- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
- Konu Sahibi amor amorr
-
Ne alakası var?Ben ki ne acımasız bir kariydim zamanında şimdi kedi gibiyim önceki ilişkinin ahı mi benim mallığım mi bilmiyorum...
Öyle yapcam zaten cnm ilk yılda iyi gaz vermişim tatilde iyice fark ettim bazen kin doluyor içim ona karşı uyuzum yaniKendiniz diyorsunuz zaten o gelmeden bir yere gitmiyorum diye. İşte gidin gezin, arkadaşlarınızla takılın. Erkekler böyle maalesef o yüzden onları fazla sallamayacaksın, pohpohlamayacaksın.
Ben ki ne acımasız bir kariydim zamanında şimdi kedi gibiyim önceki ilişkinin ahı mi benim mallığım mi bilmiyorum...
+1Uslubunuzdan rahatsız olabilir mi ?
Bi kadın olarak " karı" lafından nefret ederim.
Yok cnm esprisine yazdım o tarz konuşmam normalde
Çok haklısın cnm çok üzülüyorum aslında..mValla 10 senedir bende eşime senin gibi davranıyorum ama hiç tepeme çıkmadı tam tersi o daha çok beni umursar biraz karakter meselesi olarak görüyorum ben bu olayıbelki hep böyle biriydi sen yeni farketmedin
Adam saygısız belli.Mesela tartışınız asla yemek yemem oysa rahat rahat yer ben yokmuşum gibi ağlarım baş ağrılarında uyanırım sabah o da şarkı söyler ise giderken beni de bırakır tek kelam etmez ben yokmuşum gibi yanında çok sinir oluyorum artık bu kısır donguye
İnşallah başarırım cnm yoksa çok fazla üzülüyorumKocanizi hayatinizin merkezinden ne kadar uzaklastirirsaniz tepenizden o kadar iner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?