Tenimin rengi yüzünden alay konusu oluyorum :(

Kay yasindasin? Bak benimde tenim cok beyaz. Benim sinif arkadaslarim dalga gecerdi gülerdi resmen mobbing uyguluyordular hep agliyordum okulda. Bana neler neler diyordular iste peynir gibisin bembeyaz duvar gibisin bembeyaz yüzüne pudra sür felan filan hep agladim. Bir kac sene sonra zenci bir arkadasim oldu o kiz da vücutuba bir krem sürüyordu beyazlamak icin baya kimyasal bir krem di vücutu yakiyordu sonradan anladim herkes oldugu gibi güzel hic kurcalamamak lazim Allah yaratdi ve cogu insan kendisinde olan bir güzelligi beyenmiyor kendisinde oldugu icin... bende evliyim ilk baslarda utaniyordum esim beninöyle görsün isteniyordun ama oda seviyor öyle illa her kadin esmer olacak degil ya. Ara sira solariuma gidiyorum idare ediyoruz. Sende takma herkes oldugu gibi güzel inan bana

amaaaan bende bembeyazım, Arkadasımın teki oooo ne guzel Bembeyaz tene peri gibi gelin olacaksın diye iç geçiriyordu.. Kendinizi sevin lütfen..

Ben de cok beyazimdir hatta sahile indigimde parliyorsun gozumu aliyor az yana kay derler ama ben cok memnunum. Yanamıyorum sadece kizariyorum sonra yine ayni ten rengime geri donuyorum. Gelinlik de giydim cok cok yakıştı ki beyazi cok yakistirirm kendime. Takıldıgın mevzu bir eksiklik degil bilakis cok guzel bir sey

elinde olmayan bir şey için üzülünür mü? Ben de esmerim diye senelerce arkadaş çevremin dalgalarına maruz kaldım.Büyüyünce öğrendim millet esmer olmak için solaryuma gidip para veriyormuş :) Ne ağlardım ufakken. İnsanlar yeter ki sizi kırmak üzmek istesin söyleyecek illa bişeyler bulur.Siz öncelikle kendinizle barışın, kendinizi sevin. sonrası, söylenenler hep tırt...

Konu hortlayinca ne oluyor ? Ben de bu kafayı anlamıyorum .
Forum uye olmadan da okunuyor, bir şey arastirirken de okunuyor.
Diyelim ki benim konu sahibi gibi bi sorunum var bunu araştırıyorum illa 2008 yorumlarını mi okumam gerekiyor ? Ne güzel işte zaman zaman herkes yazsın. Belki birisi şimdi görecek bu konuyu faydali bir yorum yazacak .

Konu Sahibi siteyi takip ediyordur belki. Bu konuyu açtığını unutmuştur görür tekrar yazmak ister
Bin türlü ihtimal var

Her eski konuya yorum yapılınca hemen 50 tane yok hortlamis yok sebebi ne yorumları
Sebebi Ne olabilir ya ? Hahaha böyle bi şeyin sebebi olur mu .
Hortlamak da ne demekse ne kadar çirkin bi kelime .

O kadar özenirim ki öyle beyaz tene =))
İnsanoğlu hep olmayanı istermiş =)))
Beyaz ten bence çok güzel bir şey, rahmetli annem öyle bembeyazdı, yolda yürüse burnu falan kızarırdı hemen güneşten yanardı, velhasıl bence çok güzel bir şey

(konu eskide olsa yazılır arkadaşlar neden yazılmasın ki, sonuçta yoruma açık, kapatılmıyor )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…