Temmuzda tüp bebek olacak olanlar.

Teşekkür ederim. Bana hiçbir şey demediler bu konuda. Sağolasın. Nasıl geçiyor bu arada sizin süreç?
Evet canım buz yap mutlaka. Yarın transfer var çok heyecanlıyım bugün geçmek bilmiyor, inş her şey yolundadır embriyolarım beni bekliyordur haftasonu kontrol edeceğim mutlaka dedi embriyolog ama bi haber gelmedi. Sen hangi aşamadasın şuan?

Bana pazartesi sabahtan opu yapilacak. Çok fazla karın bel ağrım var. Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin.

Amin inşallah. Çok korkuyorum opudan. Anestezi daha önce hiç almadım. Nasıl olacak süreç sonrası nasıl olacak çok ağrım olacak mı endişeliyim.
Hiç korkma hiç. Anlamıyorsun bile çok küçük bir anestezi bana sanki şekerleme yapmışım gibi geldi. zaten uyandırmadan önce de ağrı kesici falan yapıyorlar o yüzden ben çıkınca hiç ağrı hissetmedim. Sonrasında da hissetmedim hatta direk eve gelmeyip kahve içmeye gittik. Rahat ol yani canım :)

Ciddi misin? İnşallah benim de öyle geçer. Ben aşılama yaptığımda çok fazla ağrım oldu. O catalda beklerken kivrandim resmen. Rahim filmi gibi büyük bir basınç olmuştu. O günden beri hep bir korku var içimde.

Kalçadan kasa enjekte ediliyor o yüzden hastanede yaptırıyorum
Teşekkür ederim canım ben de öyle yapacağım muhtemelen 24 temmuzda ilk kontrolüm var şu an nedense aşırı stresliyim ağustosun ilk haftası 1-3 arası olacak her şey yolunda giderse transfer ben de o arada bir kaç gün deniz tatili yapmak istiyorym dikkat ederek günde 3 estrofemle basladım yan etkilerini okuyunca çok korktum sen kaç kez kullanmıştın acaba?sorduğumda doktor beyin protokolü böyle dediler..herkese bu şekilde veriyormuş

Ayy bn transfer oldum cumartesi transferden bir hafta önce estrofemi 4e yükselttiler hala da 4devam pozitif olur da kese görmeye gidersem o gün düşecekmiş o güne kadar bu şekil bni de en çok mahveden deltacortil kortizonlu bağışıklık baskılayıcı ağzımın içini kurutuyor ne kadar su içersem içeyim mahvediyor beni kullandığım ilaçlar çok fazla hayırlısıyla kolaylıkla güzel haberler alalım

Bağışıklık baskılayıcı neden verdiler canım hiç duymamıştım benim zaten genelde bağışıklığım düşüktür.biraz panik atak olduğum için ilaçlardan da korkuyorum yan etkilerini okuduğumda sinirim bozuluyor.inşallah hayırlı sonuçları alırız bir an önce

Canım embriyoda eşimizin spermi olduğu için onu vücut yabancı algılayıp atmaya çalışabiliyormuş onun için tutunmaya etkisi için veriyormuş her doktor aynı değil tabi seninki verir mi bilemiyorum

Canım embriyoda eşimizin spermi olduğu için onu vücut yabancı algılayıp atmaya çalışabiliyormuş onun için tutunmaya etkisi için veriyormuş her doktor aynı değil tabi seninki verir mi bilemiyorum
Aa anladım canım bilmiyordum inş işe yarar bana da embriyo glu yapalım dediler

4 yine iyiymiş benim şu an günde 6

Kızlar ben transferimi oldum 4. Gün embriyosu grade 1 dedi. İyi kaliteymiş. Diğerini de dondurdular. Çok heyecanlıyım. 28 Temmuz kan günü. Nelere dikkat ediyorsunuz bu süreçte? %50 tutma ihtimali verdi bu arada:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…