• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

kayracım Allah yardımcın olsun canım. aklına öyle şeyler getirme diğer 2 bebişinde sıkı sıkı tutunacaklar annelerine. senin yerinde olmayınca anlamakta kolay değil ama dualarımız seninle arkadaşım. Rabbim yardımcın olsun...

Kızlar nerdesiniz bugün Kayra için dua etmeyi unutmayın olur mu? Bebişlerinin ikisini alacaklar.

Bu aranızda ikili test yaptıracak ya da yaptırmış olan var mı? Ben 26 Eylül'e randevu aldım. Bakalım hayırlısı. Mide bulantıları ve kusmalar devam ediyor ama bunları söylüyor olmamız arkadaşlar tarafından şikayet olarak algılanmasın bizimki durumu izah etmek. Allah tez vakitte isteyen herkese böyle dertler versin kaydirigubbakcemile3

kayra canım çok geççmiş olsun..bende şimdi okudum..demekki böylesi daha hayırlısı..canım benim fazla üzülme inşalllah 2si sana sıkı sıkı tutunurlar..dualarım senle canımm..RABBıM kolaylık versin..kayra bizi merakta koyma canım...bekliyoruz seni..:teselli:

Kayracım ben de merak ettım nasılsın?bu işlem sonrası dr dinlenme veriyor sanırım sende bebişlerle dinleniyorsundur.umarım herşey yolundadır.

kayracım canım iyisindir inşaallah............hep dua ettim sana................cevap yazmışsındır diye gelmiştim ama yok...........nete girecek hiç zamanım yok...............kızlar herkese selam......

Kızlar Kayra ile konuştum, hepinize selamı var...
Şuanda hastanedeymiş, redüksüyon işlemi yapılmış ve iki bebeğini almışlar.
Şimdi diğer iki bebek için de düşük tehlikesi söz konusuymuş o nedenle hastenede kalıyormuş, lavaboya kalkmasına bile müsaade etmiyorlarmış. Şimdi bizlerin dualarına daha fazla ihtiyacı var...
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar Kayra ile konuştum, hepinize selamı var...
Şuanda hastanedeymiş, redüksüyon işlemi yapılmış ve iki bebeğini almışlar.
Şimdi diğer iki bebek için de düşük tehlikesi söz konusuymuş o nedenle hastenede kalıyormuş, lavaboya kalkmasına bile müsaade etmiyorlarmış. Şimdi bizlerin dualarına daha fazla ihtiyacı var...
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ay canım. Allah yardımcısı olsun. inşallah tez zamanda atlatır. kimbilir ne kadar üzgündür. Rabbim meleklerini ona bağışlasın..

rabbim yardımcısı olsun bebişleri annelerine sımsıkı tutunnur inşallah bırakmazlar annelerini :Saruboceq:

ayyy canim benim yaaa, insallah rabbim bebislerini ona bagislarrr amiiinnn... Allahim guc versin yavrularina insallahhh... peki nezaman kadar yatacakmis hastanede.. Amandacim,diger bebekleri icin neden risk varmiski ya.. genelde risk cok kucuk deniliyordu.. insallah birsey olmaz..

selam kızlar ben geldim. evdeyim.... sadece wc ye kalkmak şartıyla çıktım hastaneden..evet amandada yazmış saolsun.... düşük riskim var. işlemden sonra suyum geldi. çok tehlikeliymiş.... gelmemesi gerekiyormuş.... hayırlısı olsun.... inşallah tutunurlar bebeklerim .... benim için dua istemiş ve etmişsiniz...allah hepinizden razı olsun....

merhaba canım...çok geçmiş olsun kayracığım...bol bol istirahat et dinlen dualarımız hep seninle... o iki bebişin seninle olacak emin ol.... kendini üzme...

canım,iyi olmanıza sevindim.daha da iyi olacaksınız inşallah.allahım bebişlerine ve sana sağlık sıhhat versin canım

selam kızlar ben geldim. evdeyim.... sadece wc ye kalkmak şartıyla çıktım hastaneden..evet amandada yazmış saolsun.... düşük riskim var. işlemden sonra suyum geldi. çok tehlikeliymiş.... gelmemesi gerekiyormuş.... hayırlısı olsun.... inşallah tutunurlar bebeklerim .... benim için dua istemiş ve etmişsiniz...allah hepinizden razı olsun....

çok geçmiş olsun kayracım. aman kendine dikkat et. tutunacak inşallah bebişlerin. tez zamanda eski sağlına kavuşacaksın gör bak.

Gecmis olsun kayra,Allah guc versin sana ve bebislerine.. Insallah,birsey olmayacak. Bol bool dinlen.. Doktorlar ne diyor tam olarak bu su gelmesi durumuna ..??

kayracım canım çok geçmiş olsun bu mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine rabbim bebişlerini sana bağışlaın canım bak sadece sende tuvalete kalk burdan seni takip ediyoruz haaa başka bişey yapmaopuyorumnanaktan

kayracım canım saglıgına duacıyım.........ama en çokta bebişlerin.....................Rabbim onları sana bagışlasın lütfetsin inşaallah.........

zeyra cım solasın canım... rabbim sanada kucağına almayı nasip etin inşalllah...

nzmyhn nerelerdesin ne zamandır görüşemiyoruz..... allah razı olsun ben senin dualarından eminim. msn de açmıyorsun artık..... bayramdan sonra görüşürüz heralde....

Back
X