- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.............................................................Zümmin 10 meryem suresi
kayra 10 meryem suresi
mihriban 1 meryem suresi
hiram 1 meryem suresi
nzmyhn 10 meryem suresi
momi 9 meryem suresi....
TOPLAM 41 MERYEM SURESİ BİTTİ
tanyeli 500 tefriciye
mihriban 100 tefriciye
kayra 500 tefriciye
gelincik 500 tefriciye
hiram 100 tefriciye
nzmyhn 500 tefriciye
bulut 100 tefriciye
artvinlim 200 tefriciye
2500 TEFRİCİYE ALINDI 1944 TANESİ KALDI...................... HADİ KIZLAR
artvinli canım benim içinde okurmusun meryem ve fetih surelerinden 1 er tane okusan yine yeter. okursan eğer kaç tane okursan yazarsan sevinirim. allah razı olsun...
artvinli canım benim içinde okurmusun meryem ve fetih surelerinden 1 er tane okusan yine yeter. okursan eğer kaç tane okursan yazarsan sevinirim. allah razı olsun...
Bulutcum .. gelinciginki bitsin insallah baslayalim,sirasiyla yapalimki karismasin.. :) Elimizden geldigince yapariz neden yapmayalimki..
Kayra, tamam ok ozaman.. ben bitirmek uzereyim tefriciyeyi bitirince haber ederim,tekrar alirim insallah..
Benim bugun basim cok agriyor( dun cok yoruldum yaa,esimin akrabalari burdaydi,cayiydi cigkoftesiydi,bulasigiydi cok yoruldum inanin belim koptu .. Artik performansim baya bi dusmus kizlar :)
Genel olarak iyim.. Benim ufaklik bugun gene tekmeledi,gecen haftalara gore daha belirgindi dun ve bugun ,onun sevinci var simdi :))
sağolasın canım ...saten 28 meryem 29 fetih suresi kaldı...nezamandı onun transferi unuttum...rabbim yardımcısı olsun..