- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
- Konu Sahibi amor amorr
-
O kdr doluyum ki cnm aslında helak ettim bile kendimi bir yılda o neşeli güzel kadın yok gibiAdam saygısız belli.
Siz de o yokmuş gibi davranın.
Ya bir erkek için kendini helak etmeye değer mi?
Anlaşamıyorsanız boşanırsınız.O kdr doluyum ki cnm aslında helak ettim bile kendimi bir yılda o neşeli güzel kadın yok gibi
Ah cnm inşallah hallederim bunalımda gibiyim anca öyle bir başlık buldum biraz mizahla konuşurum ondandirBasliga cok guldumOna eski degeri vermeyerek, takmayarak. Caninizin istedigini yaparak, her seyini hazir etmeyerek..
Bu yazdıklarının tam tersini yapmayı dene birdeMesela tartışınız asla yemek yemem oysa rahat rahat yer ben yokmuşum gibi ağlarım baş ağrılarında uyanırım sabah o da şarkı söyler ise giderken beni de bırakır tek kelam etmez ben yokmuşum gibi yanında çok sinir oluyorum artık bu kısır donguye
Kusurları yok mu bu adamın inceden laf sok ama öyle zamanlarda yapki kasıtlı yaptığını anlayamasınİlk nisanlandigimizda adam kendine ben çirkinim sen daha güzelsin derdi şimdi verdiğim gazla üzerine türkiye'den adam tanımaz verdiğim gaz ah ahhh
Ay bak cnm bizde de aynı beyimiz patatesli yemek sevmez ama ben severim hatta sulusunu o yemiyor diye nsl özlüyorum kalkıp kendime yapmıyorum salaklık mi kendini unutmuşluk mu ne buben de sevgılımı hayatımın merkezıne koymustum. Adam nerdeyse su yemege dese yemıcektım o derece yanı. Noldu bastı gıttı. Kendınıze gelın ve kendı degerenızı once kendınıze sız verın. Eskı halınıze donun. emınım daha bagımsız hale gedlıgınızı gorunce o da bir silkelenecektir. degmıyor cunku
al işte bak en basiti burdan başla. bu akşam yap o yemegı ve ye :)Ay bak cnm bizde de aynı beyimiz patatesli yemek sevmez ama ben severim hatta sulusunu o yemiyor diye nsl özlüyorum kalkıp kendime yapmıyorum salaklık mi kendini unutmuşluk mu ne bu
Haklısın cnm bugün yemeğe gidelim evde yemek istemiyorum dedim başladım cnm iradeli ve inatçıyım inş hallediciimal işte bak en basiti burdan başla. bu akşam yap o yemegı ve ye :)
ınsallah başka turlu kendını yıpratmaya devam edeceksın cunku. gerek yok. adamlar anlamıyor boyle seylerden. giden bizim akıl saglıgımızdan gidiyor.Haklısın cnm bugün yemeğe gidelim evde yemek istemiyorum dedim başladım cnm iradeli ve inatçıyım inş hallediciim
Hem de nsl tatilde ailesine gittik bir ay kalmak zorunda kaldık hayatım fil şeridi gibi geçti gözümün önünden kim için ne için üzüyorum dedim kendimi bir de biz çok çıvigiz evde sarılma öpme vs tv izlerken dahi aynı kanepe artık bunu da istemiyorum soğumuş gibiyimınsallah başka turlu kendını yıpratmaya devam edeceksın cunku. gerek yok. adamlar anlamıyor boyle seylerden. giden bizim akıl saglıgımızdan gidiyor.
Ay bir de kıskançlığım da cabası inan bana tam benden bahsetmişsin inş cnmAha da ben
Konunu ilgiyle takip ediyorum. Kendimce bulduğum çözüm onunla pek ilgilenmemek ama henüz başarılı olmuş değilim. Kıskançlığıma çözüm bulamadım henüz.
Benden önce bulursan mutlaka paylaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?