Kayra,valla ne guzel iste.. O yasina ragmen sana destek olmasi. Iste bizimkilerde o anlayis pek yok,nasil desem hani bak mesela biraz once gene burdalardi,normalde ben yatiyorum bu kanamadan sonra pek dolanmiyorum.. Onlar geldiler,ee haliyle kayin babamin ve kayinvalidemin yaninda onlar otururken ben yatamam.. Bak bunu bile bileee, genede gelip oturuyorlar... 3 saate yakin oturdular bende yanlarinda o sekilde oturdum..Hani demiyorlarki,bu kiz kanama gecirdi agrisimi var, rahatsizmi yatmakmi ister,ki kayinvalidem sordugunda doktor "" yatacaksin ve bol su iceceksin""demis olmama ragmen !!! Haaa birde cikarken aksama geliyoruz,demeside cabasi.. Hadi gelde dellenme..
Ben bunu kast ediyorum umurlarinda degil gormemezlikten geliyor sanki tuhaf anlayamiyorum,yeterki keyifleri istesin gerisi ne dusunmus onemli degil....
Aman SIKTIM dimi,ama bu aralar hakikaten bunaliyorum,gunluk hep ayni seyleri yasamaktan.
Neyse sen napiyorsunn ne var ne yok.. 4 bucur seni hallediyordur kesin :)))
Ben bunu kast ediyorum umurlarinda degil gormemezlikten geliyor sanki tuhaf anlayamiyorum,yeterki keyifleri istesin gerisi ne dusunmus onemli degil....
Aman SIKTIM dimi,ama bu aralar hakikaten bunaliyorum,gunluk hep ayni seyleri yasamaktan.
Neyse sen napiyorsunn ne var ne yok.. 4 bucur seni hallediyordur kesin :)))