- 14 Nisan 2021
- 485
- 226
- 53
- 27
- Konu Sahibi 44Malatya44
-
Özgüç hoca sanırım :) bence de bu süreçte doktor tabiki önemli ama laboratuvar ve embriyolog daha da önemliBen de Kayseri Memorial de tedaviye başlayacagim ama doktorum farkli. Önemli olan labaratuvar diyolar
Carsamba günü kacinci gün olmus olacak. Opu genelde kacinci gün yapiliyo acabaKızlar lütfen dua edin çarşamba günü yumurta toplama yapılacak çok heyecanlıyım Rabbim inşeallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize
Öncelikle hayrlı uğurlu olsun.umarım rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat olucaksa nasip etsinKızlar ben transferimi oldum 4. Gün embriyosu grade 1 dedi. İyi kaliteymiş. Diğerini de dondurdular. Çok heyecanlıyım. 28 Temmuz kan günü. Nelere dikkat ediyorsunuz bu süreçte? %50 tutma ihtimali verdi bu arada:/
Kendini çok yorma evin içinde hafif yürüyüşler hafif işler yapabilirsin özellikle ilk 4 gün daha dikkat et kendine. Ayakta çok kalma. Karın için basıncı yaratma. Kabız kalma . Sıcak su ile duş alma . Ben ilk 3 gün duş almadım Rahmi gevşetmemek adına ama merkez ilk gün bile alabilirsin dedi Bol su iç . Belirti arama. Kendini her iki sonucada şimdiden hazırla.Kızlar ben transferimi oldum 4. Gün embriyosu grade 1 dedi. İyi kaliteymiş. Diğerini de dondurdular. Çok heyecanlıyım. 28 Temmuz kan günü. Nelere dikkat ediyorsunuz bu süreçte? %50 tutma ihtimali verdi bu arada:/
Benim kasıklarım çok ağrıyor canım. Yani progestan beni mahvetti hele o fitil. Açıkçası uzanıyorum öyle zaten sigarada içmiyorum bu süreçte kafamı hiç toparlayamıyorum sürekli uyutuyor sigarasızlık. Bugün de ara ara tek taraflı kasık ağrısı başladı. Belirti değil biliyorum da progestan işteKendini çok yorma evin içinde hafif yürüyüşler hafif işler yapabilirsin özellikle ilk 4 gün daha dikkat et kendine. Ayakta çok kalma. Karın için basıncı yaratma. Kabız kalma . Sıcak su ile duş alma . Ben ilk 3 gün duş almadım Rahmi gevşetmemek adına ama merkez ilk gün bile alabilirsin dedi Bol su iç . Belirti arama. Kendini her iki sonucada şimdiden hazırla.Rabbim bize neyi nasip ederse öyle olur bunu unutma. Tutun derse tutunacak. Bizim yapabileceklerimiz kısıtlı.
Herkesin yumurta büyümesi farklı oluyor benim 14 gün oluyor döngümün regle gittimCarsamba günü kacinci gün olmus olacak. Opu genelde kacinci gün yapiliyo acaba
Kaçıncı deneme idi? Üzülmeyin gecikiyorsa güzellesiyordur.Kızlar 5.gun dondurulmus embriyo transferim 8.temmezda olmustu bugun Transfer + 7.gunumdeyim dayanamadim bugun kan verdim negatif cıktı
İlk deneme idiKaçıncı deneme idi? Üzülmeyin gecikiyorsa güzellesiyordur.
Canım değer tamamen sıfır mı çıktı yoksa bekle iki gün sonra tekrarla erken yapmışın kanıİlk deneme idi
Hiç kendini dinleme. Progestana bağlı ağrılar şişkinlikler olabilir bı sürü ilaç kullanıyoruz bu süreçte çünküBenim kasıklarım çok ağrıyor canım. Yani progestan beni mahvetti hele o fitil. Açıkçası uzanıyorum öyle zaten sigarada içmiyorum bu süreçte kafamı hiç toparlayamıyorum sürekli uyutuyor sigarasızlık. Bugün de ara ara tek taraflı kasık ağrısı başladı. Belirti değil biliyorum da progestan işte
Evet hastane referans degeri 2,5 altinda gosteriyor bundan sonrada olmaz heralde pozitifCanım değer tamamen sıfır mı çıktı yoksa bekle iki gün sonra tekrarla erken yapmışın kanı
Belli olmaz yine sen 10.gün bir daha baktır benceEvet hastane referans degeri 2,5 altinda gosteriyor bundan sonrada olmaz heralde pozitif
Teskkur ederimBelli olmaz yine sen 10.gün bir daha baktır bence
Hafif ağrınızın olması normal aşırı bı ağrı beklenmez. Ohss olma ihtimaliniz var mı? Ondan bu kdr çok ağrınız olabilir yarın devam ederse mutlaka doktorunuza danışın. Muayene olunKızlar opudan sonra çok ağrınız oldu mu ben çok kötüyüm
Dün nefes alamıyordum bugün iyiyim biraz 13 yumurta toplandığı için doktor ağrı normal dediHafif ağrınızın olması normal aşırı bı ağrı beklenmez. Ohss olma ihtimaliniz var mı? Ondan bu kdr çok ağrınız olabilir yarın devam ederse mutlaka doktorunuza danışın. Muayene olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?