• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Sağol momicim Allah razı olsun. senin hamileliğin nasıl geçiyor doktora gittinmi yeğenimiz nasıl?

canım iyi gidiyor daha pek birşey anlamıyorum tabi çok erken olduğu için ama bulantılar hafif hafif başladı. sürekli olarak bir bulantı var arka planda yemek yemek eskisi kadar zevk vermiyor. :sinifsinif: gittim kontrole kalp atışını gördüm geçen hafta ama daha çok küçük bakalım 2-3 hafta sonra yien kontrol var. o zamana kadar sağsalim çıkarız inşallah.

sen nasılsın? nasıl gidiyor tedavi? ne zamana inşallah transferin?

momicim 32 meryem suresini dağıttık..... 9 tane kaldı....... ona göre okuyup haber ver canım..... tefriciye alırmsın ondan daha çok var......

canım akşamları 9-10 gibi uyuyup kalıyorum ama bu hafta biraz gayret edeceğim artık. bir arkadaşım daha var ona da okuyacağım allah kısmet ederse.

bakalım Meryem surelerini okuyayım Gelincik için bitirebilirsem tefriciye de alırım inşallah.

kızlar herkeslere merhabalar...hayırlı haftalar.. canlarım artık yavaş yavaş koca göbüşlü olmaya başlamıştırsınız...rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...galiba 9 meryem suresi kalmış...
gelincik arkadaşımız için 4 tanesinide ben okuyayım...kaldı 5 meryem suresi ...

arkadaşlar heleki hamile arkadaşlar sizlerin bizlere yapacağı dualar daha makbul onun için çok dua edin bize...

canım iyi gidiyor daha pek birşey anlamıyorum tabi çok erken olduğu için ama bulantılar hafif hafif başladı. sürekli olarak bir bulantı var arka planda yemek yemek eskisi kadar zevk vermiyor. :sinifsinif: gittim kontrole kalp atışını gördüm geçen hafta ama daha çok küçük bakalım 2-3 hafta sonra yien kontrol var. o zamana kadar sağsalim çıkarız inşallah.

tedavim iyi gidiyor şimdilik herşey yolunda çok şükür. ayın 20 sinde muayene için gidecem ogün belli olacak transfer günüm.şimdilik ilaç kullanmaya devam.

kızlar herkeslere merhabalar...hayırlı haftalar.. canlarım artık yavaş yavaş koca göbüşlü olmaya başlamıştırsınız...rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...galiba 9 meryem suresi kalmış...
gelincik arkadaşımız için 4 tanesinide ben okuyayım...kaldı 5 meryem suresi ...

arkadaşlar heleki hamile arkadaşlar sizlerin bizlere yapacağı dualar daha makbul onun için çok dua edin bize...

bulutcum meryem sureleri bitti...sen yazmadan momi almış...sende tefriciye alsan.....

cok saolun arkadaslar...ne bilim insanda bi korku oliyor...gercekten pit pit duyiyorum cocugu...bazen öyle sert tekmeliyorki...ama iste belki de yorgunluktan ....cok hasta oldum...sesim kisik...basim agriyor...neyse hakkimizda hayirlisi....

Zümmin 10 meryem suresi
kayra 10 meryem suresi
mihriban 1 meryem suresi
hiram 1 meryem suresi
nzmyhn 10 meryem suresi
momi 9 meryem suresi....
TOPLAM 41 MERYEM SURESİ BİTTİ

tanyeli 500 tefriciye
mihriban 100 tefriciye
kayra 500 tefriciye
gelincik 500 tefriciye
hiram 100 tefriciye
nzmyhn 500 tefriciye
2200 TEFRİCİYE ALINDI 2244 TANESİ KALDI...................... HADİ KIZLAR

kayracığım canım çok güzel düşünmüşsünüz....biliyoruzki dua her kapıyı açar... sırayla tüm bebiş isteyen arkadaşlarımız için bu bütür dualar yapalım.biliyoruzki kulun kula duası kabul olur...eğer böyle birşey yaparsanız 1. sırada gelincik .2.de ben olmak isterim.eğer benim içinde 41 meryem 41 fetih suresi okursa arkadaşlar çok sevinirim....

birde niyetlenirkende gerçek isimlerimizi verelim öyle niyetimizi yapalım.
kızlar canlarım dualarınızı bekliyorum . adım ÜMMÜHAN.

kayracığım canım çok güzel düşünmüşsünüz....biliyoruzki dua her kapıyı açar... sırayla tüm bebiş isteyen arkadaşlarımız için bu bütür dualar yapalım.biliyoruzki kulun kula duası kabul olur...eğer böyle birşey yaparsanız 1. sırada gelincik .2.de ben olmak isterim.eğer benim içinde 41 meryem 41 fetih suresi okursa arkadaşlar çok sevinirim....

birde niyetlenirkende gerçek isimlerimizi verelim öyle niyetimizi yapalım.
kızlar canlarım dualarınızı bekliyorum . adım ÜMMÜHAN.

tamam canım ben okurum allah nasip ederse.... tefriciyeleri bitirelim.hemen seninkinede başlayalım....

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor.... mihriban ve amanda....onnline görüüyonuz....

Ben sizi bıktırmamak adına artık nasıl olduğumu yazmıyorum Kayracığım. Malum şu mide bulantıları bu hafta oldu hala geçmedi. Bugün çok kötüyüm sabah çıkardım ve şimdide hiçbirşey yiyemiyorum. Aslında karnım aç ama yutamıyorum hemen midem kalkıyor çıkarıyorum. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Tabii mide bulantısı kusmaya, kusmak baş ve mide ağrısına ve açtıkta halsizliğe yol açıyor. Bir türlü toparlayamadım kendimi. Şimdide 16. haftanın bitmesini bekliyorum bir umut :1no2:

benimde bitti diyorum...bir sabah kalkıyorum gene kötüyüm... mesela cumartesi sabah perişandım... öyleki artık 2-3 saat temizlik yapmak zorunda kaldım.

Zümmin 10 meryem suresi
kayra 10 meryem suresi
mihriban 1 meryem suresi
hiram 1 meryem suresi
nzmyhn 10 meryem suresi
momi 9 meryem suresi....
TOPLAM 41 MERYEM SURESİ BİTTİ

tanyeli 500 tefriciye
mihriban 100 tefriciye
kayra 500 tefriciye
gelincik 500 tefriciye
hiram 100 tefriciye
nzmyhn 500 tefriciye
2200 TEFRİCİYE ALINDI 2244 TANESİ KALDI...................... HADİ KIZLAR
.................................................

Kayracığım bu arada söz verememekle birlikte bende tefriciye okumaya çalışacağım. Okuduğum sayıyı sana bildiririm.

benimde bitti diyorum...bir sabah kalkıyorum gene kötüyüm... mesela cumartesi sabah perişandım... öyleki artık 2-3 saat temizlik yapmak zorunda kaldım.

Bende öyle canım yaaa, üç gün iyim diyorum iki gün kötü oluyorum. Ama ne yapalım bitecek elbet. İşyerinde olmam beni daha çok zorluyor. Birde ben çıkarmakta da çok zorlanıyorum. Eeee zaten mide çoğu zaman boş oluyor. Mide suyumla hiç bu kadar yakından tanışmamıştım delikafadulden

Aman aman minik mucizemizin kalp atışa duyulmuş maaşallah, sağlıklı büyür güzel haberler gönderir bize inşallah hihoyyyt

kızlar bu dua olayından arkadaşlarıma bahsettim onlarda kabul ettiler.okumaya başladılar.yani şaun okunacak 41 meryem 41 fetih suresinden

7 tane meryem suresi alındı 7 tane fetih geriye 34 meryem ve fetih kaldı
ne olursunuz kızlar başlanmışken sonu gelsin.bana yardımcı olunda bu duaları tamamlayalım.
bu arada adımda ÜMMÜHAN
BıLıYORUM KIZLAR SıZLERı zor durumda bırakıyorum ama dualarınıza ihtiyacım var hepinizin.
ALLAH RIZASI ıÇıN DUALARINIZI EKSıK ETMEYıN

amandacım sağol canım benim hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrulara....
seninkinin cinsiyeti belli olmuşmuydu canım?

bu arada kızlar gelincik için bende 100 tefriciye okuyacağım.biliyorum hepiniz rahatsızsınız sıkıntılı bir dönem geçiriyorsunuz... zor olacak ...rabbimin rızası için...

kızlar bu dua olayından arkadaşlarıma bahsettim onlarda kabul ettiler.okumaya başladılar.yani şaun okunacak 41 meryem 41 fetih suresinden

7 tane meryem suresi alındı 7 tane fetih geriye 34 meryem ve fetih kaldı
ne olursunuz kızlar başlanmışken sonu gelsin.bana yardımcı olunda bu duaları tamamlayalım.
bu arada adımda ÜMMÜHAN
BİLİYORUM KIZLAR SİZLERİ zor durumda bırakıyorum ama dualarınıza ihtiyacım var hepinizin.
ALLAH RIZASI İÇİN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN

kızlar beni yanlızmı bırakacaksınız yarı yolda ...birdefa başladık çoktandır düşünüyordum ama yazamadım..lütfen sayıyı tamamlayalım yarıda kalmasın...belki yakınınızdaki bir arkadaşınızda okumak ister onlara söyleye bilirsiniz...durumu anlatınca eminim okumak isteyecekler...

Back
X