Tenimin rengi yüzünden alay konusu oluyorum :(

insanoglu o kadar acimasizdirki canim senin acik bir yarani gordumu direk hancerlerini oraya saplarlar senin yapacagin sey hic gocunmamak !!..
Ay ne beyazsin diyenlere ben beyaz seviyorum ondan brozlasmiyorum (solaryum diye birseyde var) demelisin broslasamiyorum kizariyorum bu benim sorunum gibi konusursan onlar direk anlarlar senin orda bir yaran oldugunu !..Çok üzgünüm çoook

ay dert ettiğin şeye bak bizim orlarda insanlar beyaz severler ay maşallah kaymak gibi kız derler seni görseler
buralara alalım seni hee ne dersin

Arkadaşlar haklıymışsınız gerçekten beyaz olmak esmer olmak falan yada milletin ne dediği hiç önemli değilmiş ve beyaz olmak bi sorun da değilmiş çünkü 2 ay önce yumurtalık kistim çıktı ve hala geçmedi işte onunla uğraşıyorum ( insan gerçek bi derdi,hastalığı olunca anlıyormuş böyle şeyleri (( ama hepinize teşekkür ederim yazdıklarınız ve desteğiniz için..

Son düzenleme:
ay canım ya bence çok şanslısn bn yana yana beyaz pudra arıorum tenm beyaz görünsün die sana bakır turuncu tonlarındaki bi saç şeftali regnde bi allık ne kdr güzel olur hiç takma bence tatlımm

ayrıca micheal jackson beyazlamak için ne kadar uğraştı bi düşünsene sende yapıştır cewabı benimki Allah vergisi diye :lepi:

imansız olunca bir insan böyle akıl dışı sözler,davranışlar çıkıyor ortayaklava:her insan hata yapar mutlaka ama yaradanın yarattığıyla alay etmek yada eleştirmek ne büyük gaflettir,cahilliktir.insan olduğu gibi güzeldir.sende eminim çok güzelsin ve sana bu ten acaip yakışıyordur.:teselli:

Ayy canım düşündüğün şeye bak yaa
Eskiden beyaz tenli insanlar asil insanlarmış,esmer insanlarda sokaklarda çalışan işçilermiş.
Beyaz tenli olmak ayrıcalıkmış.
Şimdi moda değişti yanık ten oldu.
Takma bence

nicole kidman,naz elmas.....
aklıma bu ikisi geldi canım..hele ki nicole bembeyaz asil ve güzel..bende beyazım
üstelik sarısınım.hemde sapsarı:)))
kabul ediyorum sabah kalkınca evdekiler hep aynı espiriyi yapıyor- kızzz mumya gel kahvaltıyaa:))

çok geçmiş olsun canım.bende de vardı ve hatta bekarken ameliyat olmak zorunda kaldım.%2-3 hamile kalma şansım varmış ama normal yolla 2 çocuğum oldu.hiçbişey için kendini üzme.sevgiler

benim de arkadaşım çok esmer olduğu için alay konusu olmuştu. hiç takma çevir kafanı yürü yoluna

Elçin sangu da beyaz tenli ama hiç takıyor mu :)
İnsanların ne dediği önemli değil, sağlıklısın ya o yeter
Hele ki gelinlik inan çok yakışacak

Bencede, katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…