- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.116
- 748
- Konu Sahibi gixxer_600
O evet..maalesef daha iş bulamadım..iş bulana kadar elim mahkum..
Eşi kızmıyor mu ya, yengeyi gazlayın ona artistlik yapamaz bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O evet..maalesef daha iş bulamadım..iş bulana kadar elim mahkum..
Kaka kalıntısı mi yok artık gerçekten benim erkek kardeşim 20 yaşında biraz uzun kalsa tuvalette kokuttum diye mahcup olur çamaşır suyuyla tuvaleti fırçalayıp yıkar çıkar. Ne diyeyim bilemedim çok zor.Abim..bende bu evden gidebilmek için dua ediyorum gece gündüz..WC konusu ayrı,banyo konusu ayrı…bıktım artık…WC’de kaka kalıntıları,banyoda giderin etrafında kir kalıntıları..lavabo ve çevresinde sakal kıl tüy…temizlikçi abla 10 günde bir geliyor e onun gelişini beklersem ohooo…mecbur ben yapıyorum
Hurma ile tatlandırdığım kurabiyeleri eşim yemişti, sonra ona yaptım yemedi tabi.Ya bi üyenin eşi vardı evdeki çocuğun buzlukta saklanan kurabiyelerini bile yiyordu, umarsızca ardını düşünmeden ,bu abi de o familyadan heralde valla çok sinir bozucu, bebeğinki tatsız tuzsuz olur pisboğaz onu da mı kaşıklıyor
Evet doğru hatırlıyorsunuz.O günden bugüne değişen hiçbir şey olmadıÇok can sıkıcı. Yanlış hatırlamıyorsam abiniz hep inkar ettiği için bir ara mutfağa kamera koyacaktınız
Maalesef ne kadar uyarırsanız uyarın dikkat etmeyecek. En iyisi yemekleri az yapın, ertesi güne kalmasın. Buzdolabındaki şişelerden su içmeyin, buz küpleriyle idare edersiniz
Okurken istemsizce tebessüm ettim. Çok hoş betimlemişsiniz.Sağlık kontrolüne girdi karaciğer yağlanması dışında bir sorunu çıkmadı..Pisboğazlık (kendisi söyler) huyu var..Bir gün abur cubur dolabı boşken az daha benim muhabbet kuşlarının krakerini yiyecekmiş o kadar gözü dönmüş..Gofret gibi paketlenmiş krakerlerdi,abur cubur sanıp açmış kendisi söylemişti
Yarım buta kurban olayımKoca kişisi çok sorun değil, abi kardeş yapsa kızarım ama kim olursa olsun sabah kalkıp tezgahta yarım but görsem kavga çıkartırım, yemedim bari çöpe at, arkandan toplamak zorunda değil kimse.
Okurken sinir oldum, eş olsa kavga eder kafasına fırlatırım o butu öğretirim ama abi olunca bir şey diyemiyorum. Eşine Allah sabır versinYarım buta kurban olayımdolabın tutma yerinden,yerdeki paspastan,tezgahtan,kalebodurdan kurumuş şekerpare temizlediğimi bilirim..
Ooofff küçük saklama kabı mı?Bayılır.Salona alıp kaçıp koltukta yemek için ideal.Küçük saklama kaplarından alın. Her çeşitten o kaplara yiyeceği kadar doldurun . Dolabın en görünen yerine koyun.
Diger yemekleri de dolaba ne ile koyuyorsunız alttan başlayarak üste doğru iki tur atarak koli bantı ile bantlayin..
Aklıma böyle bir fikir geldi. Bu kadar bezmiş olsam ve konuşmadan anlamiyorsa sanırım bunu yapardım.
Meyve sularından ve dondurmalardan da kendinize ayırıp buzlugun , dolabın en arka taraflarına saklayin.
Muhabbet kuşlarımın krakerini gofret sanıp açmışlığı varBu adamdan yemek saklayamazsınız bence baksanıza rahatsız etmese paketli bulaşık deterjanı yiyecek![]()
Evet erkek..Başka birisi yapıyormuş gibi anlattığımda “Iyy ne iğrenç..” demesi bitirmişti beni..Bu kişi kesin erkek. Benim dayımda öyle, tiksindim şu an Allah sabır versin birde uyarsan inatla yapıyorlar gelde delirme
Muhabbet kuşlarımın krakerini gofret sanıp açmışlığı var![]()
Ooofff küçük saklama kabı mı?Bayılır.Salona alıp kaçıp koltukta yemek için ideal.![]()
Zaten bazen bebeğin küçük tencerelerine saldırıyor sanırım bir gün patlama noktam bu olacakBence yemekleri 2 ye bölün.. üst rafa kolay ulasabilecegi yere kucuk kaplara onun yiyecegi kadar koyun en alt rafada buyuk tencerelere ayırin..kolay ulasamasinben olsam sanirim böyle yapardim.. hatta ust rafa gece acikirsan diye yemek ayirdim onlari yiyebilirsin derdim.. bu arada sinir olmakta cok haklisiniz ben olsam delirirdim..
Bebek emiyor hala,annesiyle yatıyor.Bu da orda rahat edemiyormuş (nasıl TVyi açıp mutfağı salona yığabilir)salonda niye uyuyor.kendi evi değilmi abinizin?
eşide mi tepki vermiyor bu davranışlarına?Bebek emiyor hala,annesiyle yatıyor.Bu da orda rahat edemiyormuş (nasıl TVyi açıp mutfağı salona yığabilir)
Anne baba yok ev onun evi…bazen bulaşıklıkta bilerek tabak çatal vs bırakıyorum bulaşıklık dolabın yanında ama çekmeceyi (çocuk için kilit takılı onu açmaya üşenmiyor) açıp kaşık alıyor duyuyorum yattığım yerden bazenEvde ebeveynleriniz yok mu? Onlara anlatıp yardım isteseniz? Bağırsın çağırsın korkmayın soğuk kanlı olun. Görüyorum, biliyorum senin yaptığını ve yeme içme demiyorum sadece bir tabağa al, bu şekilde olmaz diyorum diye anlatın. Daha olmadı tabak bırakayım tezgaha ona al da ye lütfen abicim rica ediyorum vs gibi konuşsanız? Çünkü ikna etmekten başka çaresi yok bu işin. Buzdolabına asma kilit taktıramayacağınıza göre! Dediğim gibi anne baba varsa onlar da bastırsın hepimiz biliyoruz bu durumu, böyle rahatsız oluyoruz diye! Siz bir süre ısrarla tezgaha ya da dolabın hemen yanına tabak çatal filan bırakın