Temmuzda tüp bebek olacak olanlar.

Kızlar ben transferimi oldum 4. Gün embriyosu grade 1 dedi. İyi kaliteymiş. Diğerini de dondurdular. Çok heyecanlıyım. 28 Temmuz kan günü. Nelere dikkat ediyorsunuz bu süreçte? %50 tutma ihtimali verdi bu arada:/
Öncelikle hayrlı uğurlu olsun.umarım rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat olucaksa nasip etsin .

Kızlar ben transferimi oldum 4. Gün embriyosu grade 1 dedi. İyi kaliteymiş. Diğerini de dondurdular. Çok heyecanlıyım. 28 Temmuz kan günü. Nelere dikkat ediyorsunuz bu süreçte? %50 tutma ihtimali verdi bu arada:/
Kendini çok yorma evin içinde hafif yürüyüşler hafif işler yapabilirsin özellikle ilk 4 gün daha dikkat et kendine. Ayakta çok kalma. Karın için basıncı yaratma. Kabız kalma . Sıcak su ile duş alma . Ben ilk 3 gün duş almadım Rahmi gevşetmemek adına ama merkez ilk gün bile alabilirsin dedi Bol su iç . Belirti arama. Kendini her iki sonucada şimdiden hazırla. Rabbim bize neyi nasip ederse öyle olur bunu unutma. Tutun derse tutunacak. Bizim yapabileceklerimiz kısıtlı.

Benim kasıklarım çok ağrıyor canım. Yani progestan beni mahvetti hele o fitil. Açıkçası uzanıyorum öyle zaten sigarada içmiyorum bu süreçte kafamı hiç toparlayamıyorum sürekli uyutuyor sigarasızlık. Bugün de ara ara tek taraflı kasık ağrısı başladı. Belirti değil biliyorum da progestan işte

Kızlar 5.gun dondurulmus embriyo transferim 8.temmezda olmustu bugun Transfer + 7.gunumdeyim dayanamadim bugun kan verdim negatif cıktı

Hiç kendini dinleme. Progestana bağlı ağrılar şişkinlikler olabilir bı sürü ilaç kullanıyoruz bu süreçte çünkü rabbim hayrla sonuçlandırsın. Hobi olarak boyama elişi yapabilirsin bana çok iyi geliyor sayılarla boyama yapıyorum elişi örüyorum tavsiye ederim

Kızlar opudan sonra çok ağrınız oldu mu ben çok kötüyüm
Hafif ağrınızın olması normal aşırı bı ağrı beklenmez. Ohss olma ihtimaliniz var mı? Ondan bu kdr çok ağrınız olabilir yarın devam ederse mutlaka doktorunuza danışın. Muayene olun

Hafif ağrınızın olması normal aşırı bı ağrı beklenmez. Ohss olma ihtimaliniz var mı? Ondan bu kdr çok ağrınız olabilir yarın devam ederse mutlaka doktorunuza danışın. Muayene olun
Dün nefes alamıyordum bugün iyiyim biraz 13 yumurta toplandığı için doktor ağrı normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…