Tepki gösterirmiydiniz?

Engelleyip engellemeyecegi konusunda demek istedim
Arada gösteriyor işte kendini, '' Baaaak ne mutluyum '' diye. Hazır açmışken bir de yoklama çekiyor. Yalnız olduğunu görünce, bir de gezip tozup mutluluk pozları atmıyorsan '' Oh olsun! '' çekiyor geri engelliyor.

Evet haklisiniz ama o akrabayi ne yapmaliyim?
O akrabayı böyle bir sebepten silersen veya engellersen üzgünüm ama senin için "hala eski eşini takip ediyor" düşüncesi oluşacak ve belki de bu.eski eşinizin kulağına gidecek ve egosunu tatmin edecek. Hiç görmemiş gibi.yapın ve eskiyi eskide bırakın

Öncelikle arkadaşlara katılıyorum. Stalk yapmayı bırakın.4 yıl sonra hala bu kafada olmanız çok sağlıksızca.Boşanmayı aşamadıysanız lütfen destek alın.

Sorunuza gelirsek ben hayatımdan çıkarırdım o akrabayı.Ama doğru mu olurdu bu bilmem.Çünkü benim için hayatımdan birilerini çıkarmak çok kolay bişi..En başta ikiyüzlü olduğu için sizi hak etmiyor bence.Yanınızda onu gömüp sonra beğeni atıyor falan.İkiyüzlü insanları sevmem.

Cok yakin devamli gorustugunuz bir akraba degilse karisamazsiniz .hatta karsinizda ki sizi bozabilir bile.siz sorun yasayip ayrildiniz diye herkes eski esinize ayni tepkiyi vermez..bu yalnizca cok yakinlariniz icin problemdir

Cok yakin devamli gorustugunuz bir akraba degilse karisamazsiniz .hatta karsinizda ki sizi bozabilir bile.siz sorun yasayip ayrildiniz diye herkes eski esinize ayni tepkiyi vermez..bu yalnizca cok yakinlariniz icin problemdir
Eskisi gibi de olamam o kisiye karsi.O da benim kararim

Yahu kadın arayıp bulmamış ki karşısına çıkmış... bu akraba sizden önce tanıyormuydu kocanızı? ha yok tanımıyordu sizinle tanıdıysa silerdim başka beğenilerini de görmemiş olurdum ve illaki mesafe de koyardım ama o mesele için olduğunu anlamaması için yavaştan yapardim.. çünkü eğer size inat beğeniyorsa eski kocanızın paylaşımlarını, amacına ulaştığını hissettirmek istemezsiniz

Senin stalklamani yine anlarım da...o akraba aşmış yani ne alaka eski kocanı stalkliyor
Tam bir meraklı...
Evet iste o da var zaten. Merakindan kurcaliyor ve hala onun arkadas listesinde. En iyisi hesabimi kapatmak diyorum görmemek adina. Bu seferde onun yüzünden kapattigimi anlarlar mi acaba:(

Herkese iyi aksamlar dört sene önce esimden bosandim(kötü bir sekilde siddet falan). Kendisi tekrar evlendi sosyal medyadan resim atmis. Begenilerde kendi akrabalarimdan birinin begenisini gördüm. Bence igrenc bir sey. Yani benim akraba dedigim insan eski esimin yeni esiyle resmine begeni atiyor. Siz olsaniz o insani arkadasliktan cikarirmisiniz karsilastiginizda bir sey dermisiniz? Yoksa haberiniz yokmus gibi normal mi davranirsiniz?

ailemde buna benzer olay başımıza geldi. Tepkiyi gösterdik beğenen akrabaları hayatımızdan sildik konuşmuyoruz herkes kendini kötü günde belli eder zaten

Herkese iyi aksamlar dört sene önce esimden bosandim(kötü bir sekilde siddet falan). Kendisi tekrar evlendi sosyal medyadan resim atmis. Begenilerde kendi akrabalarimdan birinin begenisini gördüm. Bence igrenc bir sey. Yani benim akraba dedigim insan eski esimin yeni esiyle resmine begeni atiyor. Siz olsaniz o insani arkadasliktan cikarirmisiniz karsilastiginizda bir sey dermisiniz? Yoksa haberiniz yokmus gibi normal mi davranirsiniz?
Sakın kendini üzme o senin akraban değilmiş gibi davran sevme bu saatten sonra değer de verme ama hayatından çıkartma bence

Evet iste o da var zaten. Merakindan kurcaliyor ve hala onun arkadas listesinde. En iyisi hesabimi kapatmak diyorum görmemek adina. Bu seferde onun yüzünden kapattigimi anlarlar mi acaba:KK43:
Uzak durulası bir tip yahu bu akraba zaten onun yüzünden niye sen kapatıyorsun
Engelle gitsin bi ara...

Uzak durulası bir tip yahu bu akraba zaten onun yüzünden niye sen kapatıyorsun
Engelle gitsin bi ara...
Engellemek istememin sebebi gelecekte bu tür problemleri engellemek icin ve kafamin rahat olmasi icin. Neyime yariyor ki face.. kafa agrisindan baska.

Bu kadar mı önemli eski eşiniz? Size ne kim beğenirse beğensin

Back
X