- 12 Mart 2024
- 110
- 50
- 18
- 39
- Konu Sahibi 44Malatya44
-
Canım transferin hayırlı olsun. Desene ilk pozitif haberi senden alacağız. Ayyy kendim transfer olmuş kadar sevindim heyecanlandım. Eee test günü kaç gün sonra?Tabi canım herkesin çöküntü yaşadığı bir anı elbette vardır herşeyin ust işte geldiği dönemleri muhakkak vardir ama işte bizler biraz içimize dönük yaşıyoruz eslerimizle konuşmak yerine kendi içimizde noktayı dağ ediyoruz malesef konuşarak hallonmayacak bı sorun yok hep iletişimsizlikden kaynaklanıyor bazı şeyler daha güzel günler goresiniz inşallah birlikte
Ayyyy sağol canım yapayım bakayım bende öyle beslenmemi bi düzene sokayım şu süreçteTarçın, bal, çörek otu. Çörek otunu kavur robottan çek bal ve tarçınla karıştır macun gibi. Her gün bir kaşık yedim ama ben bunu yumurta toplama ignelerinden önce yaptım. Ona rağmen sonrasında çok faydasını gördüm. İnanılmaz yumurtaya faydası var. Bir de turuncu sebze meyveler. Avokado, ceviz, badem, kabak çekirdeği, armut ve nohut çok faydalı.
İnş güzel sonuçlar alırsın canımBenden 14 yumurta toplanmış 10 tanesi döllenmiş 1 tanesi taze transfer oldu gerisi dondurulmaya uygun değil dediler
Aynen oyle yapıyorm canım 2 gun raporluyum zaten evde dınlenıcem ınsallah guzel haberlerle gelırım yarın burayaAy canım inşallah güzel haberler verirler inşallah hepsi dollenir hepsi güzel ilerler Rabbim yardımcın olsun bol bol dinlen kendini fazla yorma çok yere eğilme dikkatli ol
Insallah canım cok tesekkur ederımGeçmiş olsun canım. Maşallah, çok güzel güzel ilerleyecek inşallah
Amin canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallahAynen oyle yapıyorm canım 2 gun raporluyum zaten evde dınlenıcem ınsallah guzel haberlerle gelırım yarın buraya
Amin inşallah canım bakalım 11 inde belli olcakİnş güzel sonuçlar alırsın canım
Allah razı olsun canım sağolasın inşallah ilk müjdeyi vermek bana nasip olur 11 temmuzda gidecem kana bakalım nasıl geçecekCanım transferin hayırlı olsun. Desene ilk pozitif haberi senden alacağız. Ayyy kendim transfer olmuş kadar sevindim heyecanlandım. Eee test günü kaç gün sonra?
1 hafta içinde olursunKızlar adetimi ertelemek için Primolut kullandım çünkü tedavi için gideceğim şehirde olabilmek için. Bugün ilacı bırakalı 2 gün oldu adet ne zaman başlar daha önce bu ilacı kullanan oldu mu??
Canım benım senınde ınsallah pozıtıf haberını gormek burda nasıp olur bebısın sana sıkı sıkı tutunsun ınsallah dualarım senınleAllah razı olsun canım sağolasın inşallah ilk müjdeyi vermek bana nasip olur 11 temmuzda gidecem kana bakalım nasıl geçecek
Sağolasın canım inşallah hepimizin müjdeli haberi buraya yazmak nasip olurCanım benım senınde ınsallah pozıtıf haberını gormek burda nasıp olur bebısın sana sıkı sıkı tutunsun ınsallah dualarım senınle
Bırazcık oluyo canım oturup kalkarken falan dınlenıyorum bende senın kacıncı gun embrıyosuydu canım kac tane dondurulduSağolasın canım inşallah hepimizin müjdeli haberi buraya yazmak nasip olurbenimde dualarım seninle nasılsın peki ağrın falan var mi iyi misin
Canım kaç yumurta toplandıCanım cok tesekkur ederım evdeyım dınlenıyorum evet bıraz agrım var hala ınsallah guzel kalıtelı yumurtalardır yarın arıycaklarmıs bakalım
14 canım kaçı dollencek ne olcak bılmıyorum ama yarın arıycaklar hayırlısı ınsallahCanım kaç yumurta toplandı
İnşeallah canım hepsi döllenşr darısı başıma ben bu ay başlıcam tedaviye14 canım kaçı dollencek ne olcak bılmıyorum ama yarın arıycaklar hayırlısı ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?