzdü.........ona mı takıldun....datlum ben gelir döverim onu...sen bebişine bak takma onu................
haaaaaaa bu arada ben sana üzülürken benim kaynanada geldi........ramazanın başınan beri burdalar.....o yüzden gelemiyorum ben..........ne demişler birine çok fazla üzülmüycen al işte başıma geldi................bana dua ediverin kızlar sabrımın artması için.......

Sagol cano.. Uzmedide,dellendiriyor sadece kaydirigubbakcemile Bazen boyle sacini basini yolasin geliyor okadarcik :)) Gel dov giizz,sacini basini yol :)) Amaaan seninkidemi geldiii,helede boyle insanin sinir sistemi bozuk oldugu zamanlarda hic cekilmiyor dimi yaa ,valla anliyorum seniii .. Allah sabir versin :)))

Kizlarrr ne var ne yok??? dualarinizi eksik etmeyin benden haa persembe gunu ultrasona girecemm,insallah benim yawrimo'nun kalbi atiyordur,amaniinn yerimm ben onu insallah uzmeyecek annesini.. :emir_bebek:

Bulut ... Canim inanki aslinda seviyorum,ama cok bencillik yapiyorlar canim oyle boyle degil.. Hani,insani kendi haline birakmiyorlar. Hep kendi dedikleri gibi olsun istiyorlar canim,herhangi birsey istedikleri gibi olmayinca hemen kirici oluyorlar,ve laf sokusuturup insani bozuyorlar.
Oysaki,kimse saygida kusur etmez bak 3 eltiyiz ucumuzde ne hizmette nede saygida kusur ederiz.. Benim tek istedigim halden anlasinlar,bazen bizlerinde onlar istemesede,kendi isteklerimiz oldugunu unutmasinlar.. Ama bunlar oyle degiller.. benciller,kendi gonulleri hos olsunda gerisi fasa fiso hesabi .. Yoksa,niye problem olsunki.. Boyle konusunca cirkef biriymisim gibi gelebilir,ama inanki onlara karsi tek bi kusurum bile olmamistir bugune kadar,ama tek tarafli idarede olmuyor,gene onlara belli etmiyorum,boyle kendi kedimize soyleniyoruzz iste.. sinirimi bu sekilde yenmeye calisiyorum belkide :))

valla öyle ben oraya gidince çaydanlık bile kaldırmıyorlar bana...hiç iş yaptırmıyorlar..saolsunlar... yaptırmyıorlar ama öyle sağlam genç anmayın. kaynanamın ayakları şiş zor yürüyor...

slm kızlar mihriban geçmiş olsun cnm bende yine dün hastanede yattım 2 şişe serum yedim kollarım artık mosmor hiçbişey yiyemez oldum çok şükür bebişlerimide gördüm biri biraz şişko dedi doktor ama sonra boya verirmiş sizler napıyorsunz nası gidiyor ramazan

mihriban çok geçmiş olsun canım. şimdi iyisin inşallah kanaman felan yoktur.

bişeyleri çok fazla içine atma kayınvalidengilide takma diyecem ama biliyorum mümkün değil birde yakın olunca. Allah sana bol bol sabır versin arkadaşım. belki bu sıkıntılarına karşılık rabbim sana hayırlı evlatlar nasip edecektir.

Back
X