Kayra... cok gicik bi durum yaa,can SIKICI durduk yere,hadi bir defa olmus neyse dersin ama tekrar edince insan sinir olur haliyle.. Birde iz kalabiliyor derin cizildigi zaman,niiye kizin buna maruz kalsinki herkes kendine ceki duzen versin canim Allaaah Allaah,bosver iyi etmissin sikayet ettigine. Oda daha dikkatli olsun,insanlar sonucta cocugunu guvenip gonderiyor okula,tabiki isten cikarma olayi dogru degil,uyari yeterli olurdu bence insallah kendine ceki duzen verir.. Birdaha tekrar etmez.
Zummin.....Amanda.... oglumu yanliz birakmayinnn alooooo,ikinizden biri bari irkek olsun,oglan kizlarin arasinda kaldi anacimmm yerimseniben .. Hehe saka bi yana,ALAH hayirlisini versin insallah..
Zummin,canim kerem ismini bende cok seviyordum ama esim istemiyor,luzumsuz iste sinir ediyor beni isim begendiremiyom herife :)) Bana bi kac tane daha erkek ismiiii bulunnnn.. Ama boyle anlamlari guzel olsun isim sozluklerine guvenmeyin bu arada,kafasina gore yorum yazan var.. (Kerem) isminin anlami neydi bu arada.. (keriym) le aynimi??
Kizlar isim araniyor,ama oyle modern isimler olmasinl. sahabe ismi olabilir pyrgamber isimleri evliya isimleri ... kizlar hadi yardim PLLLSS>..