• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Valla kizlar cok duygulandim inaninn... Rabbim ne Merhametlisinn .. Icim cok tuhaf oldu ..

DUA her kapiyii acan DUA .. Allahim boyle mucizeleri insallah NZMYHN Ve GELINCIGIDE yasaat ne olursunnnnn.. :Saruboceq: Aminnn... ..

Sağol canım arkadaşım. Allah razı olsun. Rabbim sanada hayırlı doğumlar sağlıklı bi bebiş nasip etsin..opuyorumnanaktan

Amiiiin insallah..

NZMYHN .. iyidir,yarin ultrasoan girecem kiz dua et hersey yolundadir insallah,Allah korusun,insan korkuyor genede,neler okuyoruz forumlarda... Senden naber ,sen ne zamana birdahaki tedaviye baslamak istiyorsun bir fikrin varmi

herkes kayippppp kayra.. :))

Haa sana birsey soracaktim ben.. Baksana sen,bebegin cinsiyeti ne zaman ogrendin.. Ben simdi 16+ 1 haftalik oldum acaba ogrnebilirmiyim? Tickerz yanlis ona bakma.. Gitmeyi dusunuyorum bu hafta icinde ultrasona..

iyi bir ultrasonla görürler canım...hayırlısı olsun inşallah...bana 12 haftalıkken söyledi ama teki net değil dedi...... biri kız diğeri için bişey sölemeyim yanlış olur dedi..

ohhh bebeklerin cinsiyetleri belli olmaya başladı hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah hepsi bende önümüzdeki hafta kalp atışını görür müyüm diye bekliyorum kaydirigubbakcemile4

canım çok sevindim Allah çok büyük mucizeni vermiş ben bebklerin cinsiyetini öğrenemedim 1 ay sonra gel dedi popo popoya vermiş benim hınzırlar bi görmeliydiniz inş Rabbim hayırlı doğumlar verir

sagol hiram tesekkur ederim insallah rabbim hepimize saglikla kucağımıza almayı nasip eder...

yaaaaaaaa bende cok merak ediyorum bebislerimin cinsiyetlerini
kısmet bir ay sonra kontrolum insallah o zaman öğrenirim

selam kızlar temmuz annesi olamadım ama doğal yollardan eylül annesi oldum sanırım.

hamileyim. bende inanamadım dün akşamdan beri yüz tane sebep uydurdum yanlışlık vardır diye ama bugün keseyi gördüm.

bundan sonra tüm dualarım bizler gibi isteyen tüm kardeşlerime rabbim sırasıyla hepsine göndersin inşallah mucizelerini.

benimki mucize çünkü 2 kapalı tüple doktorların tüp bebek haricinde hamile kalamazsın dedikleri ben bile anlamadan gebe kalabiliyorsam bu Rabbimin mucizesi değilde nedir.

41 meryem suresini okurken daha yarısındayken hamile kalıvermişim. rabbimin rahmeti şevkati ne kadar büyuk. hala inanamıyorum ama ben hamileyim. :)

Rabbime hamdüsenalar olsun.... :Saruboceq:
Momiciğim inan ne diyeceğimi bilemiyorum.......
Okurken tüylerim diken diken oldu inan.... Biraz da kızdım kendime böyle güzel bir haberi geç öğrendim diye....
Allah tamamına erdirsin kardeşim... Duaların yoldaşın olsun opuyorumnanaktan

mrb arkadaşlar. geçmiş bayramınız mübarek olsun. nasılsınız?
kayracım maşallah iyisin toparladın kendini inşallah.
nzmycim bu durumda gülünürmü kızılırmı bilemedim doğrusu :)ama kayranında dediği gibi kötü niyetinden söylememiştir bencede..
amandacım geçmiş olsun canım. belli bi süre sonra geçermiş benim yakınlarımda da senin durumunda olanlar vardı sonraki aylarda çok rahat ettiler bi sorunları kalmadı sen yeğenimize iyi bak..
beni sorarsanız ben hala mucizeme kavuşamadım. oracıkta donup kaldı yumişlerim. biran önce kavuşmak istiyorum ama hep bi engel çıkıyor. Allah nasip edersen ekim ayında transferim yapılacak inşallah.dualarınızı eksik etmeyin ne olur. beklemek çok zor inanın ama sabretmeye çalışıyorum gücüm yettiğince... hayırlısı böyle diyorum ne gelir elden başka...

Gelincik bende geçmesini ümit ediyorum. Bende bebişime iyi bakmak istiyorum ona birşey olacak diye çok korkuyorum ama elimden de birşey gelmiyor. Rabbim hayırlısını versin... İnşallah sende Yeni ayda Momi gibi patlatacaksın bomboyı inşallah... Ekimde de bir annemiz daha olacak Allahın izni ile....

Evet arkadaşlar yine uzun zamandır yazamadım.
Çarşamba ve Perşembe günü çok kötüydüm sürekli yediğim her şeyi çıkarıyordum. Perşembe Akşam 21:30 gibi durumum iyice kötüleştiği ve artık kan kusacak raddeye geldiğim için hastaneye koştuk. Saat 22:00 sabah 07:00'ye kadar 3 tane serum takıldı. Nasıl zor bir geceydi anlatamam. (Gerçi bebişim için herşeye değer ama korkmadım desem yalan olur)
Cuma sabah maalesef direkt işe gelmek zorunda kaldım. Neyse ki öğleden sonra izin alabildim.
Ama cumartesi herşey süperdi 2.testimiz vardı ve bizim mucizemiz mütiş şekilde ekrandaydı. Doktor durumun iyi olduğunu söyledi çok sevindim. Gerçi kan sonucum yarın çıkacak ama bir sorun çıkacağını düşünmüyorum dedi doktor. Bakalım hayırlısı

Hepinize Sevgi ve Selamlarımı gönderiyorum Canlarııımmmmmmmmmmm

Kizlar ben geldiiimmmmmm.... Bugun ultrasona gitti,Allahima sukurler olsunki hersey yolunda bebek acaip aktifti,ultrasona bakan doktor dediki hic hissetmiyormusun cok aktif bi bebek oysaki dedi :utangac: Bende gaz;mi bebekmi bilemedigim seyler hissediyorum cok nadir dedim..

Ha cinsiyetine baktiii bakktiii,bi turlu goremedi,gobek kordonu oldugu icin,sonra yuze 60 erkek dedi.. Sonra biraz daha baktii,bi cikinti goruyor gibiyi dedi,ve yuzde 80 erkek dedi... Ama genede tam ein degildi gibi.. Sizce yanilma payi olabiliri...???

Çarşamba ve Perşembe günü çok kötüydüm sürekli yediğim her şeyi çıkarıyordum. Perşembe Akşam 21:30 gibi durumum iyice kötüleştiği ve artık kan kusacak raddeye geldiğim için hastaneye koştuk. Saat 22:00 sabah 07:00'ye kadar 3 tane serum takıldı. Nasıl zor bir geceydi anlatamam. (Gerçi bebişim için herşeye değer ama korkmadım desem yalan olur)
Cuma sabah maalesef direkt işe gelmek zorunda kaldım. Neyse ki öğleden sonra izin alabildim.
Ama cumartesi herşey süperdi 2.testimiz vardı ve bizim mucizemiz mütiş şekilde ekrandaydı. Doktor durumun iyi olduğunu söyledi çok sevindim. Gerçi kan sonucum yarın çıkacak ama bir sorun çıkacağını düşünmüyorum dedi doktor. Bakalım hayırlısı

Merhaba canim,cook gecmis olsun,Allah sifani versin,insallah yakinda atlatirsin bu durumu.. gercekten cok zor olmali,ben bile okadar bulanti cekmedigime ragmen oldugu zamanlarda cok kotu oluyorum halsizlesiyorum Allah kolaylik versin ....

Rabbime hamdüsenalar olsun.... :Saruboceq:
Momiciğim inan ne diyeceğimi bilemiyorum.......
Okurken tüylerim diken diken oldu inan.... Biraz da kızdım kendime böyle güzel bir haberi geç öğrendim diye....
Allah tamamına erdirsin kardeşim... Duaların yoldaşın olsun opuyorumnanaktan

amandacım selam canım tesekkur ederim güzel dileklerin için hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza. mucizem geldi benimde hala inanamıyorum bazen....

senden hem kendine hem bebişine iyi bak. bulantılar çok zor allah yardımcın olsun ama merak etme o bulantılar bebeğe zarar vermiyor. benim çok yakın bir arkadaşım 6 ay abimin eşi 8 ay boyunca tuvalletten çıkamadılar sürekli serumla toparladılar ama ikisininde dünya güzeli sağlıklı akıllı bebekleri var.

amandacım canım kardeşim benim yaaaaa...................çok çok geçmiş olsun............geçicek inşaallah biraz daha sabret çok az kaldı............belkide bitmek üzeredir haa......

mihribanım hadi hayırlısı olsun inşaallah..............erkek- kız biz hepsine razıyız degilmi kardeşim........

canım arkadaşım çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifanı versin. inşallah geçecek bugünler ve hamileliğinin tadını çıkaracaksın. birazda bünyen zayıf olduğundan mı acaba bu kadar kötüleştin. bide çalışmak olmasa daha rahat ederdin ama napalım mecburuz çalışmayada. Allah güç kuvvet versin amandacım...

Kizlar ben geldiiimmmmmm.... Bugun ultrasona gitti,Allahima sukurler olsunki hersey yolunda bebek acaip aktifti,ultrasona bakan doktor dediki hic hissetmiyormusun cok aktif bi bebek oysaki dedi :utangac: Bende gaz;mi bebekmi bilemedigim seyler hissediyorum cok nadir dedim..

Ha cinsiyetine baktiii bakktiii,bi turlu goremedi,gobek kordonu oldugu icin,sonra yuze 60 erkek dedi.. Sonra biraz daha baktii,bi cikinti goruyor gibiyi dedi,ve yuzde 80 erkek dedi... Ama genede tam ein degildi gibi.. Sizce yanilma payi olabiliri...???

hadi hayırlısı canım. Kız erkek farketmez ama Rabbim gönlünde geçen neyse sağlıklı sıhhatli bi şekilde onu nasip etsin inşallah.

Mihriban, momi, nzmyhn, gelincik... hepinize teşekkür ederim. Sabrediyorum en fazla 2-3 hafta daha olur dedi doktor. ınşallah bugünlerde geçecek. Mühim olan bebişin iyi olması gerisine razıyım. Evet çalışmasam biraz daha kolay olacak herşey ama şuan için mümkün değil. Hem tedavi için şirketten avans almıştım daha bitmedi tabii ki hemde yerime birini bakıyorlar henüz olumlu bir aday çıkmadı.

Mihribancığım bebişinin iyi olmasına çok sevindim. Evet şaşılacak derecede hareketli oluyorlar. Allah gönlüne göre versin ama kız-erkek farketmez önemli olan sağlıkları. Bir sonraki ultrasonda daha kesin öğrenirsin. O zamana kadar biraz daha meraklan bakalım...

Momi taze annem benim sen nasılsın? Ağlamaya ara verdin mi? Neler hissediyorsun? Heyecan ve mutluluk dışında tabii.......

Nzmyhn ve gelincik canlarım sizi çok çok öpüyorummmmmmmmmmmm.....

amandacım hadi sık dişini biraz az kalmıştır bulantıların inşallah rahatlarsın yakında.

ben artık ağlamıyorum çok sevince bıraktı sanırım yerine ama hala kalp atışını görene kadar inanamayacağım sanırım tam. merakla pazartesi gününü bekliyorum.

amandacım hadi sık dişini biraz az kalmıştır bulantıların inşallah rahatlarsın yakında.

ben artık ağlamıyorum çok sevince bıraktı sanırım yerine ama hala kalp atışını görene kadar inanamayacağım sanırım tam. merakla pazartesi gününü bekliyorum.

Canım inşallah sorunsuz bir şekilde görür duyarsın bebişini... Rabbim cümle isteyen arkadaşlara da en kısa zamanda nasip eder inşallahhhhhhhhh....

Back
X