• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tepki gösterirmiydiniz?

Herkese iyi aksamlar dört sene önce esimden bosandim(kötü bir sekilde siddet falan). Kendisi tekrar evlendi sosyal medyadan resim atmis. Begenilerde kendi akrabalarimdan birinin begenisini gördüm. Bence igrenc bir sey. Yani benim akraba dedigim insan eski esimin yeni esiyle resmine begeni atiyor. Siz olsaniz o insani arkadasliktan cikarirmisiniz karsilastiginizda bir sey dermisiniz? Yoksa haberiniz yokmus gibi normal mi davranirsiniz?
Sonuçta sizin işiniz bitmiş akrabamda olsa ilgilenmem.Hatta farkettiğini farkettirmezdim

Herkese iyi aksamlar dört sene önce esimden bosandim(kötü bir sekilde siddet falan). Kendisi tekrar evlendi sosyal medyadan resim atmis. Begenilerde kendi akrabalarimdan birinin begenisini gördüm. Bence igrenc bir sey. Yani benim akraba dedigim insan eski esimin yeni esiyle resmine begeni atiyor. Siz olsaniz o insani arkadasliktan cikarirmisiniz karsilastiginizda bir sey dermisiniz? Yoksa haberiniz yokmus gibi normal mi davranirsiniz?
cıkarmalsın

Akrabamı takmam, eski eşi de takip etmem veya profilinde gezinmem.

Salla gitsin, sana şiddet uygulayıp başkası ile mutlu olacağını mı sanıyorsun işahi adalet şaşmaz. Stalklama, kim beğendiyse beğendi muhattap olma, silersen takip ettiğini düşünebilir bu sebepten sildiğini anlayabilir kendini ini küçük düşürme bence

Umrumda olmazdı. O kim ki? Biri eski eş, diğeri standart bir akraba. İsterse düğününe gitsin. Umursamayın, Mutlu olun

Salla gitsin, sana şiddet uygulayıp başkası ile mutlu olacağını mı sanıyorsun işahi adalet şaşmaz. Stalklama, kim beğendiyse beğendi muhattap olma, silersen takip ettiğini düşünebilir bu sebepten sildiğini anlayabilir kendini ini küçük düşürme bence
Tesekkür ederim. Bana en iyi gelen yorumlardan biri oldu. Görürsem bir sey demicem ama arama mesafe koycam.

Umrumda olmazdı. O kim ki? Biri eski eş, diğeri standart bir akraba. İsterse düğününe gitsin. Umursamayın, Mutlu olun
Cok tesekkür ederim. Bugün annemle konustum o akrabanin dedemlerle bir konuda ters düstügünü ögrendim belkide sinir etmek icin yapiyor

Duygu olarak nötr olmanız gerekmez miydi? ilk olarak bunu sorgulamalısınız bence.
Ben konuşmuyorum oda konuşmasın bencillik bence çok olaylı bir ayrılık değilse. Bireyler yoluna devam etmeli hayat devam ediyor.
Benim bir tanidigim ya da akrabam esinden ayrilsa resimlerine begeni atmazdim acikcasi cokta gerekli degil ama kötü niyet beslesem birilerini sinir etmek icin yapardim o zaman. Bircogu sosyal medyam da ekli bile degil ne gerek var ki

1. Eski eşinizi neden takip ediyorsunuz ?
Kendi hayatınıza bakmanız daha mantıklı sanki
2. Bu tamamen eski eşiniz ve akrabanızın sosyal ilişkisi isterse beğenir isterse yorum yapar bunlara kafa yormak yerine hayatınıza bakın.

Akraba kadar sizde suçlusunuz. Belki onlarin diyoloğu devam edebilir çok yakin akrabalik baği yoksa ama siz ne diye size kabir azabi yaşatan adami stakliyorsunuz. Önce kendi değerinizi belirleyip öyle silin çevrenizi miss oh

Ne kadar abartmışsınız ya. Ne olmuş beğendiyse?
Kaynımın eski sevgilisi hala fotoğraflarımı beğenir, mesaj atar, ben de arada ona mesaj atarım.
Kaynım evlendi başkasıyla, çoluğa çocuğa karıştı. Eltimi de severim hiçbir sorunum yok.
Ne yani bu durumda ben kötü akraba mı oluyorum? Kime ne ? Birileri ayrılıyor diye biz de mi insanlarla geçmişimizi silmeyiZ? Aynı sofraya oturduğum, birlikte gezdiğim dolaştığım insanlarla muhabbet etmek için neden izin alayım milletten?
kendinizi bu kadar önemsemeyin bence.

Back
X