Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mihribancım yine sen daha iyi bilirsinde ..bizler okadar agır süreçten geçiyoruz.bizlerinki kolay bir hamilelelik değil..bir ebe yerine profosör doktor elinde dogum yapmanı yeglerim..ama tabikide son karar senin ..inşalllah RABBİM emeklerini boşa çıkarmaz .kucagınada almayı nasip ederopuyorumnanaktan
mihribancım bence güzel bir fikir............hem ben gazetede okumuştum artık amerikada kadınların %50-60'ı evinde dogum yapmayı tercih ediyorlarmış.evinin rahat ortaminda ve hatta yatagında.....eger tam techizat gelicekse hayırlısıyla dogur kız....ne güzel valla....
kızlar herkeslere merhabalar... mihribancığım nasılsın bebişin çok yaramaz diyorsun olsun kız sağlıklı olsunda...nzmyhn canım sen nasılsın neler yapıyorsun...ben valla kendimi temizliğe verdim...birazda olsun kafamı değişik şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum..temizlikten sonrada başka şeylerle...diğer arkadaşlar yok gezmedeler herhalde...
Iyim Allahima sukur,yuvarlanip gidiyoruz canimm.. Cok sukur hersey yolunda,bebek bizi biraz korkuttu kanama olunca ama sukur gecti.. Sen nasilsin.. Kur yapiyorsun ha.. iyi ediyorsun valla.. Bende okadar klomen tedavisi gordum o esnada olmadi sonra nasil olduysaa,hic birsey kullanmadigim ve hiiiic kafama takmadigim bi anda geliverdi mucizemm :))) Ve adet gormuyordum 4 aydir.. Giz birde pplates yapiyordum hergun yarim saat,guya tup bebege baslamadan zayiflayim dedim.. :)megerse hamileymisim o esnada.. Yani olacaksa oluyor vallaa kurleri dene,kafan rahat olsun boyleee oohh gel keyfim geel yapp.. Insallah olacaktir yakin zamanda..
kızlar size bi hbrim var bugün dr gittim.benim tek keseydi ya dr içinde iki kalp sesi duydu tek yumurta ikizleri yani....tabi devam ederse kalp atışları....çok mutlu olduk ailece...darısı tedaviye başlıyacak arkadaşlara....