- Konu Sahibi xoxzlemmm85
-
Canım benim, ben zaten bu durumu kafama takıp çok dert etmiyorum. ben kendimi böyle kabul ediyorum beni seven de böyle sevsin, sevmiyorsa da sevmesin yani. ama insanlar beyaz olduğum için şok geçirmiş gibi yüzüme bakınca sinirlerim zıplıyo yani elimde değil..
çok geçmiş olsun canım.bende de vardı ve hatta bekarken ameliyat olmak zorunda kaldım.%2-3 hamile kalma şansım varmış ama normal yolla 2 çocuğum oldu.hiçbişey için kendini üzme.sevgilerArkadaşlar haklıymışsınız gerçekten beyaz olmak esmer olmak falan yada milletin ne dediği hiç önemli değilmiş ve beyaz olmak bi sorun da değilmiş çünkü 2 ay önce yumurtalık kistim çıktı ve hala geçmedi işte onunla uğraşıyorum( insan gerçek bi derdi,hastalığı olunca anlıyormuş böyle şeyleri (( ama hepinize teşekkür ederim yazdıklarınız ve desteğiniz için..
Arkadaşlar merhabalar öncelikle..Benim sorunum tenimin renginin çok beyaz olması. Nasıl tarif etsem size bembeyazım ya aynen süt gibiyim. Sokakta yürürken bile omuzlarım kızarıyor o derece. Arkadaşlarım benimle dalga geçiyor bu kadar beyaz olduğum için. Biraz yansana ne kadar beyazsın diyor herkes. Ama ben yanamıyorum ki ıstakoz gibi kızarıyorum sadece. Elbise bile giysem yakışmıyo sanki bacaklarım bembeyaz, çekiniyorum giymeye. Küçüklüğümden beri aynı sözleri duyduğum için artık takmıyorum ama yine de anlarsınız ya insanın canı sıkılıyor işte. Esmer olmamak suç mu yani?lütfen siz nasıl düşünüyorsunuz bana söyler misiniz, insanların benle alıp veremediği ne :çok üzgünüm:
Bir de evleneceğim zaman kendimi düşünüyorum da bembeyaz gelinlikle ben.. Heralde gelinlikte hiç görünmem,kaybolurum içinde
konuyu hortlatmana sebep ne pekiBeyazmı, karamı? İşte bütün mesele bu...
Şitttt çaktırma...usulca o yorumunu sil..konuyu hortlatmana sebep ne peki
Şitttt çaktırma...usulca o yorumunu sil..
Elçin sangu da beyaz tenli ama hiç takıyor mu :)
İnsanların ne dediği önemli değil, sağlıklısın ya o yeter
Hele ki gelinlik inan çok yakışacak
Bencede, katılıyorumElçin sangu da beyaz tenli ama hiç takıyor mu :)
İnsanların ne dediği önemli değil, sağlıklısın ya o yeter
Hele ki gelinlik inan çok yakışacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?