Tenimin rengi yüzünden alay konusu oluyorum :(

sende yavaş yavaş yüksek korumalarla yan sonuçta hep kızarık kalmıycaksın ve tenin güneşe yavaş yavaş alışacak bu kadar soruna ederek üzüleceğine bence tenini güneşe alıştır azar azar güneşlen bak seneler geçtikçede tenin renk alır.

ya takma kafana valla bence erkekler beyaz sever ben seniz kadar beyaz değilim ama eerkek arkadaşım beğeniyor arkadaşlarım kıskanıyor boşver keyfini çıkar nadir insanlarsınız

bencede kafani takma..hemde erkekelr en cok beyaz tenli bayanlardan hoslandigi ortaya cikmistir yani..cünkü onlar temizligin vede safligin sembolü oldugu icin...hiic takma..istersen biraz allik sürersin bide rimel bitmistri ynai..senle dalga gecerlersede sakin altta kalma...söyle dalga gecer gibi bi bakis at,gülümse vede de ki"ne olmus...herkes esmer olur,ama beyaz tenli olamazşakkıdıhemde ben halimden cokda cok memnunun de"..tamam mi tatlim..kafani böyle seylere takma....sagliklisin ya ona sükret bence..

canım ya sende bulmuşsun da bunuyorsun ya kapkara bışey olsaydın o zamanda ne kadar esmersın dıceklerdı bunudamı kafana takıcaktın lutfen halıne şükret ya allah korusun sakat (kesınlıklekınamıyorum) falan olsaydın...:1ninca:

Arkadaşların yazdıklarına hak veriyorum bende beyaz tenli bir kişi olarak beyaz tenli olmak bir ayrıcalık diyorum:)eskiden bende senin gibi elbise veya etek giydiğimde bacaklarım bembeyaz sırıtıyor gibi gelirdi şimdi gayet memnunum birde evlenince gelinlikle nasıl olacak demişsin,ben straplez bir gelinlik giymiştim birde bembeyaz ten süper oldu,herkes çokgüzel bir gelin olduğumu söylemişti işte böyle:)kendine bu kadar dert edilmeyecek bir konuyu dert ediyorsun.

Ya ben!Aynıyım seninle aynı sorunum var her gören beyazsın beyazsın!Yanamıyorum bişi yapamıyorum markete bile gitsem kollarım kıpkırmızı oluyo! dekolte falan giydiğimde krem kutusuna düşmüş gibi baştan ayağa boyalanıyom napim!

canım benim neden böyle dedin ya...
bende buğday-esmer tenliyim inan tenimin senin gibi açık olmasını isterdim...benneyaptımki
insanoğlu işte hiçbişeyden mumnun olmuyor :roflol:
beyaz ten o kdar güzel ki insanın yüzünde nur var gibi duruyor çok imrenmişimdir beyaz tenlilere...a.s
hepsi değil ama bazılarıda kıskançlıktan söylüyor beyaz tenlilere olumsuz yorumlarını(arkdaşın gibi) inan bana...kendimden biliyorum :roflol::roflol::roflol::roflol:
sorun etme canım ya..ahhh ahhhhh bende de olsa da bende şikayet etsem....:çok üzgünüm:
kaymak gibisin kaymak yerimseniben

Canım benim, ben zaten bu durumu kafama takıp çok dert etmiyorum. ben kendimi böyle kabul ediyorum beni seven de böyle sevsin, sevmiyorsa da sevmesin yani. ama insanlar beyaz olduğum için şok geçirmiş gibi yüzüme bakınca sinirlerim zıplıyo yani elimde değil..

canım herkes beyaz olamaz ama esmerlesebılır.bence beyazlıgının kıymetını bıl.mak maykıl ceksın bıle beyaz olacam dıye ne hallere gırdı.yerınde olmak ısteyen bırcok ınsan var emın ol.bencede senı kıskanıyorlar .halınden cok sıkayetcıysen gıt bı solaryuma.

bence şok geçirmekten değil kıskançlıktan bakıyorlar yerimseniben

Canım benim yaa bunamı taktın:mymeka:..İnan hiç değmez..Sağlıklı olduğun için şükretmelisin tatlım...Teninde renk değişmeleri ya da egzama gibi yaralar vb. olmadığı için................
Herşeyin bir çözümü var şu hayatta yani Allah dermansız olanı bize vermediği sürece...
Düğünün olmadan önce solaryuma gidersin 1-2 ay önceden..Kararırsın olur biter..Zaten güneş ışıklarıda sağlıklı değil ha solaryum ha güneşlenmek..
Takma kafana bakimmmmmmmmmmmmm böle şeyleriiiklava:

ayy ben çok beğenirim beyaz tenli hatunları... bi de saç koyu oldu mu süper... güzel bir ruj sürersin al sana süper bir görüntü...

ben buğday tenliyim ve bronzlaşmak gibi bir isteğim de yok... hele güneşte bronzlaşmak aman aman... çok zararlı... güneş kremi sürmeden çıkma...

Şimdi deli misin diyecem ya :):)
Bende beyaz tenliyim ve inanılmaz memnunum.
Bence beyaz tenli bayanlar çok daha çekici ve güzel .:):)
Öyleki ben yanmaktan hiç hoşlanmam denize gittiğimde 30 faktörlük krem kullanıyorum yanmamak için.

Sende bana kalırsa hiç kafana takmaaaa :)

canım bence beyaz olmak çok güzek kıymetini bil
tabi seni bezdirmiş söylenenler ama inan beyaz tenli olmakta bir ayrıcalık
bende beyazım inan daha da beyaz olmak isterdim
sen hiiççç takma boşver salla gitsin ya​

canım asla kafan takma bu durumu benim annemde kaymak gibidir bembeyaz nolcakki ayrıca güzel bir saç rengi ve hafif makyajla süper olur beyaz ten....

Ben de senin kadar olmasam da beyazım ama halimden çok memnunum canım,bence hiç takma,keşke ben de senin kadar beyaz olsam:)

ayyy canım benim ne güzel bi derdin var senin coksekeriremsu
beyaz ten gibisi varmı yuzyıllardır asaletin simgesi olmus a.s
daha ne istiyosun solenenlere aldırma
bak bende beyaz tenliyim ama hala dahada beyaz nasıl olurum diye düsünüyom tatlicadiarzu
güneşe cıkmaya ödüm kopar en ufak bi kızarıklık bronzluk olcak diye :roflol:
güneş kremsiz sokaga adım atmam bakkala giderken bile o derece takıntı var yani :lepi:
beyaz ten her zaman makbuldur üzülme :1hug:

cnm bıraz bronz ol ozaman ,
loreal in bır de dove 'un ten rengı bronz gosterıcı kremlerı var normal buyuk marketlerde satılıyo 20 lıra,
loreal 22 sanırım dove 19.
normal vucut kremı ama ıcındekı pıgmentler sayesınde cılt tenı bı ıkı ton koyulasıyomus,
sürdüm ben elıme, ustunde dıyo kı duzenlı suruldugunde koyulastırır. ck guze l

bnmde tenım beyaz cok krem sürüp gunese yattım sımdı bronz gbıyım,
tamam gecıo2aysonra ama ıstersen solaryuma gır duzenlı gırınce koyulasırsın sorun kalmaz

nası ıstıyosan öle ol rahatsız oluyosan bıraz koyulastır tenını sıkma canını cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…