Bulut..... Allah sifasini versin babanin... Gecmis olsun.. Gercekten herseyin basi saglik,saglik olmayinca hicbirseyin kiymeti yok.. Allahim herkese once saglik versin ..
Kayra... uzuldum yaaa... hele diyorum hic girmiyor kayra nerelerde diye,neyin nesiymi bu ya.Neden ayrintili bi aciklama yapmiyorki ,Allah sifani versin insallah. Allahim hepimize hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin.. Gelismelerden haberdar et... Neyin nesiymis bi internette arastirsaydin belki birseyler bulursun..
Kizlar bende bu bi kac gundur iyi uyuyamiyorum yaa,aslinda bir rahatsizligim yoktur ama,derin dalamiyorum.
Dun gece,cok kotu bir kabus gordum,boyle bi odadayim icerisi karanlik yer yataklari var ben kaynanamin yaninda yatiyorum.. Ama icimde urperti var uykuya dalamiyorum,sonra kaynanama donup diyorumki ne olursun uyumaa beni gelip goturecekler yardim et filan,ama nasil korkuyorum anlatamam. Sonra kaynanam kizim korkma birsey olmaz diyor yok anne gelecekler ben biliyorum diyorum,kizim kim gelecek diyor.. uc harfliler diyorum . Sonra kaynanam ayaga kalkiyor kimse yok bak dedigi anda kendi kendine kapi aciliyor ve iceri giriyorlar .. Ben nefes nefese kaliyorum,Naas Felak okumaya vas+ouprum ama korkudan sureleri birbirne karistiriyorum, yada nefesim yetmiyor bitiremiyorum bi turlu.. SOnra neyse bi anda esim gelip sariliyor korkudan ona sarilip agliyorum.. Sonra birden bi uyandim kan ter icinde kalmisim bir baktim saat 05. birde tuvaletim gelmiski sormayin,budefa korktum tuvalete gitmeye sonra ya Allah bismillah Rabbim var dedim, kalktim tuvalete gittim geldim geri yattim.. Ama bugun gun boyu tuhaftim etkisinden kurtulamadim gibi... :bbo: