- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
- Konu Sahibi Prensescann
-
Konuyu lütfen bir daha okuyun konu sahibi aptal beyinsiz davrandığını falan söylememiş yani ortada bir hakaret falan yok. Sadece aptal ve beyinsiz bir insan gibi davranıyor diyerek burada kendi yorumunu yapmış. Temizlikçi kadına böyle birşey söyleyen yok yani
Bilmiyorsak sormazsın kardeşim ne bu atarli haller hayret birşey yaHepiniz çok iyi biliyorsunuz , nasıl davrandığını görmeden beni anlamanızı beklemekle hata ettim , siz nasıl hallediyorsunuz diye soruyorum , olay bu
AhahahahhÇarp ağzına bi tane düzgün silsin!
Onlar da direk hakaret etmiş olmayayım diye kıvrılmış sözlerAyni konuyu okumadik mi anlamadim ki
Kadin hakaret etmiyor, aptal ya da beyinsiz demiyor, aptal beyinsiz bi insan gibi davraniyor diyor. Yorumlarda da belirtmis, anladigina eminim ama iş yapmasin diye anlamamis gibi salak numarasi yapiyor diyor
Bayana hakaret etmeden de sorabilirsiniz.cok terbiyesiz bi şekilde anlatmışsınızHepiniz çok iyi biliyorsunuz , nasıl davrandığını görmeden beni anlamanızı beklemekle hata ettim , siz nasıl hallediyorsunuz diye soruyorum , olay bu
Kivrilmis sozler falan degil anlatilmak istenen “surayi da temizle diyorum anladigina eminim ama sirf anlamamis gibi yapmak icin aptal numarasi yapiyor”Onlar da direk hakaret etmiş olmayayım diye kıvrılmış sözler
Ben kendini hakaret etmeden anlatamayan insanlara güvenmem mesela, kim bilir kadına da nasıl davrandı
Saygılı konuşulması gerek her ne olursa olsun.
"Aptal gibi davranıyor tam bir aptal beyinsiz bir insan gibi , bana lütfediyor sanki ya , bu nasıl işini sevmemezlik, bu nasıl yüzsüzlük ya , iprendim nefret ettim"Kivrilmis sozler falan degil anlatilmak istenen “surayi da temizle diyorum anladigina eminim ama sirf anlamamis gibi yapmak icin aptal numarasi yapiyor”
Siz hic boyle bi insanla karsilasmadiniz mi?
Kivrilmis sozler falan degil anlatilmak istenen “surayi da temizle diyorum anladigina eminim ama sirf anlamamis gibi yapmak icin aptal numarasi yapiyor”
Siz hic boyle bi insanla karsilasmadiniz mi?
Annesinin prensesi olanlar hakaretin eleştirenler mi yoksa temizlikcisine hakaret edenlermiOff herkes de ne kadar annesinin prensesi oldu ya
Gereksiz duyardan içim çıktı yemin ederim
Okudugumuzu anlayamiyoruz ki daha, kadinin ustune yuklendiniz durdunuz
Yarım gün temizliğe 100 liraya geliyorlar, bir de üzerine yemek olacak, asgari ücrete kimse bu işi yapmaz.Kizlar beni biliyorsunuz,esimle bizim kavga sebebimiz temizlik düzen bende biktim bu temizlikcilerden,yrni eve tasindigimda tam zamanli,tam zamanli derken sabah 8 aksam 4 bir kadin alsam her gün.
Hem yemek yapsa,camasir yikasa,evi temizlese .mesela hergun temizlemeyecek
Ama her gun yemek yapcak.Kendi evi gibi yani
Izin de kullancak haftada 1 pazar mesela o gunde disardan yeriz.
Sizce nasıl olur asgari ucret versem? Çok mutsuzum. Bunu yapan var mi aranizda
Bizim burda 60 liraya geliyorlarYarım gün temizliğe 100 liraya geliyorlar, bir de üzerine yemek olacak, asgari ücrete kimse bu işi yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?