Temmuzda tüp bebek olacak olanlar.

Benim test 11 temmuzda benim opudan sonra alt karın ağrısı ve siskinligim vardı pazartesiden beri progestan dex vuruyorum göbekten dün birazcık göbeğe yakın mi vurdum kendimi mi sıktım bilmiyorum çok ağrım vardı onun dışında Ağrı var mı bilmiyorum inan ki daha erken olduğu için belki belirti falan yokturdur bilemiyorum inşallah güzel sonuçlanacak ona inanıyorum 💚🌾
Valla canım benımde agrım var hala opudan sonra gecmedı hala sancı gırıyo ınsallah cektıgımız cefaların sefasınıda süreriz bırgun ınsalah bebısın sana tutunur 🥹🙏🤍

Geçmiş olsun canım ama üzme kendini embriyon var hazırda en sıkıntılı dönem ölü ve öncesi bence. İnşallah en kısa sürede kavuşursunuz hem sağlığına hem bebisime 😍
Çok şükür bi sıkıntım kalmadı amin canım sağ ol umarım sen de iyileşirsin de sonrasında güzel bi haber verirsin bizlere 😍🤲

kızlar kontrolde doktorum toplam 6-7 folikül görmüştü. Yani yumurta toplanacağı zaman ancak 7 yumurtam olacağı anlamına mı geliyor bu

kızlar kontrolde doktorum toplam 6-7 folikül görmüştü. Yani yumurta toplanacağı zaman ancak 7 yumurtam olacağı anlamına mı geliyor bu
Yeterli buyukluge gelen butun folikukler toplaniyor icinden kac tanesi dolu cikacagi belli olmuyor canim. Insallah hepsi dolu cikar

Kızlar sizlerin bebisler kaçıncı gün emriyosuydu ? İnşallah bu yorucu yolda hepimiz müjdeli haberlere kavuşuruz Rabbim kolaylaştırsin inşallah 🙏🤲🌾

Günaydin canim ne yaptılar aradılar mi seni bugün?
Evet canım aradılar 5 tane dollenen vardı devam edıyorlarmıs bırtanesı bugun dondurdular dıger dort taneyı besıncı gune goturmeye calısıcıklar bakalım cumartesı bellı olucak Allahım hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah ya aradıkları zaman sankı kalbım durucak🥹🙏

Back
X