- 26 Mayıs 2025
- 285
- 79
- 13
- 29
- Konu Sahibi 44Malatya44
-
Insallah kalınlasır ıyıce canım beslenmene dıkkat rahıme ıyı gelen seyler yeBugün gittim kontrole. 6.5 olmuş kalınlık uygun değil haftaya salı tekrar gideceğim. Estroferme devam dedi
Evet canım aradılar 5 tane dollenen vardı devam edıyorlarmıs bırtanesı bugun dondurdular dıger dort taneyı besıncı gune goturmeye calısıcıklar bakalım cumartesı bellı olucak Allahım hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah ya aradıkları zaman sankı kalbım durucak
Bezelye yemeği yap bol bol ye tam mevsimi o baya rahim kalınlaştıriyor hem bı zararida olmaz bide ben yemedim ama brokoli karnabahar ve barbunya da kalınlaştiriyormus
Insallah kalınlasır ıyıce canım beslenmene dıkkat rahıme ıyı gelen seyler ye
Sakın bacım sakin moralini bozma hiç herşeyi olumlu ve güzel düşün ki olumlu gerçekleşsin inşallah çok güzel olacak hemen karartma gözünü bana da rahîm çok hızlı kalınlaşiyor transferi iptal edebiliriz demişlerdi ama ben bacaktan cetrotide vuruyordum opudan önce o durdurmuş çok zor biliyorum ckk iyi anlıyorum inan ki bende çok üzülmüştüm kendimizi sartliyoruz doktir tersini deyince Dünya başımıza yıkılıyor ama imtihandır sabırlı olmak gerek bana da taze transfer yapıldı ama bian o yapilmayabilir cümlesi beni yıkmıştı ama bak oldu o yüzden güzel düşün hepBugünkü öğle yemeğim bezelye o zaman çok teşekkür ederim canım. Bi tık moralim bozuldu kendimi çok şartlamışım transfere
Sakın bacım sakin moralini bozma hiç herşeyi olumlu ve güzel düşün ki olumlu gerçekleşsin inşallah çok güzel olacak hemen karartma gözünü bana da rahîm çok hızlı kalınlaşiyor transferi iptal edebiliriz demişlerdi ama ben bacaktan cetrotide vuruyordum opudan önce o durdurmuş çok zor biliyorum ckk iyi anlıyorum inan ki bende çok üzülmüştüm kendimizi sartliyoruz doktir tersini deyince Dünya başımıza yıkılıyor ama imtihandır sabırlı olmak gerek bana da taze transfer yapıldı ama bian o yapilmayabilir cümlesi beni yıkmıştı ama bak oldu o yüzden güzel düşün hep
Ayy canım benım cok tatlısın Allahda senın kalbıne gore versın ınsallah boyle mesajlar alınca cok mutlu oluyorum cok saol ınsallah sendende guzel haberler beklıyorum rabbım ol deyınce olurMaşallah canım cok sevindim inşallah diğer 4 tanesi de 5.gune ilerler hiç umudunu yitirme bak gör onlar hayatta kalmak için direnecekler ben buna eminim herşey gönlünce olsun ve hayırlısı kolaylıkla nasip etsin Rabbimduam hep seninle valla aklımda hep sende inan ki
Çok güzel olacak ben inanıyorum hayata hep umutlu bakmak gerek canım umutsuz olanı şeytan durtermis bizde öyle derlerYaaa teşekkür ederim inşallah sonucu güzel olsun yeterki savaşmaya devamm
Canım biz birbirimizi çok iyi anlarız başka yaşamayan anlayamaz valla sen ne yaşıyorsan inan ki ben kalben hissediyorum aynısını ve insan böyle zamanlarda iyi şeyler duymayı kendine iyi gelecek şeyleri yapmak ister daha umutlu dik durmak için ben öyleyim biri bana güzel bişey deyince daha dört elle sarılıyorum hayata umutlarıma hayallerime ve diyorum ki ben bu yaşıma kadar hep savaşarak geldim hiç bişey hemen olmadı hemen sahip olmadım hep bi imtihan bı sinavla kazandım hayatımı ama sonuçta kazandım ben biliyorum ki evladım da öyle olacak sen hemen her istediğinde hemen kavuştun mi parmağını siklatinca oldumu istediğin öyle düşün imtihandır ama elbet sabırla sonu mukafaatla sonuçlanır emin olAyy canım benım cok tatlısın Allahda senın kalbıne gore versın ınsallah boyle mesajlar alınca cok mutlu oluyorum cok saol ınsallah sendende guzel haberler beklıyorum rabbım ol deyınce olur
Insallah canım hepımz kolaylıkla bebıslerımıze kavusuruz ınsallah sende ıcını ferha tut dualarım senınleCanım biz birbirimizi çok iyi anlarız başka yaşamayan anlayamaz valla sen ne yaşıyorsan inan ki ben kalben hissediyorum aynısını ve insan böyle zamanlarda iyi şeyler duymayı kendine iyi gelecek şeyleri yapmak ister daha umutlu dik durmak için ben öyleyim biri bana güzel bişey deyince daha dört elle sarılıyorum hayata umutlarıma hayallerime ve diyorum ki ben bu yaşıma kadar hep savaşarak geldim hiç bişey hemen olmadı hemen sahip olmadım hep bi imtihan bı sinavla kazandım hayatımı ama sonuçta kazandım ben biliyorum ki evladım da öyle olacak sen hemen her istediğinde hemen kavuştun mi parmağını siklatinca oldumu istediğin öyle düşün imtihandır ama elbet sabırla sonu mukafaatla sonuçlanır emin ol
Çok güzel olacak ben inanıyorum hayata hep umutlu bakmak gerek canım umutsuz olanı şeytan durtermis bizde öyle derler
Insallah canım hepımz kolaylıkla bebıslerımıze kavusuruz ınsallah sende ıcını ferha tut dualarım senınle
Aynen öyle canım işte böyle sen çok güçlü bı kadınsınÇok doğru her zaman bir umudumuz olmalı ki varda. Her zaman savaşmak zorundayız. Kaldıki hayatımın en güzel savaşını veriyorum
teşekkür ederim canım. Amin senin bebişinde sana sımsıkı tutunur inşallah.Hey maşallah canım inşallah herşey güzel ilerler inşallah sana sımsıkı sarılırlar
6.5 olmuş devamı gelir hiç düşünme bunu. Nohut ve ananas tüket iyi gelir.Insallah kalınlasır ıyıce canım beslenmene dıkkat rahıme ıyı gelen seyler ye
Aynen canım Allah kısmet ederseniz 11inde ogrenecez bebeğimiziteşekkür ederim canım. Amin senin bebişinde sana sımsıkı tutunur inşallah.
Sanırım, senin de test günün 11'i değil mi?
Yeterli buyukluge gelen butun folikukler toplaniyor icinden kac tanesi dolu cikacagi belli olmuyor canim. Insallah hepsikızlar kontrolde doktorum toplam 6-7 folikül görmüştü. Yani yumurta toplanacağı zaman ancak 7 yumurtam olacağı anlamına mı geliyor bu
Canim benimde 11’inde test gunum rabbim hepimizin mutlu haberi almayi nasip etsinAynen canım Allah kısmet ederseniz 11inde ogrenecez bebeğimizisenin kaçıncı gün emriyosuydu canım inşallah senin bebislerin de sana tutunur Rabbim kolaylıklar versin güzelce dinlen hiç hareket etme kendini fazla yorma ben valla sürekli yatar pozisyondayim.arada kalkıp iki tur atıp yatıyorum 15 dk fazla ayakta kalmıyorum
Yeterli buyukluge gelen butun folikukler toplaniyor icinden kac tanesi dolu cikacagi belli olmuyor canim. Insallah hepsi dolu cikar
İnşallah inşallahCanım kaç tane yumurta toplanacağı öncesinde kesin belli olmuyor anca yumurta toplama gününde belli oluyor inşallah hepsi kaliteli ve doludur inşallah
Benim toplandigi zaman 10mm ile 21mm arasindaydi yumurtalarim ve doktorum 15 in altindakiler genelde bos oluyor ama yine de bakacagiz demisti ama sukurler olsun 8 toplanan yumurtamin 8 ide dolu cikmisti.İnşallah inşallahtoplanması için gerekli olan büyüklük nedir biliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?