• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

arkadaşlar ben temmuzda tüp bebek yaptıracaklar bölümüne girdim şaşırdım acaba dedim nisan annelerine mi girdim diye tebrik ediyorum sizleri alkisalkisalkis . ben de 2010 temmuzunda tüp düşünüyorum. aşılama falan bu arada deniycez ama eşimin değerleri çok düşük. ialçlar ve kürlerle değerleri artanı duydum ama yine de normal yolla hamile kalanı ben duymadım ya da bana denk gelmedi. bizde yeni öğrendik sayılır artık yaz tatilini bekliycez. çalışma arkadaşlarım zaten sinirimi bozuyorlar daha da bozsunlar istemiyorum. kimse duymadan hissetmeden yapmak istiyorum. 2010 temmuzda inşallah hamiş olucam ben de. ikiz ikiz harikasınız kızlar yaa. hepinize kolay hamilelik ve hayırlı evlatlar diliyorum sık sık topiğinize göz gezdiricem sizden akıl alıcam canlarım. bebişlerinize iyi bakınn opuyorumnanaktan

mihribancım evet belkide ikiz hatta baştan dördüz olduğu için bu kadar büyüktür karnım soluk alamıyorum yatınca rahmim nefes borumu tıkıyormuş... nefes nefese kalıyorum.. azcıkta yemek yesem iyice kötü oluyo....

ZUZU..

Canim benim karnimda yoktu 14. haftalikken.. 16 haftada cikti birden,sasirdim bende.. simdide biraz daha buyudu,oyle cok fazla belli olmuyor ama,tipim degisiti yani hamile tipi geldi,belim filan kalinlasti mesela..:))

Kayra bence,seninki ikizya onunda etkisi vardir bence.. Sen karnindan dolayimi uyuyamiyorsun? Benimde uyku problemim oluyor zaman zaman ama,benimki karnimdan degil,boyle stresli uyuyor gibiyim.. Sabah kalkincada,moralim bozuk uyaniyor gibi oluyorum..

o zaman 16. haftamı bekliyim bakalım nolcek:hulya::hulya:

arkadaşlar ben temmuzda tüp bebek yaptıracaklar bölümüne girdim şaşırdım acaba dedim nisan annelerine mi girdim diye tebrik ediyorum sizleri alkisalkisalkis . ben de 2010 temmuzunda tüp düşünüyorum. aşılama falan bu arada deniycez ama eşimin değerleri çok düşük. ialçlar ve kürlerle değerleri artanı duydum ama yine de normal yolla hamile kalanı ben duymadım ya da bana denk gelmedi. bizde yeni öğrendik sayılır artık yaz tatilini bekliycez. çalışma arkadaşlarım zaten sinirimi bozuyorlar daha da bozsunlar istemiyorum. kimse duymadan hissetmeden yapmak istiyorum. 2010 temmuzda inşallah hamiş olucam ben de. ikiz ikiz harikasınız kızlar yaa. hepinize kolay hamilelik ve hayırlı evlatlar diliyorum sık sık topiğinize göz gezdiricem sizden akıl alıcam canlarım. bebişlerinize iyi bakınn opuyorumnanaktan

bizimkilerde bilmiyo bizim tüp bebek yaptırdığımıızı kuzularımın esimin kardesleri ikiz diye kimse sormuyo ama yinede meraklıları yok değil anacım sanki tüp desem rahatlıcaklarzemuszemus
benim annem babam bilem bilmiyo tutmazsa üzülmesiler demistim ama ikizlerime hamileyim sükürler olsun

mihribancım evet belkide ikiz hatta baştan dördüz olduğu için bu kadar büyüktür karnım soluk alamıyorum yatınca rahmim nefes borumu tıkıyormuş... nefes nefese kalıyorum.. azcıkta yemek yesem iyice kötü oluyo....

baslangıcta dördüzmü ay kayracım masallah
allah ikizlerine saglık sıfa versin
kucagında gör insalllah canım arkadasımkaydirigubbakcemile5

Allah Allah,rahim nasil nefes borusunu tikiyormuski,rahim ta assagida degilmi yaa..??? Bendede zaman zaman nefes nefese kalma durumu oluyor,helede cok yedigim zaman,helede hareket halindeyken konusunca,nefesmi alicam konusacakmiyim bilemiyorum:)))

Kizlar ben kolay dogum icin salati tefriciyeye basladim.. Baska ne yapabilirim..:sm_confused: ?? Dogumdan cok korkuyorum,helede sezeryandan daha cok korkuyorum.. :bbo:

Kayra ...sana bnirsey soracam yaa... Ben simdi bebegimi haftadir zaman zaman hissediyorum,ama gun hissediyorsam ... gun hissetmiyorum bu normalmi yaa?? hele bu son gundur hic hissetmedim gibi.. acaba erken oldugu icinmi boyle??? INsan genmede korkyuor hersey yolundami diiye CADIARZU

Aa one bee.. sayilar cikmamis... 1 gun hissediyorsam... 3 gun hissetmiyorum yazmistim ama cikmamis:)) Bu son .. 3 gundur helede hic hissetmiyorum gibi.. korkuyorum,erken oldugu icinmi boyle acaba ??

daha erken tabiiki 6 ayı geç sonra görürsün. birde sabahşarı aç karnına tatlı şeker gibi bişeyler ye o zaman hissedersin... şimdilik sabahları hissedebilirsin oda karnı doyunca ...

rahim 15.haftadan sonra yuları doğru çıkar..hep aşağıda kalmaz taaaki doğuma yakın iner aşağı.....

kızlar yazdıklarınızı birbir okudum................hepinizin hali şuan nasıl az çok hissettim....................Rabbim size kolaylıkla bebeklerinizi taşımanızı ve dogurmanızı nasip etsin.........yaaa inanın o kadar çok içten istiyorumki......elimden gelse size suya kuran okuyup gönderesim var......hani canın gibi kardeşin ablan gibi yakın hissediyorum......
haaaa bu arada topik devam ederse seneyeki temmuzcularda gelecek haaa.....hamiş sayımız artar inşaallah.....beni sorarsanız.....ben şu aralar bebek fikrinden çok uzagım......sankim hiç olmıycakmış bu bize söylenmiş ve bende kendimi buna alıştırmış gibiyim.....geçer galiba bu hallerde...ama mutluyum elhamdülillah vede dinginim............

bu topiğe baştan girenlerin hepsi değil (çünkü sohbetlerin devamı gelmediği için çok kişiyi tanımıyoruz.) ama 2009 temmuzunda burada süekli sohbet ettiğimiz bu süreci beraber yaşadığımız ve sonucundada beraber sevinip beraber ağladığımız dualar edip hatimler indirdiğimiz arkadaşlarımız var...öyle dua ettikki iki tanesinin mucizesi kendiliğinden geldi..... topikte 2 arkadaşıız kaldı...eğer onlarda topiğe gelmekte ısrarlı olursa dualarımıza ve sohbetimizde ısrarlı olacağız..... 2010 temmuzundakilerde gelirse buyursun gelsin..... onlarada ederiz...

diğer hamile kalan arkadaşlarımında benimle aynı fikri taşıdıklarına eminim... değilmi..zümmin..mihriban.. hiram.. amanda.. tanyeli..momi....dualarımız nzmyhn..gelincik için.................

mrb kızlar.
ne güzel sohbetler etmişiniz bebeklerin isimleri cinsiyetleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlamış. sizlerin yazdıklarını okuyunca sanki bende hamileymişim gibi hissediyorum ve mutlu oluyorum.
ne güzel bir sürü yeğenimiz olacak. Rabbim inşallah nzmyye bana tüm anne olmayı bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin.
bende dün doktora gittim çok şükür herhangi bi sorun yok. tedaviye başladık ayın 20 sine tekrar gidecem rahim transfer için hazırmı ona bakılacak sonrada transfer günüm belli olacak inşallah. içimde garip bi heyecan var. ne çok sevinebiliyorum ne de üzgünüm. inşallah sonucu hayırlı olur.

mrb kızlar.
ne güzel sohbetler etmişiniz bebeklerin isimleri cinsiyetleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlamış. sizlerin yazdıklarını okuyunca sanki bende hamileymişim gibi hissediyorum ve mutlu oluyorum.
ne güzel bir sürü yeğenimiz olacak. Rabbim inşallah nzmyye bana tüm anne olmayı bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin.
bende dün doktora gittim çok şükür herhangi bi sorun yok. tedaviye başladık ayın 20 sine tekrar gidecem rahim transfer için hazırmı ona bakılacak sonrada transfer günüm belli olacak inşallah. içimde garip bi heyecan var. ne çok sevinebiliyorum ne de üzgünüm. inşallah sonucu hayırlı olur.

Canım sen iyi düşün bak bir sorunda yokmuş ne güzel, Rabbim belkide bu kez kavuşturacak seni yavruna. Dualarımız ve kalbimiz seninle inşallah hayırlısı ile sende nzmyhn' da en kısa zamanda mucizelerinize kavuşacaksınız.....

bu topiğe baştan girenlerin hepsi değil (çünkü sohbetlerin devamı gelmediği için çok kişiyi tanımıyoruz.) ama 2009 temmuzunda burada süekli sohbet ettiğimiz bu süreci beraber yaşadığımız ve sonucundada beraber sevinip beraber ağladığımız dualar edip hatimler indirdiğimiz arkadaşlarımız var...öyle dua ettikki iki tanesinin mucizesi kendiliğinden geldi..... topikte 2 arkadaşıız kaldı...eğer onlarda topiğe gelmekte ısrarlı olursa dualarımıza ve sohbetimizde ısrarlı olacağız..... 2010 temmuzundakilerde gelirse buyursun gelsin..... onlarada ederiz...

diğer hamile kalan arkadaşlarımında benimle aynı fikri taşıdıklarına eminim... değilmi..zümmin..mihriban.. hiram.. amanda.. tanyeli..momi....dualarımız nzmyhn..gelincik için.................

Sonuna kadar aynı fikirdeyim Kayra'cığım. Öyle bir dönem atlattık ki belki eşimize bile söyleyemediğimiz birçok şeyi burda paylaştık. Her ne kadar sanal alem denilsede içinde bulunduğumuz sohbet ortamına bizler öyle bir gönül bağı kurduk ki hiçbir önyargı önüne geçemedi. Bizler gibi bu yola çıkmış yada çıkacak olan tüm arkadaşlar dilerim ki sizlerde en kısa ve hayırlı zamanda muradınıza erersiniz...
Bizlerde bu göbişlerle yeniden kurarız yeni halayları :teytey: :teytey: :teytey:

kızlar yazdıklarınızı birbir okudum................hepinizin hali şuan nasıl az çok hissettim....................Rabbim size kolaylıkla bebeklerinizi taşımanızı ve dogurmanızı nasip etsin.........yaaa inanın o kadar çok içten istiyorumki......elimden gelse size suya kuran okuyup gönderesim var......hani canın gibi kardeşin ablan gibi yakın hissediyorum......
haaaa bu arada topik devam ederse seneyeki temmuzcularda gelecek haaa.....hamiş sayımız artar inşaallah.....beni sorarsanız.....ben şu aralar bebek fikrinden çok uzagım......sankim hiç olmıycakmış bu bize söylenmiş ve bende kendimi buna alıştırmış gibiyim.....geçer galiba bu hallerde...ama mutluyum elhamdülillah vede dinginim............

Güzel duaların için çok sağol canım. Onları hiç eksik etme bizlerden. Senin samimiyetinden ve güzel yüreğinden kimsenin bir şüphesi olduğunu sanmıyorum. Senin güzel duaların ve teslimiyetim burda birçok kişiye örnek oldu.
Rabbimin senin için düşündüğü hayırlı zaman geldiğinde sende bebişine kavuşacaksın canım, bunu sende biliyorsun... Kendine ve ruhuna iyi bak ki gelecek olan yavrunla daha sağlıklı ve huzurlu olasın..... Seni kocaman opuyorumnanaktan

günaydın kızlar ben temmuzu kıl payı kacırıp ağustosun ilk günleri mucizelerimin bedenimde olduguu öğrendim beni de kabul edermisinizzzzzzz lüütfennnnnn

herkese hayırlı cumalar ayrıca

NZMYHN ....

Vay canim benim,cok sagol senin dusunmen bile yeter valla.. Dualarini eksik etme bizden.. Ne guzel yaaa,binlerce kilometre uzaklardan samimi guze ldualar geliyor.. Bu cok guzel birsey,buda rabbimin bir lutfu gercekten... Allahim'da senin gonlune gore versin insallaaaahh.. :Saruboceq: Bu aradsa guclu ve dingin olmanada sevindim,hep boyle ol,ne kendini uz ne bizleri .. ALLAH gucunu kuvvetini artirsin insallah..

Kayra ... cok haklisin .. Insaallah yenilerde gelsin onlar icinde dua edelim,mu'minin mu'mine ettigi dua cok makbulmus.. insallah,dualarimiz kabul olur..

GELINCIK....

Hadi canim,insallah guzel sonuc alirsin.. Hakkinda hyirlsii olsun.. Rabbim yzunu guldursun insallahhhhh :) Gelismelerden bizide haberdar et,cok heyecanli bi surece giriyorsun bizlerle paylasmayi unutma sakin :)

daha erken tabiiki 6 ayı geç sonra görürsün. birde sabahşarı aç karnına tatlı şeker gibi bişeyler ye o zaman hissedersin... şimdilik sabahları hissedebilirsin oda karnı doyunca ...

rahim 15.haftadan sonra yuları doğru çıkar..hep aşağıda kalmaz taaaki doğuma yakın iner aşağı.....

Hmm.. ok.. Ayy ne biliyim.. biraz tedirgin oldum. 2 gun cok net hissedir gibi oldum,sonra birden bire durdu,simdi mesela 4 gundur tik yok.. Insanin aklina hersey geliyor.. Ultrasona bile girmek istiyorum o derece yani :çok üzgünüm: onumuzdeki ayin 4ne ultrason kontrolum var,ozamana kadar nasil beklicem bilemiyorum..

Back
X