• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

kayracım geçmiş olsun cnm benimde düşük riskim var 2 gündür kahverengi lekem geldi proluton iğne kullanıyorum inş Rabbim onları bize bağışlar

Hıram 06.canım Çok geÇmıŞ olsun.ınŞallah geÇecek kanaman dualarım senınle.

Hiram gecmis olsun canim ya insallah birseycik olmaz yegenlerimize , Allah anasina babasina bagislasin minik yavrularinizi insallah.

hiramcım canım yaaaa..............çok çok geçmiş olsun.............hayırlısıyla geçicek inşaallah..............hepiniz bebişlerinizi doguracak ve buraya fotolarını koyacaksınız.........tamam degilmi?????

kayracım geçmiş olsun cnm benimde düşük riskim var 2 gündür kahverengi lekem geldi proluton iğne kullanıyorum inş Rabbim onları bize bağışlar

Hiram canım çok geçmiş olsun. Allahın izni ile bebişlerin seni asla bırakmayacaklar. Sen yeterki hem kendini hemde bebişlerine iyi bak.
Rabbim yardımcın olsun

selam kızlar ben geldim. evdeyim.... sadece wc ye kalkmak şartıyla çıktım hastaneden..evet amandada yazmış saolsun.... düşük riskim var. işlemden sonra suyum geldi. çok tehlikeliymiş.... gelmemesi gerekiyormuş.... hayırlısı olsun.... inşallah tutunurlar bebeklerim .... benim için dua istemiş ve etmişsiniz...allah hepinizden razı olsun....

kayracım çok geçmiş olsun canım.Rabbim diğer iki bebeğini kucağına almayı nasip etsin.benim düşük riskim 6 haftadan beri var hep yattığım için internete pek giremiyorum.

canım geçmiş olsun.yatak istirahati yapmıyormusun.ben 32 tane iğne yaptırdım dahadevam ediyorum düşük riski için.

Kızlar günaydın, Kadir geceniz mübarek olsun. Hepinizi öpüyorum ve bu mübarek günlerde Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı, çocuk sabihi olmak için çabalayan tüm kardeşleriminde gönlündekinin tez vakitte nasip olmasını diliyorum.

Kızlar Allah'a çok şükür mide bulantısı dışında bir sorun yaşamıyorum. Bende sadece sürekli bir çıkarma durumu söz konusu. Sizlerin düşük tehlikesi olduğunu okuyunca çok endişeleniyorum. Aynı durumu daha önce yaşamış ve olumsuz bir şekilde bitirmiş biri olarak sizlerin biran önce sağlıkla hamileliğinizin tadını çıkarmanızı diliyorum. Tabii kendiminde çünkü beslenemiyorum. ınşallah 12.haftadan sonra herşey yoluna girer...

anam topik öldü iyice ayol..

mihiban.nzmyhn.hiram.momi.zümmin...amanda. topiğin asları nerdesiniz patır patır döküldünüz yaaa.

canım şans eseri buradaydım yazdığını görünce bir bakayım dedim.

öncelikle çok geçmiş olsun sana. rabbim iki evladını da sana bağışlasın inşallah sağlıkla al kucağına. aman iyi yapıyorsun yat hep dinlen riske atma hiçbirşeyi.

son zamanlarda genel olarak siteye pek uğramıyorum arada girip yazıp çıkıyorum. 2 hafta önce spor yaparken dizimi incittim sandım ihmal ettim biraz ama o ihmal edilmekten pek hoşlanmadı. şimdi çok zorluyor. menisküsüm vardı yıllar öncesinden spor yaralanması sonucu yine nüksetti bakalım bugün bir doktora daha gideceğim o da diğeri gibi ameliyat derse bayramdan sonra benimde o işler var.

bebek sevdası biraz daha bekleyecek yaniii.

rabbim sizlerinkileri bağışlasın. düşük riski olanlar yatın valla hiç riske atmayın kendinizi bebekler herseyden kıymetli simdi

opuyorum herkesi

geçmiş olsun canım yaaaa... zor olmalı..allah şifa versin inşallah.... sporada başlamışsın önce sağlığına kavuş sonra kendine zaman ayır daha sonra tedavi..... psikolojin hazır olmadan başlama.... inşallah hayırlı olacak... birde şu kürler varya onlarıda dene unutma.

sagol canım allah razı olsun. hepimizin yardımcısı olsun.
deniyorum kurleri incir kurundeyim mesela bugunlerde kaydirigubbakcemile2 bir de benim hastalık icin beslenme seklimi degistirdim diyebilirim bakalım bir de boyle deneyecegim. herhalde ekime kaldı benim 2. tedavi once su dizimi toparlamam lazım. onun ameliyatini olayım once.

spor zaten hep yapıyordum yıllardır pek bıraktım sayılmaz. yuruyus, yuzme kosma, fitness vs. ama kosmak pek iyi gelmiyor meniskuslu olan dize biraz abartınca koşma miktarını iyi gelmedi. 2 haftadır spor falan nanay tabi. dizime birsey olmasaydı bu regl ile baslayacaktim 2. tedaviye simdi 1 ay attı mecbur.

olsun vardır herseyde bir hayır rabbim oyle kararlamıştır insallah.

Merhaba kizlar,naber nasilsiniz ne var ne yok bakalim gorusmeyeli?? Kayra,valla bakiyorum kimse yazmiyor bende bakip cikiyorum:)) Napiyim.. herkes kayip yoksa ben hergun ugruyorum,artik galiba kimsenin yazasi yok topige,aslinda hamile olanlar en azindan hamileligimizle ilgili paylasimlarda bulunabiliriz mesela... Ama yok anacim kisme yook..

Momi nerelerdesin sen yaa,bir kayboldun pir kayboldun haa kaydirigubbakcemile4 . Ozlettin kendini arada sirada ugrayiver bu garibanlarin yanina iyce yanliz kaldik :)) ..
Bu arada sanada gecmis olsun,Allah sifa versin insallah..
Ohh ne guzel,spor yapiyorsun demek,ben yapmayali yillar oldu yaa,kendimi okadar hantal hissediyorumki anlatamam,artik yuruyusu bile azaltttim yaa.. Hic iyi degil.. Yuzmeye gitmek istiyorum cok seviyorum yuzmeyi,uyu,ama malesef bayanlar icin ayri yok.. :(( Onun icin gidemiyorum.. Aslinda ekimde soyle bi antalyaya dogru gidesim var hem havalarda daha serinlesir.. Hem dogumdan once bi moral olur yuzerim guneslenirim diyorum.. bakalim nasip..

Bu arada herkesin kadir gecesi mubarek olsun kizlar.. Ben cok degerlendiremedim yaa :( kasinti tuttu dun gece,bu aralar geceleri kasinti tutuyor nedense her yerim kasiniyor uyuz gibiiii .. Tad vermediki birsey yapayim..

Kizlar bisey soracam,bebekler ici ne zaman alisverise cikilmali???Hani bebek odasi ne zaman alinmali mesela ???? Ben daha bi cop bile almadim, kaynanam almis tr;den battaniyesini filan .Ama ben henuz ne kendime (hamile kiyafeti) nede bebise birsey almadim,ne biliyim elim gitmiyor gibi ya .. Sizler brisey aldoinizmi bebislerinize ??????

Hadi bakin ufaktan bi konu actim gibi .. gerisi gelsin lutfennn...

Mesela ben bugun itibariyle 14+2 haftaligim.(tickerz'daki yanlis bi hafta onden gidiyor'da :))
.Bugun tartiya ciktim 63.3 kiloyum,hamile oldugumu ogrendigimde 62.3 kiloydum yani anlayacaginiz tam 1 kilo almisim... Sizler kac haftaliksinzi ve kac kilo aldiniz ?? Birbirimizi takip edelim..
Bulantilarim azaldi halsizligim azaldi.. Kendimi daha zinde hissediyorum.. Herseyi yiyemesemde bi cok seyi yiyebiliyorum.. Vitaminlere devam ediyorum.. :)

Ben bu kadar sizlerdende birseyler bekliyorum....

kızlarrrrrrrrrrrrr yaaaaaaa hepinizi çok özledimde gelemiyorum kiiiii......................ramazanı degerlendirelim sonra bolca sohbet ederiz inşaallah............momi naptın anam sen..........bacagına koluna heryerine dikkat et........sen lazımsın bize yahuuuuuuuu........
kayram senden haberler nasıl...........cinsiyetlerini yazmışsın giden bebeklern digerleride bellimi????????
mihribanım ya bi sen varsın haaaaa....her açtıgımda yazdıgın bişeyler oluyo.......çok şükür...........
amanda hiram tanyeli daha diger kızlar nerdeler aceppppppppppp

mihribancım nzmyhn sagolun kızlar tesekkur ederim dikkat ederim kendime merak etmeyin.

bu arada dun biraz daha isinin ehli bir doktora gittim ameliyatsiz hallolur mu diye. 2-3 hafta tedavi etmeyi deneyecek ama dinlenince duzeliyor biraz. bakalım duzelirse ameliyata gerek kalmayacak boyle.

sonra yine baslarız bebişleri bulma peşinde koşturmayaaaa....

Back
X