• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

amiiin canım cümlemize....benim hakkım yok varsa helal olsun...

Yaaa sen nasıl bir alçakgönüllüsün canım yaaaa.... Senin hakkın olmaz mı hiç bizim üstümüzde... Rabbim seni firdevs cennetine alır inşallah...

Bu arada canım 50 tefriciye okudum. Daha okuyabilirsem yazarım canım

evet kayracığım hakkını helal et...rabbim hayırlısıyla yavrularına kavuştursun....tamam 500 tefriciyeyei alıyorum ben...bu tefriciyeler dualanırken gelincikle benim adıma dualanacak...rabbim hepinizden tekrar tekrar razı olsun...beni tek bırakmadığınız için...bu arada gelinciğin adet tarihi ayın kaçıymış test tarihi yani?

kızlar benim surelerdende 26 meryem 27 fetih kaldı....

KAYRA......

Canim baksana,sen bana bi 100 tane daha tefriciye daha ver,digeri bitti sayilir.. Ben boyle 100 er tane alirim insallah..,daha kolay geliyor ozaman :)

Birde ben,birsey diyecegim.. Kizlarinkiler bitsin insallah,diyorumki bizler hamis olanlar icinde tefriciye cekelim, hayirli saglik evlatlar ve kolay dogum icin ne dersinizzz??? Aslinda ben baslamistim,tefriciyeye,ama isterseniz birlikte devam edebilirizz... ??
Hepimizin adina okuyabiliriz. siz bilirsiniz... Hem guzel seylerle hasir nesir oluruz hamileligimiz boyunca..
Yavas yavas okuruz,onumuzde uzun zaman var insallah,once tefriciyeleri bitiririz,sonrada meryem suresine geceriz.. :)?????????

hadi hamişler cinsiyetleriniz hepinizin belli olsunda liste yapıcam.............ayyyy şimdiden ben heyecanlanıyorum sizin kalpleriniz nasıl dayanacak dogunca yaaa.........mis gibide kokarlar.......

:roflol::roflol::roflol:hahaha ne hadisi diyosam bende.........sanki siz hızlandıracak mısınız zamanı............çok güldüm yaa!!!!!!
herşey yavaş yavaş ve saglıklı adımlarla degilmi????

kayra bana 300 tane daha tefriciye yaz canım.annem ve yengem okuyacak bizim adımıza inşallah. okuyunca yine alırız dediler.

evet kayracığım hakkını helal et...rabbim hayırlısıyla yavrularına kavuştursun....tamam 500 tefriciyeyei alıyorum ben...bu tefriciyeler dualanırken gelincikle benim adıma dualanacak...rabbim hepinizden tekrar tekrar razı olsun...beni tek bırakmadığınız için...bu arada gelinciğin adet tarihi ayın kaçıymış test tarihi yani?

kızlar benim surelerdende 26 meryem 27 fetih kaldı....

test tarihim daha belli değil canım. ayın 23-24 gibi transferim yapılırsa kasım 4-5 gibi de belli olur. daha zaman var.

bu arada aranızda estrofem kullanan oldumu kızlar. günde 3 tane kullanıyorum transfere kadarda kullanacam zannedersem rahmi transfere hazırlıyormuş ama bende bi halsizlik yorgunluk, baş ağrısı yapıyorki kendimi hiç iyi hissetmiyorum. ne yapacam bilemiyorum. biran önce mesai bitse eve gitsem diye saate bakıyorum öyle.

tanyeli 100 tefriciye
mihriban 200 tefriciye
kayra 500 tefriciye
gelincik 1000 tefriciye
hiram 100 tefriciye
nzmyhn 500 tefriciye
bulut 700 tefriciye
artvinlim 400 tefriciye
amanda 94 tefriciye

3594 oldu.....kalan 850

Son düzenleme:
NZMYHN ..

heuheuhu alemsin giz valla.. :)) Benimki belli oldu gibi,yani yuzde 70 dedi sonradan kiza donmezse benimki irkek :)) Dualarini eksik etme bizden, insallah hayirli evlat olurlar hepside ..

Kizlar 19. haftamdayim ve,2-3 kilo arasinda kilo almisim iyimi kotumuuu kizzlaaarrr..? Sizlerr ne durumdasinizz... ??

test tarihim daha belli değil canım. ayın 23-24 gibi transferim yapılırsa kasım 4-5 gibi de belli olur. daha zaman var.

bu arada aranızda estrofem kullanan oldumu kızlar. günde 3 tane kullanıyorum transfere kadarda kullanacam zannedersem rahmi transfere hazırlıyormuş ama bende bi halsizlik yorgunluk, baş ağrısı yapıyorki kendimi hiç iyi hissetmiyorum. ne yapacam bilemiyorum. biran önce mesai bitse eve gitsem diye saate bakıyorum öyle.
canım galiba sen dondurulmuşlarınla tedavi oluyorsun.bende kullanmıştım dondurulmuş tedavimde estrafem.bende çok yan etkileri olmuştu,ateş basmaları oluyordu,yüzüm kızarıyordu,sıkıntı geliyordu içime.rabbim çektiğin sıkıntıların karşılığını hayırlısıyla versin canım.
NZMYHN ..

heuheuhu alemsin giz valla.. :)) Benimki belli oldu gibi,yani yuzde 70 dedi sonradan kiza donmezse benimki irkek :)) Dualarini eksik etme bizden, insallah hayirli evlat olurlar hepside ..

Kizlar 19. haftamdayim ve,2-3 kilo arasinda kilo almisim iyimi kotumuuu kizzlaaarrr..? Sizlerr ne durumdasinizz... ??

canım haftana göre çok güzel kilo alımın.senin tek bebek galiba rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.ama son haftalarda kilo artışı daha fazla oluyor.

canım galiba sen dondurulmuşlarınla tedavi oluyorsun.bende kullanmıştım dondurulmuş tedavimde estrafem.bende çok yan etkileri olmuştu,ateş basmaları oluyordu,yüzüm kızarıyordu,sıkıntı geliyordu içime.rabbim çektiğin sıkıntıların karşılığını hayırlısıyla versin canım.

canım haftana göre çok güzel kilo alımın.senin tek bebek galiba rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.ama son haftalarda kilo artışı daha fazla oluyor.

Evet canim tek bebek,birazz dikkat etmeye calisiyoruz kilo alimina.. Dedigin gibi sanirim en cok 6-7 ay arasinda kilo aliniyormus dimi? Herseyden once hayirlisi olsun tabiki.. Bebek saglikli olsunda.. Sendemi hamilesin???

Evet canim tek bebek,birazz dikkat etmeye calisiyoruz kilo alimina.. Dedigin gibi sanirim en cok 6-7 ay arasinda kilo aliniyormus dimi? Herseyden once hayirlisi olsun tabiki.. Bebek saglikli olsunda.. Sendemi hamilesin???

evet canım en fazla kilo alma dönemi 7,8,9.aylarda oluyor.Canım şu an hamile değilim.ama bundan 1.5 sene önce ikiz hamileliği geçirdim.36 hafta sürdü hamileliğim.ben hamileliğimde 32 kilo almıştım.doğumdan sonra çok kilo kalmıyor zaten doğumla gidiyor çoğu

mrb artvinli dondurulmuşlarımla deniyorum daha doğrusu denemek değil ohssden dolayı transferim ertelenmişti kaldığımız yerden devam ediyoruz. yanlış hatırlamıyorsam sen de memorialde tedavi olmuştun.

Zummin... nerdeyse ayni kilo almisiz,bende 3 kiloya yakin... Demekki 6.aya kadar elimizden geldigince az kilo almaya gayret edecegiz,cunki benim arkadaslarda diyorlar 6-7-8-9 en cok aliniyor diye,hele arkadasimin biri 6-7 aya gecis doneminde tam 5 kilo birden almis akannehir,en Bakalim bende cok merak ediyorum ne kadar alacagimi..:)))
Ama ozellikle cok asiri dikkat ettigim soylenemez,ama cips,cikolata tatli,gibi seylerden uzak durmaya calisiyorum.. Yoksa hamileligimden once ne yiyorsan ayni sekilde yiyorum diyebilirim bi extra olarak,sut ,ceviz,meyve aliyorum diyebilirim..:) ha birde ekmek cok fazla yemiyorum,yedigim zamanda kepekli ekmek tercih ediyorum yada kraker tarzi..

evet canım en fazla kilo alma dönemi 7,8,9.aylarda oluyor.Canım şu an hamile değilim.ama bundan 1.5 sene önce ikiz hamileliği geçirdim.36 hafta sürdü hamileliğim.ben hamileliğimde 32 kilo almıştım.doğumdan sonra çok kilo kalmıyor zaten doğumla gidiyor çoğu

Hmm.. ikiz oldugu zaman extra kilo aliniyor haliyle tabi.. Masallah iyi goturmusun 36. haftaya kadar,ikizler icin super . Nasil zormu ikiz annesi olmak?. :)

Zummin... nerdeyse ayni kilo almisiz,bende 3 kiloya yakin... Demekki 6.aya kadar elimizden geldigince az kilo almaya gayret edecegiz,cunki benim arkadaslarda diyorlar 6-7-8-9 en cok aliniyor diye,hele arkadasimin biri 6-7 aya gecis doneminde tam 5 kilo birden almis akannehir,en Bakalim bende cok merak ediyorum ne kadar alacagimi..:)))
Ama ozellikle cok asiri dikkat ettigim soylenemez,ama cips,cikolata tatli,gibi seylerden uzak durmaya calisiyorum.. Yoksa hamileligimden once ne yiyorsan ayni sekilde yiyorum diyebilirim bi extra olarak,sut ,ceviz,meyve aliyorum diyebilirim..:) ha birde ekmek cok fazla yemiyorum,yedigim zamanda kepekli ekmek tercih ediyorum yada kraker tarzi..

Doğru söylüyorlar sanırım çünkü benim çevremdeki arkadaşlar da aynı fikirde 6-7 aya geçişte benimde bir arkadaşım 5 kilo aldı.

Ben şuana kadar 1 kilo aldım onuda ara ara geri verip alıyorum. Üzülüyordum hiç kilo alamadım bebişim beslenemeyecek diye ama doktor hiç merak etme ilerleyen aylarda istemesende kilo alacaksın dedi. Mide bulantılarıma sevineyim mi üzüleyim mi şaşırdım kafamçokkarıştı Aslında göbeğim çıktı ama kilo artışı olmadı buna seviniyorum işte hihoyyyt

salam kızlar...ben de 58 le başlayıp 56 ya indim ama şimdi 60 kiloyum.... verdiğim hariç 2 kiloaldım bende...

Back
X