temmuzda Muhammet Dilber Ankara'ya geliyorrrr kizlarrrrrrrr :))

aynen canm geri sayım başladı ayy cok heyecanlıyımm şafak 29 herşey cok güzel olcak kuzucugum

aklıma geldikçe kalbim hızlı hızlı çarpıyo şimdiden böle ameliyat günü iyice heycanlanırım. sakinleştiri falan veriliomuki acaba? yoksa heycanlı olunca bi sorun olmuyomu biliyomusunuz ??

aklıma geldikçe kalbim hızlı hızlı çarpıyo şimdiden böle ameliyat günü iyice heycanlanırım. sakinleştiri falan veriliomuki acaba? yoksa heycanlı olunca bi sorun olmuyomu biliyomusunuz ??

canım sanırım verıyolar sakınlestııcı oyle bılıyorum ama bır bılene danışalım :))dilekcımmm bızı dyuyosan cevaplarmısınnn sakınlestırıcı verıyolarmı:)))

geldim hemen :)) ameliyattan önce sakinleştirici vuruyolar halk arasında cesaret iğnesi... çok rahatlatıyor iğneden sonra dünya umurunda olmuyo ameliyata hazırlık için çok iyi geliyor valla kızlar
kaç kişi oldunuz şimdi toplamda :)

İnşallah zorlamaz seni bende sonbaharda düşünüyorum

Benim Temmuz'da sinavim var hatta alan sinavim falan var Temmuz'un sonunda anca yaptırabilirim hatta ramazandan sonr yaptırabilirim. Ne kadar kalır Ankara'da

Benim Temmuz'da sinavim var hatta alan sinavim falan var Temmuz'un sonunda anca yaptırabilirim hatta ramazandan sonr yaptırabilirim. Ne kadar kalır Ankara'da

cnm bende ayında 10 ununda oluyorm ankarada gel bence ol burda bu fırsatı kaçırma hocamız 5 gün kalıp gider ameliyatları bitirip gider yani temmuz sonuna kadr kalmaz bence imkanın varsa hocayla konuş ankaraya gel 9 unda hocamız burda görüşme olcak 10 ununda benle bi arkadaşım olcak diger gün başkası ölee cnm

Ayy cok heyecanli ben cok heyecanlanmistim ameliyat zamani ama heraey guzel gecti doktoeumuz ayni sizinde guzel gecicek kizlar :))

Ayy cok heyecanli ben cok heyecanlanmistim ameliyat zamani ama heraey guzel gecti doktoeumuz ayni sizinde guzel gecicek kizlar :))

aynen cnm cok az kaldı ve cok heyecanlıyım mutluyum cok istiyodum muhammed hocada ameliyat olmak içime cok sindi hocama cok güveniyorum ve inanıyorm herşey güzel olcak sabırsızlıkla bekliyoruz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…