• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

hadi millet hazırlanın gelincikin transfer tarihine kadar dualara tefriciyelere gece namazlarına başlayalım........ katılanlar yazsın kendini....ne okuyacağımıza karar veririz..mesela momi meryem suresi okurken hamile kaldı..40 kere meryem dağıtabilirz ilk etapta........ dualarımız şimdi gelncik için..............

Canim ben katilmak isterim tabiki,ama ben cok yavas okuyorum kurani kerimi(kac sayfaydi meryem suresi) ??,onun icin ben salati tefriciye olursa katilirim insallah.. Elimden geldigince yapmaya calisirim..

kayram, amandacım, mihribanım ve diğer tüm arkdaşlarım Allah hepinizden razı olsun sizin bu desteğiniz var ya bana nasıl bi huzur mutluluk veriyor anlatamam.
sizlere çok çok teşekkür ederim. iyiki varsınız..

bu arada grip olmuşum bide. tam tedaviye başlamışken. nanelimon içiyorum ama tam olarak keseceği yok. transfere kadar geçer umarım.

hadi millet hazırlanın gelincikin transfer tarihine kadar dualara tefriciyelere gece namazlarına başlayalım........ katılanlar yazsın kendini....ne okuyacağımıza karar veririz..mesela momi meryem suresi okurken hamile kaldı..40 kere meryem dağıtabilirz ilk etapta........ dualarımız şimdi gelncik için..............

slm kayracım ben tefriciye alabilirim

slm arkadaşlar nasılsınız.ben bugün üçlü test için kan verdim.bana dua edin ne olur sonucum iyi gelsin.

o zaman şöyle başlayalım............ herkes ne ne kadar okuyacak hemen başlayalım.... mesela ben her ikisinide yapabilirim..... TANYELİ-MİHRİBAN- GELİNCİK- sze tefrciye verelim..yavaş yavaş okuyun.....

ZÜMMİN cim canım benim saolasın.vefakar arkadaşım benim.....sanada meryem suresi verelim....

allah hepinzden razı olsun...

Son düzenleme:
MOMİ.NZMYHN.HİRAM hadi dualrınıza ihtiyacımız var...veeeeeeeeeee özellikle hamile kalan arkadaşlar hadi vakit dua vaktidir ve sizin dualarınızın kabul olduğu vakittir.....................allah rıazsı çin

Zümmin 10 meryem suresi
kayra 10 meryem suresi
mihriban 1 meryem suresi
hiram 1 meryem suresi
nzmyhn 10 meryem suresi

tanyeli 500 tefriciye
mihriban 100 tefriciye
kayra 500 tefriciye
gelincik 500 tefriciye
hiram 100 tefriciye
nzmyhn 500 tefriciye

BU SAYILAR UYGUN MU KIZLAR......

Son düzenleme:
Ben 100 aliyim basta,bittikce alirim ben tamam.. ben simdi kendim icinde okuyorum,ona biraz ara veririm olmazsa... 100 er alirsam daha iyi olur... bana 1 tanede meryem suresi simdilik,ben yazarim tamammi bittikce../B]

Vebal almak istemedigim icin haa,boyle azar azar alirsam,benim icin daha iyi olur,cunki bazen kafayi kaldiramadigim zamanlar oluyor .. :)

Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar. hakkınızı nasıl öderim bilemiyorum.beni çok duygulandırdınız gerçekten. özellikle sana ayrıca teşekkür ederim kayracım. böyle bir şeye vesile olduğu için. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin tüm anne olmak için mücadele veren arkadaşlarımın yar ve yardımcısı olsun.
adetim bitince bende okumaya başlarım kayracım. çok sağol canım..

bende alayım 1 tane meryem suresi malum okul var

bu arada kızlar size haberim var benim bebişlerden biri büyük ihtimalle kızmış diğeri daha belli değil Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar verir inş

Back
X