• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

canım tabikide bebişine kuran dinletmelisin....ve biliyosan sen okumalsın..............yusuf suresi okuyun suya ve için. bebeginiz yusuf a.s. gibi güzel bir bebek olur.........meryem suresini okuyun...........dogumunuz kolay olur............dogdugunda ilk acve((((peygamberimize kafirler gelip ellerinde ufaladıkları hurma çekirdegini göstererek hadi rabbin bu kırıntıyıda diriltsin dediklerinde Allahın izniyle peygamberimiz o ufalanmış çekirdegi alıp topraga koydugunda meyve veren bir hurma agacına dönmüş..işte o hurma agacının meyvesinin ismine acve deniyormuş...ve şimdide hacdan insanlar getiriyorlar....biraz pahalıca ama peygamberin mucizesine şahit ve elinin degmiş olması mübarekligine binaen çok çok kıymetlii....)))) tattırın.......

Herkese Merhaba,

Nasılsınız bakalım anneler ve anne adayları. Ben yoğun bir şekilde çalışıyorum. Bu nedenle sizlerle sohbet etme tadından mahrum kalıyorum. ınanmayacaksınız ama benim bulantılarım azalsada hala devam ediyor. Özellikle bugün yine tavan yapmış durumda, şimdiden iki kere çıkardım. Allah sonumuzu hayırlı etsin...

Herkese Merhaba,

Nasılsınız bakalım anneler ve anne adayları. Ben yoğun bir şekilde çalışıyorum. Bu nedenle sizlerle sohbet etme tadından mahrum kalıyorum. İnanmayacaksınız ama benim bulantılarım azalsada hala devam ediyor. Özellikle bugün yine tavan yapmış durumda, şimdiden iki kere çıkardım. Allah sonumuzu hayırlı etsin...

bazı insanların 9 ay devam ediyor.inşallah seninkide öyle değildir..benimkiler bitti sayılır..arada bir oluyor...geçen haftaya kadar kusuyordum.şurda bir haftadır rahatım.

NZMYHN ..... Tamam canim tavsiyelerine uymaya calisacagim insallah.. Ben kuran okumasini biliyorum,ama yavas okuyorum,ama esime soylerim okusun yusuf suresini ,bende meryem suresini okuyayim insallah..

Kizlarr,kac gundur bende cikariyorum yaa.. helede sabahlari yeni uyandigim zaman mutlaka cikariyorumm..Bugun ikinci defa cikardim.. Cok zor oluor yaa,birsey yemekte istemiyor canim.. Korkuyorum birden bire neden geri geldiki bu bulantilar birsey yoktu bi ara... ??????

slm kızlar bende Kuran okuyorum dinlemeleri için ayrıca bulantım benim ilk günden beri var sabahları mutlaka çıkıyor ama akşamları şükür kalmadı
bende şiddetli baş ağrısı başladı sizdede varmı burun kanaması birde zor nefes alıyorum özellikle akşamları tabi birde 5 kilo almışım 55 oldum biraz ara verdim yemeye ..

bazı insanların 9 ay devam ediyor.inşallah seninkide öyle değildir..benimkiler bitti sayılır..arada bir oluyor...geçen haftaya kadar kusuyordum.şurda bir haftadır rahatım.

İnşallah 9 ay sürmez canım ya yoksa ben ne yaparım. Hiç birşey yiyemiyorum. Yediğimde anında çıkıyor. Daha hiç kilo almadım. Tedavi öncesi 50 kiloydum, tedavi sonrası 53 kilo oldum şimdi ise 50-51 Kilo arasında gidip geliyorum.
Birkaç gün öncesi daha iyidi bayağı azalmıştı bulantı, uyku hali ama bu hafta tekrar geri geldi. Şimdi de 16.haftadan sonra geçer rahat edersin diyorlar. Bekleyip göreceğiz... Allah başka dert vermesin kızlar........

slm kızlar bende Kuran okuyorum dinlemeleri için ayrıca bulantım benim ilk günden beri var sabahları mutlaka çıkıyor ama akşamları şükür kalmadı
bende şiddetli baş ağrısı başladı sizdede varmı burun kanaması birde zor nefes alıyorum özellikle akşamları tabi birde 5 kilo almışım 55 oldum biraz ara verdim yemeye ..

aynen bende de şikayetler aynı canım...burnum kanıyor...üstelik grip gibi tıkalı...nefes darlığı çekiyorum özellikle yatınca.. uykularım bölük pörçük uyusamda inliyomuşum.... ikiz gebelikle alakalı heralde çünkü ilkinde hiç yaşamadım böle şeyler tecrübesiz değilimki... hayırlısı olsun... hamileliğin cilveleri çekeceğiz....

İnşallah 9 ay sürmez canım ya yoksa ben ne yaparım. Hiç birşey yiyemiyorum. Yediğimde anında çıkıyor. Daha hiç kilo almadım. Tedavi öncesi 50 kiloydum, tedavi sonrası 53 kilo oldum şimdi ise 50-51 Kilo arasında gidip geliyorum.
Birkaç gün öncesi daha iyidi bayağı azalmıştı bulantı, uyku hali ama bu hafta tekrar geri geldi. Şimdi de 16.haftadan sonra geçer rahat edersin diyorlar. Bekleyip göreceğiz... Allah başka dert vermesin kızlar........

55 le tedavi başladım.58 oldum...kusmalarla geri 55 oldum..şimdi ise 57 58 civarındayım..... korkma normal yani....

55 le tedavi başladım.58 oldum...kusmalarla geri 55 oldum..şimdi ise 57 58 civarındayım..... korkma normal yani....

Tedavide kullandığımız ilaçlar kilo yapıyor diye şikayet ediyordum. Şimdi düşünüyorum da iyi ki yapmış kilo yoksa vücudumuz iyice yorgun düşecekti. Her işte bir hayır varmış. Ben bugün biraz daha iyim. Mide bulantım var ama en azından çıkarmıyorum.
Desteğin için sağol canım... Kızını öp benim yerime opuyorumnanaktan

bende bisey sorcam ya...ben 58 kiloyla hamile kaldim...simdi 62,3 olmusum...ya bu fazla degilmi benim haftama göre...kitaplara bakiyorum...yok 16. haftada dahalik 2,5 kilo alinmasi gerekiyormus....bense masallah ha bire artis var...doktorum bana kizcak galiba...ama napim...mide bulantisi olmadi bende...yedim yedim bu ay birden kilo aldim...cok sasirdim...ya...hep esimin sucu

bende bisey sorcam ya...ben 58 kiloyla hamile kaldim...simdi 62,3 olmusum...ya bu fazla degilmi benim haftama göre...kitaplara bakiyorum...yok 16. haftada dahalik 2,5 kilo alinmasi gerekiyormus....bense masallah ha bire artis var...doktorum bana kizcak galiba...ama napim...mide bulantisi olmadi bende...yedim yedim bu ay birden kilo aldim...cok sasirdim...ya...hep esimin sucu

Yok canim,fazla almamissin,5 kiloya kadar normal sayiliyormus ustelik fazla kilonda yokmus hamiel kalmadan once,bence super gidiyorsun merak etme.. Bende 62 ile basladim 2-3 kilo arasinda gidip geliyorum,zaman zaman cikardigim icin..

Yok canim,fazla almamissin,5 kiloya kadar normal sayiliyormus ustelik fazla kilonda yokmus hamiel kalmadan once,bence super gidiyorsun merak etme.. Bende 62 ile basladim 2-3 kilo arasinda gidip geliyorum,zaman zaman cikardigim icin..

saol canim benim....normalse sorun yok...benim göbegim cikti baya...gören 5-6 aylikmi diye soriyor...:1shok: yok diyom dahalik 4. aya yeni bastik...bakalim insallah 9 ayamiza kavusursak ne kadar sisko olcam...daha 2 hafta var kontrolüme.......o zaman insallah cinsiyetini de ögreniriz....isim düsündünmü ?

Zümminciğim öyle abartılacak bir kilo almamışsın ama sen yine de bu ay besin değeri yüksek kalorisi düşük yiyecekleri tercih ederek kilo ortalamasını hemen yakalayabilirsin.
Amannnnnnn yakalamazsan ne olur ki bebiş ve sen iyi olda sonrası kolay .....

saol canim benim....normalse sorun yok...benim göbegim cikti baya...gören 5-6 aylikmi diye soriyor...:1shok: yok diyom dahalik 4. aya yeni bastik...bakalim insallah 9 ayamiza kavusursak ne kadar sisko olcam...daha 2 hafta var kontrolüme.......o zaman insallah cinsiyetini de ögreniriz....isim düsündünmü ?

Benimkide cikti biraz,disardan belli oluyor artik... Isim olarak Muhammed suheyl geciyor icimden ama tam kesin karar vermedik daha ..

Benimkide cikti biraz,disardan belli oluyor artik... Isim olarak Muhammed suheyl geciyor icimden ama tam kesin karar vermedik daha ..

benim hic belli değil göbüsüm bazen enerjik hissedince kendimi hamile oldugumu unutuyorum sanki hemen göbeime elleyip hassasiyetine bakıyorum

benim ne zaman cıkcak yaaaww göbüsüm:CüvCüv::CüvCüv:

zuzu gerçektenmi yok göbüşün ne güzel..... çok yırtılmazsın...iç karnın geniş demekki... benim kocaman bir göbeğim var..6-7 aylık gibi duruyor...... ayyyyy ben 7 aylık olunca napıcam yaaa.şimdien uyuyamıyorum ben.....

evet kayracım yok karnım hatta kocama bak bakim ne belli oluyo diyorum aksamları sanki bi sey var diyo..aramızda iki hafta varmıs belki benimde iki haftada büyür biraz....

ZUZU..

Canim benim karnimda yoktu 14. haftalikken.. 16 haftada cikti birden,sasirdim bende.. simdide biraz daha buyudu,oyle cok fazla belli olmuyor ama,tipim degisiti yani hamile tipi geldi,belim filan kalinlasti mesela..:))

Kayra bence,seninki ikizya onunda etkisi vardir bence.. Sen karnindan dolayimi uyuyamiyorsun? Benimde uyku problemim oluyor zaman zaman ama,benimki karnimdan degil,boyle stresli uyuyor gibiyim.. Sabah kalkincada,moralim bozuk uyaniyor gibi oluyorum..

Kızlar benimde göbiş haftama göre büyük sanki daha 3,5 aylık ama 5 aylık gibi duruyor. Ama Kayra'nın da dediği gibi bazı kadınların iç karnı geniş oluyormuş, bazısı da benim gibi hemen dışarı çıkıyormuş. Bende endişe etmiyor değilim hani son aylara doğru nasıl olurum diye :uhm:
Bende geceleri hiç uyanmazdım şimdi sağımdan soluma dönerken bile uyanıyorum. Her sabah yaaaaaaa işe gitmek istemiyorum diye mızmızlanarak kalkıyorum. Sanki uyumamışım hiç, her yerim ağrıyor... Öğleden sonra saat 14:00 gibi bir uyku bastırıyor bir görseniz halimi acırsınız kafam yere düşecek sanki akşamı zor ediyorum... kaydirigubbakcemile3

Back
X