- Konu Sahibi fiscalwoman
-
Normlde hep en kotu ihtimali dusunurdum ama bu kez oyle yapmicam guzel olcak diye motive ediyorum kendimi canim insallah hic pisman olmam uzun zamandir istedim degcegni dusunuyorumm :)) ne guzell morarmadin hatirliyorum fotolarini :) darisi bize insallahhhCanim hep pozitif dusun inan ben pozitiv dusunmekten morarmadim bile :)))
Normlde hep en kotu ihtimali dusunurdum ama bu kez oyle yapmicam guzel olcak diye motive ediyorum kendimi canim insallah hic pisman olmam uzun zamandir istedim degcegni dusunuyorumm :)) ne guzell morarmadin hatirliyorum fotolarini :) darisi bize insallahhh
merhaba Muhammet hoca'nın kullandığı teknik nedir yani kapalı rinoplasti yoksa açık mı ? birde fiyatı uygun mu ?
Canim hep pozitif dusun inan ben pozitiv dusunmekten morarmadim bile :)))
Normlde hep en kotu ihtimali dusunurdum ama bu kez oyle yapmicam guzel olcak diye motive ediyorum kendimi canim insallah hic pisman olmam uzun zamandir istedim degcegni dusunuyorumm :)) ne guzell morarmadin hatirliyorum fotolarini :) darisi bize insallahhh
7000 ankarada balgat koru hastanesinde yapicakkaça yapıyor bide hoca özeldemi yapıyor devltttemi
canm kesinlikle pozitif düşünce güzel oluyor inancaksın bende çok inanıyorm güzel olcaktemmuzu beklyoruz bakalım evet sende hiç morarma yoktu ınş bizimde öle olur canm darısı bize olsun hemen atlatalım
Insallah canim guzel haberlerinizi bekliyoruz. :)
canımm ınsallahh sen arnıka kremı uzun sure kullanmstn amelıyatn ertelenmstı oyuzden uzun kullanmstn bende bılınclı olarak kremı bır hafta 10 gun kullansam sıslık morluk az olur bendede belkı :)
çok geç keşfettim siteyi ben ya( cidden çok yararlı, faydalı paylaşımlar var burada. canım muhhammet beye ben nasıl ulaşabilirim acaba ? bide benim bu yaz staj durumum var. ameliyatla stajın çakışmaması lazım. ama stajında ameliyatında bu yaz olması şart :)) staj tarihi belli olmadı çok saçma sapan oldu. staj belli olsa ona göre tarihide kesinleştircem
Canimm nasilsin staj tarihin belli oldumu?[/QUOTE
iyiyim canım sen nasılsın? hayır daha belli olmadı staj aramadılar. bende yarın aramayı düşünüyorum. muhammet bey fiyat konusunda indirim yapmıyo dimi( tatlım tevfik sözen beyi duydun mu ? sen bu sitede benden daha tecrübelisin belki tevfik bey ile ilgili yorumlar okumuşsundur. ben okudumda muhammet bey ve tevfik bey arasında kaldım. muhammet beye çok güveniyorum ama 7000 bana biraz fazla geliyo. ama diğer doktorlarada cesaret edemiyorum kafam çok karışık ya
Canimm nasilsin staj tarihin belli oldumu?[/QUOTE
iyiyim canım sen nasılsın? hayır daha belli olmadı staj aramadılar. bende yarın aramayı düşünüyorum. muhammet bey fiyat konusunda indirim yapmıyo dimi( tatlım tevfik sözen beyi duydun mu ? sen bu sitede benden daha tecrübelisin belki tevfik bey ile ilgili yorumlar okumuşsundur. ben okudumda muhammet bey ve tevfik bey arasında kaldım. muhammet beye çok güveniyorum ama 7000 bana biraz fazla geliyo. ama diğer doktorlarada cesaret edemiyorum kafam çok karışık ya
Iiym canim bende.yapmiyor canim indirim malesef.ben tevfik beyle gorustm birkac doktorla daha gorustum bicogunuda forumdan arastrdm ama benm icime kimse sinmedi en basindan beri aklmda muhammet bey vardi donup dolasp geri muhammet beye takili kaliyrdum canim ankarayada gelmesini firsat bildim ins sonucta guzel olurda bu kadar istegime deger bende cok guveniyorum.sende diger doktorlarlada gorus canim icine sinen doktora ol gercekten zor bi karar cok iyi anliyorum seni.
11000 oldgnu soyledi canimdoktorun revizyon fiyatını bilen var mı?
Iiym canim bende.yapmiyor canim indirim malesef.ben tevfik beyle gorustm birkac doktorla daha gorustum bicogunuda forumdan arastrdm ama benm icime kimse sinmedi en basindan beri aklmda muhammet bey vardi donup dolasp geri muhammet beye takili kaliyrdum canim ankarayada gelmesini firsat bildim ins sonucta guzel olurda bu kadar istegime deger bende cok guveniyorum.sende diger doktorlarlada gorus canim icine sinen doktora ol gercekten zor bi karar cok iyi anliyorum seni.
evet canım ya haklısın. bende tamam araştırmaya gerek yok muhammet beye ameliyat olayım gözüm kapalı içim rahat eder diyorum. bu sefer aklımı diğer doktorların yaptığı burunlar karıştırıyo. özellikle tevfik bey. maddi anlamdada çok kasmıcak beni. ama bu sefer bir kere ameliyat olayım tam olsun güzel olsun diyorum. çok zormuş ya doktor araştırmak falan. bende bugün bi kaç kez staj yerini aradım fakat bilgi alacağım kişi orada değildi. bakalım tarih bi belli olsunda...
evet canım ya haklısın. bende tamam araştırmaya gerek yok muhammet beye ameliyat olayım gözüm kapalı içim rahat eder diyorum. bu sefer aklımı diğer doktorların yaptığı burunlar karıştırıyo. özellikle tevfik bey. maddi anlamdada çok kasmıcak beni. ama bu sefer bir kere ameliyat olayım tam olsun güzel olsun diyorum. çok zormuş ya doktor araştırmak falan. bende bugün bi kaç kez staj yerini aradım fakat bilgi alacağım kişi orada değildi. bakalım tarih bi belli olsunda...
huhhhuuukızlarrr Muhammet beyde temmuzu bızler gıbı sabırsızlıkla beklıyormusss)
huhhhuuukızlarrr Muhammet beyde temmuzu bızler gıbı sabırsızlıkla beklıyormusss)
:)) vakit azalıyo. hemen temmuz olsun
:)) vakit azalıyo. hemen temmuz olsun
cok az kaldı vala benım sınav telasıyla bırlıkte cok cabuk gecıyo zaman kızlarr :) heycanımız doruktaaa
cok az kaldı vala benım sınav telasıyla bırlıkte cok cabuk gecıyo zaman kızlarr :) heycanımız doruktaa
canım benim sınavında cok güzel geçcek burnumuzda çok güzel olcak :13: çok az kaldı beraber birbirimizi destek olduk zaman hemen geçti herşey güzel olcak valla bende şafak sayıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?