- Konu Sahibi fiscalwoman
-
cok az kaldı vala benım sınav telasıyla bırlıkte cok cabuk gecıyo zaman kızlarr :) heycanımız doruktaaa
canım benim sınavında cok güzel geçcek burnumuzda çok güzel olcak :13: çok az kaldı beraber birbirimizi destek olduk zaman hemen geçti herşey güzel olcak valla bende şafak sayıyorumm
kızlarrrrrr gerı sayım baslasınn made 30 29 ........:)
aynen canm geri sayım başladı ayy cok heyecanlıyımm şafak 29herşey cok güzel olcak kuzucugum
aklıma geldikçe kalbim hızlı hızlı çarpıyoşimdiden böle ameliyat günü iyice heycanlanırım. sakinleştiri falan veriliomuki acaba? yoksa heycanlı olunca bi sorun olmuyomu biliyomusunuz ??
Sevindim vala yoksa ben heycandan kendim bayilabilirim zaten :)) 4 yada 5 kisiyiz canimmmmm :)
bende çok heycanlıyım kızlarrrrr... ayın 10 da ankaradyımmm...
Temmuz burun için çok sıcak değil mi😢
hepımız cok heycanlıyız canımm ama bızım sansımız bırbırımıze destek olup bırlıkte kurtulmak olucak :)) ılk ben olcam cok ama cok heycanlıyım :)
aslında sıcak tabı ama kpss sonrası gelme durumunu konuşmuştum Muhammet beyle ve bu sekılde ayarladık Muhammet bey ankaraya geliyorken yaz kıs benım ıcın farketmez bır hafta sıkıntılı olur ama geçer çabucak ınsallah
Balgat koru canimm :)hastane belli mi canım?
Benim Temmuz'da sinavim var hatta alan sinavim falan var Temmuz'un sonunda anca yaptırabilirim hatta ramazandan sonr yaptırabilirim. Ne kadar kalır Ankara'da
cnm bende ayında 10 ununda oluyorm ankarada gel bence ol burda bu fırsatı kaçırma hocamız 5 gün kalıp gider ameliyatları bitirip gider yani temmuz sonuna kadr kalmaz bence imkanın varsa hocayla konuş ankaraya gel 9 unda hocamız burda görüşme olcak 10 ununda benle bi arkadaşım olcak diger gün başkası ölee cnm
Ayy cok heyecanli ben cok heyecanlanmistim ameliyat zamani ama heraey guzel gecti doktoeumuz ayni sizinde guzel gecicek kizlar :))
Ayy cok heyecanli ben cok heyecanlanmistim ameliyat zamani ama heraey guzel gecti doktoeumuz ayni sizinde guzel gecicek kizlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?