Tenimin rengi yüzünden alay konusu oluyorum :(

ay cnm bende cok beyazımdırr ve tenımde hıc leke yok herkes söler ne kadar beyazsın dıye ben cok sewıyorum emın ol gelınlıklede cok guzel olcaksın

bende beyaz tenliyim esmer olmayi hic istemem bence beyaz tenli olmak gercekten cok güzel giydigin kiyaferler yakisir...ayrica bende daha beyaz olmak istiyorum gercekten cok göze hitap ediyor beyaz ten bence hic takma

kıskanıyorlardır takma bence. ne giysen yakışır. kafandaki kendi hakkındaki olumsuz düşünceleri sil. "nasıl bakarsan öyle görürsün" unutma

alla alla....ona bakarsan cildin beyazlaması için arapkızı denen kremi millet avuç avuç sürüyor....hayat böyle şekerim saçlar dalgalı olur düz istenir...düz olur, dalga yaptırılır..zayıf olursun, ay ne bu kırılacaksın derler, az kilo alırsın, spor yapsana bu ne derler....ya of boşver bence...evlenirken de kırık beyaz, krem gelinlik giyersin olur biter, ben daha gelinliğin yakışmadığı birini görmedim açıkcası

aaa üzüldüğün şeye bak. bende çok beyazım ve çok seviyorum rengimi. bana da çok diyolar beyaz peynir gibisin diye benim o kadar hoşuma gidiyor ki nişanlım beni pamuğum diye seviyor :asigim:

bende beyazım ve beyaz teni seviyorum.kararmış bir ten hiç hoşuma gitmiyor nedense.(çoğu kişi seviyor ama) sen memnunsan sorun yok..bence hiçte kötü bişi değil beyaz tenli olmak:)

aaaa hiç duymadım yaaaaaaa.nerede bulunur o krem söylesene kızzz

ayy canım kıyamam sana yaaaa:teselli:
bende beyaz tenlıyım canım hıcde sıkayetım yok
bende evlenırken bıraz bronz olayımda gelınlık guzel dursun dıye dusunmustum
sevgılı kocacım ızın vermemıstı solaryuma
yanı dıcem beyaz tende beyaz gelınlık harıka duruyoooo
kızz ben cok guzell olmustum vallaaakaydirigubbakcemile3
emınım sende cokk ama cook guzel olucaksın canımmkaydirigubbakcemile5

canim ilginc goze batacak kadar bir beyazligin varsa bi dr a git sor nedeni egerki normalse hic takma herkesin bir gorunusu var
solariuma falan gidersin sende

canım bu sene bir aradaşın dediği gibi moda beyaz ten..hatta ben bazen beyaz pudra sürüp tenimi beyazlatıp kırmızı ruj sürüyorum...buna geyşa modası diyorlar..

hem millette ne dertler varr...

boşver gülüm..

sağlıklıysan gerisi boş takma ten rengi önemli değil sağlık sorunun olmasında gelinliğini krem rengi alırsın çok yakışır

bende aksine kapkarayım böcek gbi:çok üzgünüm: keşke bnde braz beyaz olsaydm bnce sen çok şanslısn yazn günşte yanablirsn ama bn nasl beyzlıcm :uhm:

takıldıgın seye bak arkadasım ya bende beyazım ve cok memnunum yemın ederım kararmamak ıcın denıze bıle gıtmek ıstemıyrm bılıyorusn gıtsemde kararmamaya dıkkt edıyrm bence beyaz ten cok guzel erkekler cok sevıyr bence ornek benım nısanlım beyaz tenımı cok sevıyr o yuzden aslında kararmak ıstemıyrm cok sevıyrm beyaz tenı ben gelınlıkle süper olurrrrr.. takma sakın

aa canım ya kayınvalidemde esmer biridir ve her zaman şunu der(keşke bembeyaz bir kadın olsaydım)inan canım keşkelerimiz hiç bitmiyor boşver takma kafanı önemli bir dert değil

canım benim yaa sakın dert etme..ne güzel bizler beyazlamak için neler yapıyoruz,seninki allah vergisi..hiç üzülme şükret canım benim..arkadaiların dediği gibi onlar seni kıskandığından seninle uğraşıyorlar..sen giy etekleri,giy kıyafetini sallana süzüle gez boşveeerr..onlar çatlasın.öptüm canım benim..

bak canım benimde çocukluktan beri hep süt beyazdım birde utanınca yanaklarım al al olurdu bende hiç sevmezdim bu durumu ama çevremdeki herkes bayılırdı ...sonra canım gelinlik esmer ,kumral herkese yakışır...bak şimdi 25 yaşındayım eski beyazlık kalmadı yüzümde neden çünki zııkkım olasıca sigara içiyorum 17 yaşından beri ve haliyle bunca zamanda ten rengim farketti ..aaaman hiç takma canım millet beyazlamak için ten rengini açıyo ... esmer ,kumral ol istersen zenci ol ama sağlıklı ol kendini sev canım...

canım saçmalama klava:
bence övünmelisin...
ben çok severim bembeyaz tenli insanları..
pamuk gibi gelirler bana..
bende beyazım ama senin kadar bembeyaz değilim..
kardeşim çok beyazdr benim ablamda öyle ve ısırasım gelir onları =)
bence arkadaşların çekemediklernden dalga geçiyorlar seninle..
bak mesela nicole kidmen da çok beyaz bir hatun..
ve bir dergide yazısını okumuştum..
çok beyaz olduğunu ve bununla gurur duyduğunu çünkü böyle beyazların çok nadir bulunduğun söylüyordu..ayrıca sırf yanmamak içinde güneşlenmiyormuş..
ten rengini okadar seviyormuşki yanıpta neden mahvedeyim diyormuş..
olay budur!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…