Tenimin rengi yüzünden alay konusu oluyorum :(

xoxzlemmm85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
37
0
86
İstanbul
Arkadaşlar merhabalar öncelikle..Benim sorunum tenimin renginin çok beyaz olması. Nasıl tarif etsem size bembeyazım ya aynen süt gibiyim. Sokakta yürürken bile omuzlarım kızarıyor o derece. Arkadaşlarım benimle dalga geçiyor bu kadar beyaz olduğum için. Biraz yansana ne kadar beyazsın diyor herkes. Ama ben yanamıyorum ki ıstakoz gibi kızarıyorum sadece. Elbise bile giysem yakışmıyo sanki bacaklarım bembeyaz, çekiniyorum giymeye. Küçüklüğümden beri aynı sözleri duyduğum için artık takmıyorum ama yine de anlarsınız ya insanın canı sıkılıyor işte. Esmer olmamak suç mu yani? lütfen siz nasıl düşünüyorsunuz bana söyler misiniz, insanların benle alıp veremediği ne :çok üzgünüm:

Bir de evleneceğim zaman kendimi düşünüyorum da bembeyaz gelinlikle ben.. Heralde gelinlikte hiç görünmem,kaybolurum içinde

ay neler kurcalamışsın ya
dert mi bu şimdi?
herkes olduğu gibi güzeldir bence Allah ın yarattığıyle güzeldir diyorum
bende bembeyazım .. bu sene denize gitmedim daha bi beyazım gecenlerde arkadasım gördü aa bembeyazsın dedi bende ki cvp da bu BU SENE BEYAZ TEN MODAYMIŞ :)))

yok güzelim hiç takma derim
bende beyazım
bence takılacak birşey değil.
benimde çillerim var
bir ara onlara takmıştım
mutlu değildim onlar yüzünden.
ama geçti
gelinlik sana çok yakışacak bence.

tatlım hiiiç ipleme milleti çekemiyolar :smiley-cool:
beyaz tenli kadınlar her zaman kıskanılmıştır.
öyle ki dünyanın bir cok yerinde beyazlık soyluluk göstergesidir
bugun cin'de yazın sıcaginda bile uzun kollu kiyafetleri tercih ediyo kadınlar
ayrıca yüzlerini de peceye benzer bisiyle gunes isiklarindan koruyolar :içelim:
ha çoook rahatsızsan bu durumdan güneş altinda yanmani tavsiye etmem cunku cildinin hassas olması muhtemel
bronzlatici mendillerden yada spreylerden al
hem siritmayan dogal bir bugday tene sahip olursun, hem de gunes isinlarina göre cok daha az zararlı
öpüldün Şeniz

insanları bazen anlamıyorum yüzyılardır zencilere iki sınıf muamelesi yaptılar şimdi ise esmer bir tene sahip olabilmek için para harcıyorlar bu işte bir terslik yok mu.. ayrıca kafana takma nicole kidman sırf yanmamak için denize bile dalgıç kıyafetiyle giriyo ve asla güneşlenmiyoo. aman aman bee yaşasın süt beyazlığı kardeşliği

canım seni çok iyi anlıyorum, yazını okurken inan yüzümde kocaman bir gülümseme oluştu, neden mi? bak benim tenimde önceden beyazdı ve zaman ilerledikçe aynen senin gibi kızara kızara rengimi koyulaştırdım, şimdi ne yapıyorum bir sor: maskeler, kremler vs.vs. uğraşıyorum ki tenimin rengi biraz olsun açılsın... o yüzden lütfen kafana takma bunları, günün tadını çıkar, sana bunları söyleyenler inan sana imrenenlerdir, kıyafet konusunda da nacizane tavsiyem aşırı kontras oluşturacak renkler giyme, :teselli:

hepsi bu kadar iştee..... mutluluklar canım yerimseniben

canım kimseyi sallama ya.en kötü ihtimal gidersin bırkaç seans solaryuma oda olmadı artık spreyler kremler var.neolcak yanı.hadı oda olmadı makyajını yaparken koyu renklı fondeten kullan.fıstık gibi olursun.milletin dediğine bakma sen..

Kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız ve destek olduğunuz için a.s. Ama inanın biri sizi ilk gördüğünde aman ne kadar beyazsın deyince insan kendini garip biriymiş gibi hissediyor. Bundan sonra zerre takmıcam öyle insanları :dance:

bitanecimm kaymak gibisin daha ne istiyorsun...kimsenin dediğine aldırma,takma kafana...emin ol gelinlikte çok hoş olacaktır...önemli olan senin bu halini sevmen,başkalarının ne dediği değil...ağzı olan konuşuyor işte...
sevgiler...

Çok gereksiz bir kuruntu örneği..:1closedeyes:

Tenimin rengi beyaz?????? Allah allah..

Bronzlaşma açısından sorun yaşıyorum, anında suratımda tüp gaz patlamışa dönüyorum diyorsan tamam da, onun haricinde niye sorun olsun ki..?CADIARZU

Bronzlaşmanın da yolları var beyaz tenliler için..

Hiiiiç üzerinde durulacak bir konu değil..Bunla da dalga geçilir mi anlamadım...:uhm:

Boşver tatlım..Bebeksi beyaz bir ten ..ne güzel işte..:lepi:

en iyisini yaparsın :içelim:
makyaj yapmıyorsan şayet nacizane tavsiyem; şeker pembe tonlarda bi allık ve rimel kullanmanın yüzüne renk katacagidir. Şeniz

Bende çok beyazım arkadaşım, kendini bence bu halde daha iyi hisetmen lazım, biz bronzlaşıp esmer olabiliriz ama herkez biizim gibi beyaz olamazsengözlerimebaksanab

Canım esmer ten, beyaz ten ikiside ayrı güzeldir bence a.s
Ben de beyaz tenliyim yani çok beyaz değil, ama nasıl anlatsam bi garip yeşil mi desem ne desem :roflol:
Yani anlayacağın yüzümün rengi çok soluk :1no2:
Boşver takma ne derlerse desinler...
Tenimi kıskanıyorlar de geç sengözlerimebaksanab

Delimisin canım yaaayerimseniben Bak Nicole Kidman dışarı çıkarken bile koruyucu sürüyor rengi değişmesin diye,ne kadar güzel porselen gibi teninin rengi:asigim: Çok rahatsız oluyorsan bronzluk veren pudralardan kullan yüzüne,vücudun içinde otobronze uygun olur sanırımCADIARZUa.s.:1hug:

Ah be güzelim derdin, teninin rengi olsun. Bende beyaz tenliyim ama sorun etmiyorum. Dalga geçenlerle sende dalga geç. Hiç böyle bir şey kafaya takılırmı? Salla gitsin.

neden garıp hıssedıyosunku bızım ayrıcalıgımız var cekemıyolar bızı kıskanıyolar:dilcikar: ben beyaz olmaktan memnunum :lepi:kendıne baksın onlar:mymeka:

Bunun için üzülünürmü tatlım
bembeyaz pamuk şekeri gibisin işte daha ne istiyosun
yalnız tavsiyem gündüzleri güneş koruyucusuz çıkma dışarı
beyaz tenli olduğun için teninin hassas olma ihtimali çok yüksek
birde allık ve rimel sür ayrıca saç renginide koyu kahve tonları yada bakır kızıl karışımında tutarsan çok hoş olur benim nacizane fikrim tabi tatlım yakışacağını düşündüğümden söledim.. sevgiler..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…