Temmuzda tüp bebek olacak olanlar.

Merhaba kızlar hepinizin tedavisi hayırla sonuçlansın inşallah 🤲 Allah kimsenin emeklerini boşa vermesin inşallah 🤲 🌸

Kızlar negatif sonuçtan ne kadar sonra 2.transfere hazırlanmalı bilginiz var mı???
Allah'ım seninde emeğini boşa çıkarmasın canım benim ilk olacak o yüzden pek bilgim yok maalesef inşaallah Rabbim kolaylaştırsin zorlaştırmasin İlk olmamış inşallah ikinci olur 🙏

Bol bol kabak cekirdegi tüket avakado falan yiyebilirsin kahve çay ve asitli içecekler paketli gıdalardan uzak dur bence bende bugün transfer oldum tazq transfer inşallah hepimiz icin herşey yolunda ve güzel ilerler 🙏
Ayyyy inş güzel sonuçlar aldırsın canım kaç yumurta toplandı senin? Bana tazede yapabilirim dondurulmuş da yapabilirim bakacağız dedi :/ ben tabi taze olsun istiyorum ama herşeyin hayırlısı o kadar bekledim bi kaç ay daha bekleyeceğim gerekirse

bende basladim tup bebek tedavisine butun tahlillerimiz yapildi benim amh yasima gore cok dusuk cikti insallah bi sorun olmaz suan vitamin takviyesi kullaniyorum adet olup tekrar gidecegim ve tup bebek icin ilaclara baslanacak temmuzda da transfer olur diye umuyoruz bklm insallah sonucu guzel olur bu surecte olan butun kadinlara Rabbim yardim etsin emekleri bosa cikmasin cok zor bir surecmis hem maddi hem manevi olarak

Merhaba bacım ben 17 sinde başladım adetin 2. Günü hergun gonolf 150 ml göbekten vurdum ayrıca d vitamini folik asit kullanıyordum salı günü bunların arasına cetrotide eklendi onuda bacaktan 2 gündür vuruyorum ve benim bugün son olacak hepsi attı birde catlatma iğnesi vutulacam yani ilaçlı ilerliyorum yarın gece 12 den sonra yeme içme yok dediler cuma günü sabah yumurta toplamı islemi yapılacak inşallah merak ettiğin bişey varsa seve seve yardımcı olurum
Ay ben bakıyorum herkese 150 175 verilmiş bana 225 verdi amh 1.77 ondan mı sizce kızlar

Bol bol kabak cekirdegi tüket avakado falan yiyebilirsin kahve çay ve asitli içecekler paketli gıdalardan uzak dur bence bende bugün transfer oldum tazq transfer inşallah hepimiz icin herşey yolunda ve güzel ilerler 🙏
Hayırlı olsun güzel haberlerinizi alırız inşallah tez vakitte bize de dua edin 🥰

Maşallah hepsi inşallah 5. Güne giderler valla sevindim senin adına bı kaç gün ağrın olur ve mutlaka idrarını falan sıkma inşallah herşey gönlünce olur 🙏🤲
Canım cok tesekkur ederım evdeyım dınlenıyorum evet bıraz agrım var hala ınsallah guzel kalıtelı yumurtalardır yarın arıycaklarmıs bakalım 🙏

Ay ben bakıyorum herkese 150 175 verilmiş bana 225 verdi amh 1.77 ondan mı sizce kızlar
Canım merhaba benımde amh1.5 du bende 200 doz vuruluyorum ve extra yanında merıofert dıye bır ıgnemde vardı telaş yapma doktorun en ıyısını bılır bende bugun opu oldum hatta ınsallah guzel gelısır yumurtaların🙏

Kızlarrrr bende bugün tüp bebek iğnelerine başladım. Cuma kontrol var taze transfer mi dondurulmuş mu olacak belli değil. Opu ya kadar ne yiyip ne içiyorsunuz kaliteli yumurtalar için önerileriniz var mı
Doktorum bana bır lıste vermıstı yemem gerekenlerı sanada soyleyeyım ınsallah yararı olur havuc kuru ıncır cıg badem cevız fındık arı sutu bal polen karısımı çörekotu avakado yesıl yapraklı sebzeler kırmızı meyve ve sebzeler çiğ kabak çekırdegı keten tohumu kırmzı pancar bunun gıbı seyler canım hespınden azar azar tuketmeye calıs ınsallah guzel yumurtaların olur 🙏

Ayyyy inş güzel sonuçlar aldırsın canım kaç yumurta toplandı senin? Bana tazede yapabilirim dondurulmuş da yapabilirim bakacağız dedi :/ ben tabi taze olsun istiyorum ama herşeyin hayırlısı o kadar bekledim bi kaç ay daha bekleyeceğim gerekirse
Benden 14 yumurta toplanmış 10 tanesi döllenmiş 1 tanesi taze transfer oldu gerisi dondurulmaya uygun değil dediler

Canım cok tesekkur ederım evdeyım dınlenıyorum evet bıraz agrım var hala ınsallah guzel kalıtelı yumurtalardır yarın arıycaklarmıs bakalım 🙏
Ay canım inşallah güzel haberler verirler inşallah hepsi dollenir hepsi güzel ilerler Rabbim yardımcın olsun bol bol dinlen kendini fazla yorma çok yere eğilme dikkatli ol

Şimdi herkesin vücut ve yumurta rezervine göre dozda iğneler veriliyor ben pcos olduğum için bana 150 vur Dediler önemli olan yumurta fazlalığı değil önemli olan kaliteli yumurtalar ilaçlara falan takılıp kendini strese sokma hep olumlu ve güzel düşün ki herşey olumlu ilerlesin Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏

Hayırlı olsun güzel haberlerinizi alırız inşallah tez vakitte bize de dua edin 🥰
Ederim tabi ki niye etmim kalbini hep ferah tut çünkü kalplerin tek sahibi Allah'tır o bizleri hiç bir vakit umutsuz bırakmaz inşallah en güzel müjdeleri en yakın vakitlerde alırsın bacim bu zamanlarda ne kadar güzel düşünüp mutlu hissedersek o kadar güzel ilerler sürecimiz 🤲💕

Kızlarrrr bende bugün tüp bebek iğnelerine başladım. Cuma kontrol var taze transfer mi dondurulmuş mu olacak belli değil. Opu ya kadar ne yiyip ne içiyorsunuz kaliteli yumurtalar için önerileriniz var mı
Tarçın, bal, çörek otu. Çörek otunu kavur robottan çek bal ve tarçınla karıştır macun gibi. Her gün bir kaşık yedim ama ben bunu yumurta toplama ignelerinden önce yaptım. Ona rağmen sonrasında çok faydasını gördüm. İnanılmaz yumurtaya faydası var. Bir de turuncu sebze meyveler. Avokado, ceviz, badem, kabak çekirdeği, armut ve nohut çok faydalı.

bende basladim tup bebek tedavisine butun tahlillerimiz yapildi benim amh yasima gore cok dusuk cikti insallah bi sorun olmaz suan vitamin takviyesi kullaniyorum adet olup tekrar gidecegim ve tup bebek icin ilaclara baslanacak temmuzda da transfer olur diye umuyoruz bklm insallah sonucu guzel olur bu surecte olan butun kadinlara Rabbim yardim etsin emekleri bosa cikmasin cok zor bir surecmis hem maddi hem manevi olarak
Amin canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın tedaviden.

Merhaba kızlar hepinizin tedavisi hayırla sonuçlansın inşallah 🤲 Allah kimsenin emeklerini boşa vermesin inşallah 🤲 🌸

Kızlar negatif sonuçtan ne kadar sonra 2.transfere hazırlanmalı bilginiz var mı???
Eğer rahimde ve yumurtalıkta 1 problem yoksa herşey normalse diğer adet döneminde 2. Transfere başlar

Back
X