- Konu Sahibi fiscalwoman
-
Canım cooooo isterimcnm bende ayında 10 ununda oluyorm ankarada gel bence ol burda bu fırsatı kaçırma hocamız 5 gün kalıp gider ameliyatları bitirip gider yani temmuz sonuna kadr kalmaz bence imkanın varsa hocayla konuş ankaraya gel 9 unda hocamız burda görüşme olcak 10 ununda benle bi arkadaşım olcak diger gün başkası ölee cnm
sedaa ben sımdıden heycanlanıyorum nasıl olurum amelıyat gunu hıc bılmıyorum :))
Evet ozellikle kiyafet getirdiklerinde ve damar yolunu actiklarinda is cicddiyete biniyor :))) ben sakinlestirici yaptirmistim leyla gibiydim ameliyathaneye aldiklarinda cok heyecanlanirsan iste yapsinlar. Sonra bir bakmissin hicbirsey anlamadan ameliyat olmussun bile ben ilk elimi burnuma goturdum uyaninca tuttular elimi demisim burnum nasil oldu diye :)))
Canım cooooo isterim
Ama nir yıldır hazırlandığım bir sınavın var 20 şinde yani aslında ben ona ragmen yaptırırdim
Cok isterdim tek olsam ya da nisanlimla ama ailemi hayatta ikna edemem ne guzel Ankara'ya geliyordu gelirdim gorusurdum ama benimki revizyon acele olsun da istemem . Offff arada kaldım nişanlım evlenince yaptırırız diyo ben yaptircam diyo bi yandan düğünden once istiyorum erkek iste guzel burnun var deyip duruyo ya sınır oluyorum :)) cok aradayım zaten babam imkanı yok o parayı bilse öldürür beni ben kendi paramla yaptircam
Annemle ben bilcez bir de nişanlım yani Temmuz hemde Ramazan oldugu icin imkansız offff cok istiyorum kızlar yardım
Evet ozellikle kiyafet getirdiklerinde ve damar yolunu actiklarinda is cicddiyete biniyor :))) ben sakinlestirici yaptirmistim leyla gibiydim ameliyathaneye aldiklarinda cok heyecanlanirsan iste yapsinlar. Sonra bir bakmissin hicbirsey anlamadan ameliyat olmussun bile ben ilk elimi burnuma goturdum uyaninca tuttular elimi demisim burnum nasil oldu diye :)))
???
canim aslinda o sakinlestiriciyi hastaneye girer girmez verseler cok iyi olurSakinlestiriciyi nezaman veriyolar, amaliyathaneye girerkenmi ??
kızlar sakinleştirici yapmaları çok iyi oldu. bende yarın muhammet hocayı arıycam inşallah. ya ben aramaya bile heycanlanıyorum iyice abarttım düşünün artıkmuhtemelen 5 kişiyiz dimi kızlar. sadece benmi aramadım daha hocayı acaba ?
canım ne desem bılemedım sınavın daha onemlı aılenı ıkna ederek ıcıne sınerek yaptırmanda onemlı hanı sınavın olmasa ıkna et gel derım.bırde revızyonsa pat dıye gelıp görüşmek nasıl olur bılemedım yanı Muhammet beyle ıyıce gorusp falan olmanı tavsıye ederım tabı sen bılırsın hayırlısı olsun
Canim araki hocaada programini yapsin evet 5 kisiyiz bi sen aramadin canim :) hepimizie birer sakinlestirici lazim:)kızlar sakinleştirici yapmaları çok iyi oldu. bende yarın muhammet hocayı arıycam inşallah. ya ben aramaya bile heycanlanıyorum iyice abarttım düşünün artıkmuhtemelen 5 kişiyiz dimi kızlar. sadece benmi aramadım daha hocayı acaba ?
Tabiki bin sukur allah baska dert vermesin canim hic bilemiyorum ne zamana verir buna en dogru cevabi doktorumuz yada sekreteri verir ara istersen doktoru biCanım ben yine cok isterim sorun olmazdı . Ama sunu merak ediyorum istanbulda olsam aradığımda kac gun sonraya randevu verilir . Bunu cik merak ediyorum . Burnum da cok fazla bise yok ama biraz büyük ve sekimiz dag ve sok kanat orantisiz aşağıya dogru açılıyor falan . Makyaj yapica yine guzel duruyo gibi ama makyajsiz ben mutlu degilim. Tabi yune de binbir kere sukurler olsun. Ama istiyorum kızlar ya
Tabiki bin sukur allah baska dert vermesin canim hic bilemiyorum ne zamana verir buna en dogru cevabi doktorumuz yada sekreteri verir ara istersen doktoru bi
merhaba canım aramaya neden çekiniyosun doktor için fazla kişi olması daha iyi hazır gidiyoken sende hazırsan ol kurtul :) doktorumuzu aramaya çekinmeyin kendisi çok iyidir ilgilidir ameliyatı o yapsın sonrasında burda konuşuruz gelişmeleri :)
Canim araki hocaada programini yapsin evet 5 kisiyiz bi sen aramadin canim :) hepimizie birer sakinlestirici lazim:)
canım ben bugün hocayı aradım fotolarıda gönderdim beklemedeyim :) yarın nolcak bakalım...
son 18 gun :)) olmak ısteyıp ama Muhammet beyın gelıcegınden haberı olmayanlarr ıcın topıgı güncel tutmaya çalışıyorum elımden geldıgınce kızlarr elınızı cabuk tutun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?