- 26 Mayıs 2025
- 295
- 84
- 13
- Konu Sahibi 44Malatya44
-
Valla canım benımde agrım var hala opudan sonra gecmedı hala sancı gırıyo ınsallah cektıgımız cefaların sefasınıda süreriz bırgun ınsalah bebısın sana tutunurBenim test 11 temmuzda benim opudan sonra alt karın ağrısı ve siskinligim vardı pazartesiden beri progestan dex vuruyorum göbekten dün birazcık göbeğe yakın mi vurdum kendimi mi sıktım bilmiyorum çok ağrım vardı onun dışında Ağrı var mı bilmiyorum inan ki daha erken olduğu için belki belirti falan yokturdur bilemiyorum inşallah güzel sonuçlanacak ona inanıyorum
İnşallah canım inşallah hepimiz çok güzel haberler alırız bu ayValla canım benımde agrım var hala opudan sonra gecmedı hala sancı gırıyo ınsallah cektıgımız cefaların sefasınıda süreriz bırgun ınsalah bebısın sana tutunur
Çok şükür bi sıkıntım kalmadı amin canım sağ ol umarım sen de iyileşirsin de sonrasında güzel bi haber verirsin bizlereGeçmiş olsun canım ama üzme kendini embriyon var hazırda en sıkıntılı dönem ölü ve öncesi bence. İnşallah en kısa sürede kavuşursunuz hem sağlığına hem bebisime
Hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurlar sağlıklıca darısı banaKızlar ben de bugün bebişlerimi aldım inşallah bana sımsıkı tutunurlar
Hayırlı olsun dualarım sizlerle darısı hayırlısıyla bana olsun sizi gördükçe heyecanlanıyorumBende bugun transfer oldum kizlar dualarda bulusalim
SağlıkBende bugun transfer oldum kizlar dualarda bulusalim
Amin canım darısı başına inşallahHayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurlar sağlıklıca darısı bana
Amin insallah canim simsiki tutunsun bebislerimizHayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurlar sağlıklıca darısı bana
Amin canımAmin insallah canim simsiki tutunsun bebislerimiz. Senin ne zamandi ?
Yeterli buyukluge gelen butun folikukler toplaniyor icinden kac tanesi dolu cikacagi belli olmuyor canim. Insallah hepsi dolu cikarkızlar kontrolde doktorum toplam 6-7 folikül görmüştü. Yani yumurta toplanacağı zaman ancak 7 yumurtam olacağı anlamına mı geliyor bu
Hey maşallah canım inşallah herşey güzel ilerler inşallah sana sımsıkı sarılırlarKızlar ben de bugün bebişlerimi aldım inşallah bana sımsıkı tutunurlar
Rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallahBende bugun transfer oldum kizlar dualarda bulusalim
Canım kaç tane yumurta toplanacağı öncesinde kesin belli olmuyor anca yumurta toplama gününde belli oluyor inşallah hepsi kaliteli ve doludur inşallahkızlar kontrolde doktorum toplam 6-7 folikül görmüştü. Yani yumurta toplanacağı zaman ancak 7 yumurtam olacağı anlamına mı geliyor bu
Insallah guzel sonuclar alırsın canm benım burayada yaz yarın merak ederım
Günaydin canim ne yaptılar aradılar mi seni bugün?Edıyorum canım hepımıze edıyorum sen naptın test ne zaman
Bezelye yemeği yap bol bol ye tam mevsimi o baya rahim kalınlaştıriyor hem bı zararida olmaz bide ben yemedim ama brokoli karnabahar ve barbunya da kalınlaştiriyormusBugün gittim kontrole. 6.5 olmuş kalınlık uygun değil haftaya salı tekrar gideceğim. Estroferme devam dedi
Evet canım aradılar 5 tane dollenen vardı devam edıyorlarmıs bırtanesı bugun dondurdular dıger dort taneyı besıncı gune goturmeye calısıcıklar bakalım cumartesı bellı olucak Allahım hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah ya aradıkları zaman sankı kalbım durucakGünaydin canim ne yaptılar aradılar mi seni bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?