Bekliyordum zaten almasını galiba beklerken kendimi de bu fikre alıştırmış olmalıyım bu arada biz kirada oturuyoruz hâlâ. Bizim için de ev bakmaya başladı ama onlara alacağı için bize de bakıyor eminimTepki verirdim.Süs bitkisi degilsiniz ya siz.Verin tepkinizi ne münasebet ev alacakmışsınız
Durumu iyi sayılır ama biz kirada oturuyoruz ailesi de rahat geçinen insanlar, bilmiyorum ya çok sıkıldım her şeydenNeden yarım yazar insanlar?
Durumunuz ne? Maddi gelir gider ne alemde?
Sizin eviniz var mı?
Ailesinin durumu ne?
Maddi açıdan sıkıntıdalar mı?
Ev alırsanız siz açlık sınırında mı olacaksınız?
Tabi ki sordum neden alıyorsun diye bi de eşimle beraber üç kardeşler bari üçünüz de birleşin alın diyorum ama eşim hiç dinlemiyor zaten kirayı veriyorum onun yerine ev alıyım daha iyi diyoNeden, niçin ve benzeri sorular yöneltin bari. Ya da bize söyleyin ona göre yorumlayalım.
Alsın ne var bunda hep aileler mi çocuklarına birşeyler alacak birazda evlatlar yapsın.Eğer imkanlar müsait ise neden olmasın.Kimbilir anne babası ona ne emekler harcamış ki evlatta evlat ki emeklerini karşılıksız bırakmıyor.Bekliyordum zaten almasını galiba beklerken kendimi de bu fikre alıştırmış olmalıyım bu arada biz kirada oturuyoruz hâlâ. Bizim için de ev bakmaya başladı ama onlara alacağı için bize de bakıyor eminim
Eşiniz babasına ev almak istese ne yapardınız, ben hiç tepki veremedim içten içe çok üzülüyorum ama niye bilmem tepki vermedim hiç
Bilmiyorum ya ben de bi tepki göstermedim o yüzden sizlerin de fikrini merak ettim doğrusuAlsın ne var bunda hep aileler mi çocuklarına birşeyler alacak birazda evlatlar yapsın.Eğer imkanlar müsait ise neden olmasın.Kimbilir anne babası ona ne emekler harcamış ki evlatta evlat ki emeklerini karşılıksız bırakmıyor.
Buna benzer bir şey olmuştu doğru o zaman biraz sesim çıkacak oldu ama günlerce huzursuz olduk belki de o yüzden şimdi sesim çıkmıyor, kimseden korktuğum yok lakin huzursuzluğu sevmiyorum, istemiyorumneden tepki veremediniz?
Bu tip olaylar çok oldu öncekilerde tepki verdiniz bir anlamı olmadı diye mi?
Buna benzer bir şey olmuştu doğru o zaman biraz sesim çıkacak oldu ama günlerce huzursuz olduk belki de o yüzden şimdi sesim çıkmıyor, kimseden korktuğum yok lakin huzursuzluğu sevmiyorum, istemiyorum
Kredi çekecek tabiki o kadar da iyi değil durumu, benin takıldığım noktaee ayni anda sizede ev bakmaya basladiysa maddi sorun yok o zaman.onlarin daha cok mu ihtiyaci var oncelik sirasinami takildiniz anlamadimki?parasi varsa alsin anne babasi olur yani ama yok biz zar zor geciniyorz kredi cekecek biz disimizi sikacgz odemek icin sirf evlat vazifesi olarak gordugu icin aliyor diyorsaniz o ayri..bu sebeplerin hic biri yoksa esinizin anne babasi icin yaptigi seyleri baska kadina ev aciyormus gibi degerlendirmeyin lutfen
Çok haklısınız, yorumunuz da hoşuma gitti. Tapuyu üstüne al bari dedim ama alamıyor tapu da babasının üstüne olacakanladigim kadariyla esiniz ailesinin ev kirasini oduyor. dolayisiyla ev alma istegini 'kira odeyecegime, ev alayim' diye aciklamis. o evin tapusu esinizin uzerine olacaksa, bence ev almasinda bir abeslik yok. sonucta odenen kiranin ileride cocuklariniza bir getirisi olmayacak ama eger esiniz kira yerine ev alir da kredi oderse hem anne-babasina destek olacak hem de gelecek icin bir yatirim yapmis olacak cocuklariniza. H Her neyse
ama alamıyor tapu da babasının üstüne olacak
Yo Yo öyle biri değil asla, hatt bize alacağı evi de benim üstüme yaptırmayı düşünüyorMaddi imkanlarınız nasıl? Evi kendinize alıp onları oturtsanız olmaz mı? Direk onların üzerine olunca ne farkedecek. Eşiniz onların üzerine alayım da bir boşanma zamanında sizin söz hakkınız olmasın diye düşünecek yapıda bir insan mı?
Annemler ev aldıklarında eniştemler keşke çocuklardan birinin üzerine yapsaydın, ilerde miras durumunda vergisi şusu busu sıkıntı oluyor demişti. Pek çok akrabam bu tip vergilerle çocuklar uğraşmasın diye miraslarını ölmeden önce dağıttılar çocuklarına. Eşinizin bu şekilde
Toki ye başvuracaklar, eşim başvuramaz çünkü ona çıkmazsebep?
Toki ye başvuracaklar, eşim başvuramaz çünkü ona çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?