anaaaammmmmmmmmmmmmmm anammmmmmmmmya bu müthiş ya bu ne böyle akşam akşam......ya bu bu kızzzz momiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bu
bu haber böylecik verilirmi????????????
kocaman butonlarla yazcaktın..........olmadı davulla...............
ALLAHIM sen büyüksün...................sana binlerce şükür olsun...........agaçların yaprakları adedince..............çok mutluyum........çok mutluyum........
yoksa benmiyim hamile olan...............oley ya oley ya oley yaaa................
budur işte budur...............seni mihribandan sonra ikinci süpriz anne ilan ediyoruz.............seni seviyoruzzzzzzzzz ve tabiii bebişimizide.............
canım benim her akşam dualarımdaydın sende bundan sonra hep olacaksın taki senden de hamileyim haberini alana kadar.
hiç umudunu kaybetme olur mu. dualarını hiç bırakma olur mu. ben denizde bir kum tanesi kadar küçücük dua ettiysem rabbim engin denizler gibi rahmet verdi.
darısı önce senin sonra isteyen tüm kardeşlerim başına.
dün akşam kan testiyle sonucu öğrendikten sonra soluğu yine dualarda şükür secdesinde aldım. ağlaya ağlaya şükrettim rabbime... darısı sizin başınıza en kısa zamanda kolaylıkla diye hep dua ettim bundan sonra da edeceğim.
yakın hepinizin ki biliyorum hiç merak etme canım.