Tenimin rengi yüzünden alay konusu oluyorum :(

Canım böyle söyleme, bak bütün arkadaşların yorumlarını oku ne kadar doğru şeyler söylüyorlar mantıklı düşünürsen. hepsi sağolsun doğru açıdan bakmamı sağladıkları için.. bu bir dert değil tatlım en azından sağlıklıyız şükür etmemiz gerek. a.s

canım hiiiç dert etme...bende beyazım yalnız yüzüm buğday tene dönüyor yazın ama vücudum süt beyaz...yakmak içinde hiç uğraşmıyorum..liseden beri çevremdeki bütün arkadaşlarım yanmak için güneşin altına 2.80 uzanırlardı..üniversitede solaryuma gidenler vardı..benimse tenim bembeyaz...hiç dert etmiyorum..banada demişleerdir hep süt gibisin bacakların teleme peyniri gibi vs....onlar kendilerine baksınnaniknanik aksine ben bronz teni beğenmem ve beyaz tenli kadınlar daha çok tercih edilirmiş erkekler tarafından.nerde okuduysam öyleydi..cildim hassa güneşin altına asla yatmam...hem şuan yatanlar 40 lı yaşlarda bütün vücutları leke olunca anlayacaklar güneşin zararını...40-50 yaşında cildi çok güzel biri görürsen bir sor formülü ne diye...elinden geldiğince güneşten kaçmıştır...ben fazla açık giyinmemeye çalışırım koruma faktörlü losyonlar kullanırım...yazı atlatırım.....hiç sıkma canını salla gitsin:lepi:

Kızlar beyaz ten gibisi varmı diyorsunuz ama çok abartsıda çok kötü duruyor, Allah'ın yarattığından sual sorulmaz ama hastalıklı gibi oluyo bazıları, okulda vardı bi arkadaşımız, kalem çekerdi kahverengi kalem bile sırıtırdı, ruj sürerdi ama berbat olurdu.
Bence arkadaşım sen bronzlaştırıkı kremini sür çık sokağa, yada durumun varsa solaryuma gir.Kaşının rengini koyulaştır, pastel tonlarında makyaj yap.

Ya arkadaşlar mesele bronzlaştırıcı krem kullanmak yada solaryuma gitmek bi şekilde kararmak değil.. burada sorun şu ; bu tip düşünen insanlara göre eğer ben ve benim gibiler bu kadar beyazken çirkinse, yani esmer olsaydık çok mu güzel kızlar olacaktık? Yani bütün insanların bronz olması şart mıdır? Hakkaten insan psikolojisini anlamak zor. En iyisi hiç kimse için kendini üzmemek ve hep moralini yüksek tutmak..

tabikide esmer olmak zorunda değiliz canım...hem avantajlıyız..hem beyaz ten makbul,tutki değil..biz bronzlaşabilirz ama onlar beyazlayamazyerimseniben

Haklısın ama esmer ten cırt durmuyor, beyaz ten çok sırıtıyor ve çok dikkat çekiyor, Esmer makyaj yapmasada güzel görünüyor ama beyaz ten makyaj gerektiriyor.
Kaşı gözü siyahsa beyaz tende yine sorun yok ama saçlar kaşlar sarı ise kötü duruyor bence.
Ya bide herkes karşısındakinden kusur arıyor, kimse kimseyi olduğu gibi kabul etmiyor ağzı olan konuşuyor.

bosver canım ya sende taka taka bunu mu kafaya taktın? bence bosver hic takılacak konu degil, hem erkekler ruslardan neden hoslanır sanıyorsun bembeyaz oldukları icin ya da ingilizkerden neden hoslanıyor sanıyorsun,

sana şunu emin ve kesin olarak diyebilirim ki,ne yapıolarsa kıskançlıklarından yapıyorlar çünkü ben de en az senin kadar beyazım ve benim de etrafımda böle dien insanlar var,ama ben beyaz olmaktan çook hem de çok mutluyum,tanıdığım bi çok kadın beyazlaşmak için uğraşıp duruo,bana laf söleyen insanlar bile yüzlerine bembeyaz fondoten pudra sürüolar,nie? tabi ki beyaz görünebilmek için,beyaz tenli kadınlar her zaman kıskanılırlar çünkü esmerleşmek mümkün ve de kolay ama beyazlaşmak imkansız :))))))) bence hiç bir bronz ten bembeyaz süt gibi bi cildin yerini alamaz,sen beyaz olduğun için gurur duy ve sana öle söleyen insanlara herkesin ne hikmetse beyazlaşmak için uğraştığını,dupduru bi cildin olduu için çok mutlu olduğunu söle bak nasıl kuduracaklar :)))

kiz bende öyleyim ya makyajsiz kagit gibi beyazzzz duruoyrummmve rus polonyali flnnn saniyolar beni. yüzm hemen kizarior, sac boyalari sac diplerimi kipkirmizi yapiyor. ama beyaz tene hasta olan cok insan war yaaa. yuhanna sana hak veriorum, benm de etrafimda cok kiskanc tipler var. farkedilmyicek gibi deilki. beyazlasmak imkansizzzzz ama bronslasmak kolay:)) hem bize her sac rengi yakisiirrrrr kiskananlar catlasinnn :roflol:naniknanik

Son düzenleme:
ay ne güzel bembeyaz süy gibiymişsin eminim sen heryerde dikkat çekiyorsundur onu kıskanmıştır etrafındakiler.keşke bende senin gibi beyaz olsaydım bende beyazım ama bemmbeyaz olmak isterdim aceyle yıkanmış gibi.

ay derdettiğin şeye bak hayatım ya...
bende bu konuda hep alay malzemesi olmuşumdur.
ama benim ki tam aksi biraz fazla esmerim.
takılırlar çingene diye. bende derim KARAYIM MARAYIM Bİ ÇUVAL PARAYIM diye.
valla boşver. nişanlımın amcası hala beni gerçek anlamda roman sanıyor.
ben de aldırmıyorum. almışsın çingeneyi der nişanlıma.
valla ben böyle mutluyum boşşer. sende takma

kozmetik dünyası beyazlatıcı kremler yaratıyor insanlar da (özellikle hindistan ve japonya gibi ülkelerdeki kadınlar) bi dolu para döküyor onları kullanıp beyazlayayım diye sen doğustan beyazsın üzülüyosun :sm_confused: ayıp amaaa a.s.

beyaz tenli olmak çok gzel bişey ki bence=)) ben sırf yanmamak için denize 2 defa gittim bu yıl üstelik antalyada oturuyorum:d

takma kafaya=)

sel hariç herkes kendini ovmus :))))) ay kızlar çok mutevazisiniz ::)))))))))) bi insan sırf beyaz die guzel olabilirmi ya guzellik bi butundur. :)

Bende cok cok beyazim birde kizil sacli ve cilliyim. Kucukken okula gitmek olumdu benim icin. Cok dalga gecerlerdi cillerimle.Malum cilli bom sarkisi!Bi gun okuldan ciktim aglaya aglaya eve gittim. Annem okula geri goturdu ve bak bakalim kac tane cilli var dedi. Hiiiiccc tane . Sen cok ozlesin o yuzden dedi:) Sonra insanlarin hasta gibisin bembeyazssin , cilli , kirmizi tavuk demelerini hic aldirmadim. Cunku ozeldim:dilcikar:
Annem hakliymis hakketten ozelmisim:asigim: Sende ozelsin ve eminim cokda guzelsin:1hug:. Koruyucu surmeden sakin cikma tavsiyem 60 faktor cocuklar icin olanini kullan bne oyle yapiyorum cok memnunum a.s.sengözlerimebaksanabyerimseniben

aman yaa cilligunes ne tatlı hıkayen vaar :))))
anne de cok ıyıymıs sen de hemen kabullenmıssın özel oldugunu :)I) ben cocuk olsam ınanmazdımü
hadı beee anne derdım beehehehe

"Vay haline! Diliyle çekiştirip yüzünden de alay eden kimsenin." (Hümeze, 104/1) .:teselli:

Arkadaşım,siz neden kendinizi üzüyorsunuz ki..Beyaz olmaktan güzel ne var;ohh kartopu gibi..Ben de beyazım kızım benden de beyaz ve eşim bayılıyor buna kartopuşlarım benim diyor :dance::1hug:a.s.
Takma yani..Alay edenlerde halbuki nasıl kötü bir davranı yaptıklarını bir zaman anlayacaklar...S müsterih ol...

aman yaa cilligunes ne tatlı hıkayen vaar :))))
anne de cok ıyıymıs sen de hemen kabullenmıssın özel oldugunu :)I) ben cocuk olsam ınanmazdımü
hadı beee anne derdım beehehehe
Inandim valla ilkokuldaydim. Cok canim yakti arkadaslarim cokklava: Ama iyikide inanmisim coksekeriremsu. :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…