Temmuzda tüp bebek olacak olanlar.

Doktorum bana bır lıste vermıstı yemem gerekenlerı sanada soyleyeyım ınsallah yararı olur havuc kuru ıncır cıg badem cevız fındık arı sutu bal polen karısımı çörekotu avakado yesıl yapraklı sebzeler kırmızı meyve ve sebzeler çiğ kabak çekırdegı keten tohumu kırmzı pancar bunun gıbı seyler canım hespınden azar azar tuketmeye calıs ınsallah guzel yumurtaların olur 🙏
Canım bunları transfer öncesi için mi vermişti opu ya kadar olan süreçte yoksa transferden sonrası için mi ye dedi bilmiyorum bende düzenli beslenmeye başladım şu çörek otunu herkes söylüyor

Canım bunları transfer öncesi için mi vermişti opu ya kadar olan süreçte yoksa transferden sonrası için mi ye dedi bilmiyorum bende düzenli beslenmeye başladım şu çörek otunu herkes söylüyor
Opu oncesı vermıstı canım bırazdaha belkı kalıtelı yumurtalar cıkar dıye sanada şifa olur ınsallah🙏

Hiç belli olmaz canım niye öyle düşündün gidedebilir 5. Güne. Kaçıncı gün bugün? Ayrıca 3, gün de tutan bir sürü insan var içini ferah tut
Bugun ıkıncı gun canım yarın arayıp haber verıcek şuan döllenen 5 adet sayı az olunca ınsan ıster ıstemez umutsuzluga kapılıyor 🥹

Bugun ıkıncı gun canım yarın arayıp haber verıcek şuan döllenen 5 adet sayı az olunca ınsan ıster ıstemez umutsuzluga kapılıyor 🥹
Hiç umutsuzluğa kapılma canım. Ben burada 53 yumurtada 1 döllenen ama o da tutmayan ya da sadece 1 tane 3. Gün embriyosu olusup hamile kalanların yorumları okudum.
Pes etmek yoook :KK19:

Ah canım sorma benim de başıma gelenleri 23mayıs transfer olcktm hazırlığa girdim filan tam 20sinde hastalandım kusma ishal serum taktılar transfere üç gün vardı o yüzden kana bakılsın dedim crp 72olmuş doktorum iptal etti çok yüksek dedi duphaston başlattılar diğerlerini kestiler derken hormonlar şaşırdı tabi adet oldum ilaçtan sonra ama sol tarafımda kist olmuş geçen ay 21günlük ilaç başlandı tedavi bir ay daha ertelendi derken şimdi tekrar başladım Allah nasip eder de bi şey çıkmazsa Temmuz 11 12gibi transfer 🤲
Geçmiş olsun canım ama üzme kendini embriyon var hazırda en sıkıntılı dönem ölü ve öncesi bence. İnşallah en kısa sürede kavuşursunuz hem sağlığına hem bebisime 😍

Neden böyle bı kanıya vardın neden gönlünü karrarttin ki hiç bişey belli değil burda 25.30 yumurtası iyi kalite diye toplanıp bı tane bile döllenme olmayan emriyosu olusmayan insanlar var bence çok kötü bi sayı değil zaten sana gerekli olan 1 tane iyi kalite olması inşallah Allah'ın izniyle güzel sonuçlar alacaksın umutsuzluğa kapılma lütfen 🤲

Benim 20 yumurta toplandı 3.gün 2 adet donduruldu. Bu haberi aldığımda çok ağladım çok kötü oldum. Ama Rahim dinlendirme süresinde okadar şükrettim ki 2 tane şansım var diye. Hormonların etkisiyle biraz daha duygusal olunuyor. Ağla gül kendini kasma ama umudunu asla yitirme. Biz savaşcı anneler olacağız 😙

Neden böyle bı kanıya vardın neden gönlünü karrarttin ki hiç bişey belli değil burda 25.30 yumurtası iyi kalite diye toplanıp bı tane bile döllenme olmayan emriyosu olusmayan insanlar var bence çok kötü bi sayı değil zaten sana gerekli olan 1 tane iyi kalite olması inşallah Allah'ın izniyle güzel sonuçlar alacaksın umutsuzluğa kapılma lütfen 🤲
Insallah canım benım beklıyorum bakalım heycanlıyım yarın ne dıycek embrıyolog Allah yardımcımız olsun hepımızın🥹🙏

Benim 20 yumurta toplandı 3.gün 2 adet donduruldu. Bu haberi aldığımda çok ağladım çok kötü oldum. Ama Rahim dinlendirme süresinde okadar şükrettim ki 2 tane şansım var diye. Hormonların etkisiyle biraz daha duygusal olunuyor. Ağla gül kendini kasma ama umudunu asla yitirme. Biz savaşcı anneler olacağız 😙
Canım haklısın valla extra bir duygusalım streslıyım engel olamıyorum ama ınsallah guzel seyler olucak sen naptın pekı bu ucuncu gun embrıyolarından transfer oldunmu

Canım haklısın valla extra bir duygusalım streslıyım engel olamıyorum ama ınsallah guzel seyler olucak sen naptın pekı bu ucuncu gun embrıyolarından transfer oldunmu

Benimde yarın kontrolüm var estoferm vermişti onu kullanıyorum şimdi. İnşallah hazırsa 8i gibi transfer olacak. Korku heyecan hiç bitmiyor valla 😇

Edıyorum canım hepımıze edıyorum sen naptın test ne zaman
Benim test 11 temmuzda benim opudan sonra alt karın ağrısı ve siskinligim vardı pazartesiden beri progestan dex vuruyorum göbekten dün birazcık göbeğe yakın mi vurdum kendimi mi sıktım bilmiyorum çok ağrım vardı onun dışında Ağrı var mı bilmiyorum inan ki daha erken olduğu için belki belirti falan yokturdur bilemiyorum inşallah güzel sonuçlanacak ona inanıyorum 💚🌾

Back
X